|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF
11.4.2005 16:36:15   
Darja*
Pozdarvljene!

Tudi jaz sem danes bila v ambulanti. Niti ne vem kako naj ocenim moje občutke.:zmeden2: Ali naj bom vesela, ker sem naredila korak naprej, ali naj bom žalostna, ker nama po naravni poti verjetno ne bo uspelo?
Danes so me vpisali na čakalno listo za IVF postopek. Čakalna doba je 6 mesecev. In kar danes sem že dala kri za razne preiskave.
Sicer ne vem kako bom preživela teh 6 mesecev, zdi se mi dokaj dolga doba. Upam pa lahko, da mi uspe v teh 6 mesecih.

No lepo se imejte, če pa ima katera dober nasvet pa se priporočam.

Bye, bye
Neposredna povezava do sporočila: 1
   IVF
11.4.2005 16:45:24   
Gina
Darja, če imaš možnost, greš lahko na samoplačniško, ni treba čakati 6 mesecev. Sicer ne vem iz katerega konca si, ampak vseeno.... Res je pa znoret drago. :((

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   IVF
11.4.2005 17:57:46   
Darja*
Res je, da obstaja možnost samoplačniško, vendar je treba kar globoko seči v žep. Hodim v ambulanto v Mariboru. In mislim, da tam stane, če se ne motim okoli 400.000 do 500.000.
Tole je pa kar veliko, glede na plače, ki jih imamo v RS.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   IVF
11.4.2005 18:28:53   
Gina
Ja, se absolutno strinjam. Je pa cena približno taka kot v Postojni. V Lj. je menda še precej dražje! Saj človek ne more verjet na čem služijo.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   IVF
11.4.2005 18:58:50   
buškica
Darja* a mi lahko poveš kaj si dala skozi da soi se vpisala na čakalnoo vrsto.
Mene podobno čaka v Lj.
Samo da sedaj ne vem pri čem sem?
Takoj na začetku sem dobila en listek kjer je napisamo 23/04, pa sestar je rekla da sem to vpisana na čakalno vrsto, zdej pa berem da se na čakalno vsrto vpieč ko konzilji odobri postopek. ČE JE temu tako sem dobra za dobro leto, :((

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   IVF
11.4.2005 19:14:20   
Pikipoki
Midva sva na čakalni listi od 10. januarja, prav tako v MB. Zadnjič je ena (mogoče Mojca) napisala, da kličejo že decemberske.
Držim :miska: in upam, da mi uspe priti zraven še pred poletjem. V tem času pridno delava na :duda:, vendar nma kar ne rata ...:(( Merim ovulacijo in ne čakam :hudicek:, pa vseeno potem pride ... Sem kar žalostna, ker sva vseeno upala, da nama mogoče rata ...

Zdaj čakam na vrsto ...

Lepo se imejte!!!

LP

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   IVF
11.4.2005 20:24:00   
aljča
Pozdravljena Darja!

Naj te potolažim,prosim ne bit žalostna, ker ti je dano dobiti:duda:z IVf-jem.Tud jaz sem skoz misla, da bom drugega:duda:tud po naravni poti nardila z:love:.Pa že deset let ni sreče.Tako, da sem jaz tud pred tem kot ti.Mene čaka IVF junija,vse te preiskave sva dala skoz že januarja in od takrat sva na čakalni listi.Klicana bova pa v maju, da podpiševa papirje.Sedaj sta za mano dva neuspešna IUI postopka.Tretjega bi morala imeti v tem mesecu pa se mi je že nekaj zakompliciralo.Tako da ga imam sedaj v maju in, če ne porata gremo v juniju na IVF.
Prosim ne bit žalostna:duda:so prav tako zdrave kot ,če jih po naravni poti nardiš.Po moje so še bolj unikatni in zlati, ker tolk ljubezni dajaš takrat.
L.P. Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   IVF
11.4.2005 21:12:27   
pika74
Kooooooook?

6 mescou praute:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:.

