|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   INTIMNA NEGA
13.12.2006 16:03:34   
Anonimen
Kako se ve uredite "tam spodaj" kljub trebuščku... 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: INTIMNA NEGA
13.12.2006 16:58:27   
Strawberrie Cherrie
Težko, z veliko truda, dostikrat pa mora zadeve v roke prijet kar moj dragi user posted image user posted image

Da bi pa prakticirala kakšne vaje z ogledali, bi pa verjetno se prej ubila, ker sem ful okorna user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2006 17:22:38   
Samoyedka
Jaz sem proti koncu rabila veliko iznajdljivosti, pa itaq nisem videla, kakšen je bil nakoncu rezultat, G pa tut nikol ni rekel: Madona, vi mate pa stopnice spodaj! user posted image Mojemu sem sam enkrat predlagala, da bi mi asistiral, pa je cvile ucvrl iz kopalnice user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2006 18:15:55   
tulip
Bolj na slepo, a je šlo!user posted image

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2006 18:26:20   
ms3
jaz nisem imela s tem nikoli težav.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2006 18:32:20   
klaja
Kolko se je dalo sem se sama nekako uredila, proti koncu nosečnosti, pa sem za to pooblastila mojega dragega in mu je kar šlo!

(odgovor članu ms3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2006 21:12:16   
lunca2
Tudi jaz se zaenkrat še sama urejam "tam spodaj"user posted image , sicer sem šele v 12 tednu in 6/7. Ko pa se ne bom mogla več, ko bo napoti trebušček pa bom prosila user posted image . Mislim, da mi bo pomagal, da ne bo nobene ovire, saj je zdravstveni tehnikuser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2006 22:37:14   
Samoyedka
Lunca, a ti veš un pregovor: kovačeva kobila je zmeri bosa user posted image ? Ne ne ne, da ne boš dobesedno vzela user posted image Jaz sem tut zdravstveni tehnik in sem zgleda zato morala se sama rihtat user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2006 8:57:15   
CAPA
V prvi nosečnosti mi je pomagal user posted image , pri drugi pa sem si pomagala z ogledalom. - POZOR - zna boleti!!! user posted image

LP

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2006 13:33:08   
crci06
do 2/3 nosečnosti sploh nisem bila pozorna, da moj dragi tako obvlada, zdaj se pa pogajam, če bi on to skoz počel user posted image

Sicer pridem bolj redko na vrsto, ker ima vedno neke obveznosti, ampak, si je pa vsaj sam kriv, če nisem urejena.... Ko se mu zdi, da je že čas, si tudi tiste par minutk vzame + za posladek... user posted image

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.12.2006 20:18:13   
lunca2
Samoyedka ja vem za tisti pregovor in velikokrat drži. Maš čisto prav veš.
Ampak user posted image je sam rekel, da mi bo pomagal, da bom vedno urejena. Bomo videli kako bo. Upam, da bo držal besedo. Pustimo se presenetiti. user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 14.12.2006 20:23:23 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?