|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IUI - izkušnje
19.5.2008 7:43:57   
Jana28
Prosim, če se mi oglasite tiste, ki imate izkušnje z IUI postopkom.

Pri nama je bilo namreč tako, da je bil prvi spermiogram zelo slab, vendar so plavalci bili, pa nama je Reš rekel, da pride v poštev umetna oploditev. Čez en mesec so bili rezultati vidno boljši, pa kljub temu pod pričakovanimi. Reš me je dal na Klomifen in morala sem priti 12. dan po spolnem odnosu prejšnji večer na pregled. Ugotovil je, da sem sproducirala (samo?) en folikel velik 17mm, da bo ovulacija čez dva dni, vendar v materničnem vratu po 14h urah nobenega plavalca več:( Junija sva naročena spet k Rešu, pa me malo zanima na kaj lahko računava?
aja, pa še to, jaz sem naredila hormonske teste, hsg in tudi na uz kolikor je videla moja g, naj bi vse izgledalo super.

zanima me, ali naj pričakujeva, da bova šla (verjetno jeseni?) v postopek um.oploditve ali bomo še poskušali (in kaj), kljub temu, da plavalci ne pridejo kamor bi morali priti?

full mi boste pomagale z izkušnjami, ker vsakič ko prideva k Rešu, se zgodba (kaj in kako naprej), spremeni in ne vem več kaj naj pričakujem oz. na kaj naj se pripravim.

hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IUI - izkušnje
21.5.2008 6:50:04   
DaisyE
Sicer nimam podobnih izkušenj, ampak kolikor poznam Reša, je človek akcije. Junija se boste verjetno dogovorili, kako stvari reševati naprej. Če tvojemu zadeve nihajo, si pa mislim, da se z IUIji ne bo zafrkaval, ampak, da boste šli direkt na IVF. Tam se tud bolj vidi, kaj se dogaja, ko pridejo spermiji v stik z jajčečem, koliko jajčec maš ipd. Poleg tega lahko iz klasike prešolta na ICSI, če se izkaže, da ima tvoj bolj malo plavalcev.

Ampak to jaz samo ugibam, kaj bo, pa verjetno noben ne ve. user posted image  Veliko sreče.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?