Pismu - mene je spet na rit vrgl. Se kr vidm. Zdele mam cejt za :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: do septembra. Sem namreč tik po laparoskopiji in G je reku, da je treba zdele še tale ciklus počakat, pol pa na ful GAS:sloncek::sloncek::sloncek:. Potem nej bi se pr men spet začel slabšat stanje - spet zarastline:((:((:((. Ampak ko bom septembra pršla spet h G na pregled (sej mi je že reku, da če ne bo ratal, bova septembra nardila IVF), mi bo reku: zdej pa še 6 - 12 m. počakte, da pridete na vrsto za vse te konzilije in ostalo birokracijo :(:((:(:((:(.

A se lohk že prej prijavim za tale IVF:zmeden2::zmeden2:?

Ga morm jutr mal poklicat in vprašat, kje se podpišem za v vrsto:(

PISMU, ČE BO ŠLO TKOLE NAPREJ, BOM PREJ V MENI KOKR :nosecka:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   IVF
11.4.2005 21:19:41   
tinkamiška
Pika, pa sej bo prej ratalo, zakaj pa misliš, da si dala skos tist sirup, pa noge v luft držala;)

Veš de bo ratal:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   IVF
11.4.2005 21:19:43   
Sisy
mene je tut skor kap zadela!!!! 6 mescov! haloooo!:ups:

Men so rekl da morm po laparoskopiji še kakšno leto poskušat, če bo ratal po naravni poti, če ne, morm tut na IVF....sam to pol pomen šele čez en let pa pol, pa to je še najhitrejša varianta!!!!! Nočm bit pesimistična, pa vseen upam da nama bo ratal po naravni poti sam vseen spremlam (za vsak slučaj) tud vse o IVF-u....pa ne morš verjet da tok cajta traja!!!!! :ups:

Po možnosti se pa še ne morš prjavt kr kadarkoli ne....:ups::ups::zmeden2:

katastrofa.....

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   IVF
11.4.2005 21:21:48   
aljča
Da sedaj kličejo decemberske sem napisala jaz, ker sem imela prav v petek 08.04.posvet pri dr.Kovačevi in tako mi je povedala.Sem bla kar šokirana-prijetno,ker sem skoz mislila, da traja devet mesecev.Na srečo bom kar kmalu v akciji.
Čao Alja:metulj::metulj:
Tud vam želim,čimprejšno akcijo.:rozica::rozica:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   IVF
11.4.2005 21:22:37   
pika74
Jaz se bom pa jutr pozanimala. Mislm, sej jst bi se sam prjavla in dala v vrsto. Itak ne bi šla na to pred septembrom. Ampak če bi mi pa vmes ratal, bi pa valjda odstopla cifro drugi -- sej se ne bi grebla za dvojčke :)-:)-:)-.

tinkamiška - ja orehovc je bil pa dobr - sam ne bi še enkrat:)-:)-:)- bljak8)

mal me meče te dni. Dons bi mogla M dobit, pa zamuja. Hkrat pa šraufa že in trka na vrata :hudicek:.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   IVF
11.4.2005 21:24:11   
Sisy
na podlagi česa se pa lahko prijaviš na IVF? A moraš met kakšna dokazila da so ti opravil preglede,operacije in podobno.... oz.potrdilo da ne moreš zanosit po naravni poti?A je kakšen "časovni pogoj" poskušanja...??? Sori k tok butast sprašujem ampak je tole zame čist novo.....

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   IVF
11.4.2005 21:25:17   
GoYa
Napotnico od G moraš imeti. Pa tudi izvide, tvoje in njegove.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   IVF
11.4.2005 21:27:10   
Sisy
ok to razumem,sam verjetn mora na mojem izvidu pisat da sem "sterilna" kljub opravljeni laparoskopiji.....

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   IVF
11.4.2005 21:27:39   
pika74
Jst ne vem.
Enkrat sm z Rešem govorla po telefonu in je reku, da nej najprej še laparoskopijo nardim (ker sem imela itak potrjene paraovarialne jajcevode). Je reku, najprej tole operirat, pol pa po uspešni operaciji vsaj 6 mescou poskušat naravno. Če bi se izkazal, da operacija ne bi bla uspešna, pa lahko IVF že tkoj.
No pr men je tko, da je treba zdej do septembra naravno trenirat:sloncek::sloncek::sloncek:, pol pa IVF.
Tko sta men rekla dr. Reš in dr. Drobnič.

Aja, Reš mi je še neki reku: če se jajcevodov ne bi dal popravt na operaciji, bi jih pa kar odstranil, ker bi bli za IVF samo moteči:zmeden:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   IVF
11.4.2005 21:31:00   
Sisy
ja tole. "Aja, Reš mi je še neki reku: če se jajcevodov ne bi dal popravt na operaciji, bi jih pa kar odstranil, ker bi bli za IVF samo moteči" je tut men Tomaževič reku...baje je za IVF to kao bolš...

Sam a so ti po laparoskopiji rekl da so variante da naravno zanosiš?

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   IVF
11.4.2005 21:33:47   
pika74
Ja en jajcevod je kao OK.
Drug pa mal manj - no, niso čist zihr.

Se prav šanse so.

Sam, jest nočem septembra pridit ke v ambulanto in slišat tist: "Zdaj pa 6 mescou čakat v vrsti na odobritev in ostalo birokracijo..." :(:(:( - pol smo pa spet tam.

Men se ne da več čakat. Dost mi je!!! Leta 2000 sem že čakala na ta čudež. Tu mač!!!

Mislm, sej odklopm, pa si rečem. Zdej sm pa na OFF do septembra. Sam nočem pol spet ene nočne more zarad čakalnih vrst doživljat.:(

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   IVF
11.4.2005 21:38:29   
Sisy
čist te razumem! Jst sm se glih z mojim učer o tem pogovarjala,pa mi je reku da majo oni verjetn zapisan kdaj si mela laparo, pa da se prej k po določenem času sploh verjetn ne morš prjavt na IVF....k ti loh rečejo "ja gospa ,sej ste bla šele pred kratkim na laparo,pokličte čez par mescov"...no valda in ko pride cajt ti pa rečejo da počaki še 6 mescov ker je tok čakalna doba.....

no to so bla seveda sam najina ugibanja sam verjetn pa zlo daleč od resnice ni...

ma kriza,mene kr mine...zdej sam molm da jim bo ratal da mi odlepjo vsaj en jajcevod.....:zmeden:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   IVF
11.4.2005 21:44:26   
pika74
Sisy - en predlog mam - najboljš, da fajn in še bolj z užitkom :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:. Tole je zaenkrat edin, kar lohk nardiva.

Jest pa jutr pokličem na GK in vprašam, če se lahko kje prej prjavmo take, kot sva ti pa jst:miska::miska:.

Za dons pa odklopva - a prou:miska:.

Evo, nč več ne razmišljam - adijo pamet, grem rajš seksat :sloncek::sloncek::sloncek:

;) pa ne okol govort ;)

:ups::ups::ups:

pa fajn pančkejte tud ve 9nebesa

pa-pa
:metulj:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   IVF
11.4.2005 21:45:30   
GoYa
:bravo::bravo::bravo: pika
lahko nočko

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   IVF
11.4.2005 21:45:31   
pika74
pismu, zdej pa tko čudn tole izpadl :ups::ups::ups::ups:

da nau kdo še kej mislu:ups::ups::ups:, k sm tko v dvojini govorla:ups::ups::ups:

Uglavnem, sej vemo, kdo je s kom;)

lp
:metulj:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   IVF
11.4.2005 21:52:57   
Sisy
ma sej maš prov sam midva sva mela glih ta mesec :sloncek: maraton...ne se smejat....:)- pa sva skoz k pr norcih,vsak dan,ma res no...na konc mesca sem bla že srečna da je konc :)- pa sva rekla-eeej če pa zdej nau sem pa res čist zaleplena!...dobesedno.....:)-in valda je gospa :hudicek:pršla.... in to še 3 zdni prezgodi...tko da če me bo kej rešl bo laparo...vsaj upam.....:zmeden2:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   IVF
11.4.2005 21:54:14   
Sisy
ajaPika-pa sporoč kaj ti bojo jutr rekl....;)

zdej pa šibi veselo na delo: :sloncek::)-:)-:)-

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   IVF
12.4.2005 7:43:27   
delfinček
:rozica:punce,poglejte zdaj,kako smo si različne....nama so rekli,če dobiva hitro odg.s konzilija,prideva:kuza:še to pomlad na 1 postopek IVF-ICSI,a sva se odločila,da nič ne bova živčno hitela:kuza:vzela si bova čas čez poletje,in enkrat spomladi bova šla bojem naproti:kuza:Do takrat pa lepo počasi:love::sloncek::metulj::sloncek:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.