|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IN....
8.9.2004 7:32:56   
tejč
Uspelo je! V nedeljo sem naredila test in kaže pozitivno. Ne morem verjet!!!
G imam 28.9. A ni nekam pozno? jaz bi kar takoj šla preverit, pa saj vem, da ne more it tko hitro. Čist sem zmešana. V službi sem raztresena.
A znaki? Bradavice so me grozno bolele. Tiste, ki še niste noseče, verjemite mi, točno veš, ko si noseča, en tak občutek je.
upam samo, da se lahko mirno preselim na prvič noseča, pa da se bo obdržalo, da ne bi slučajno prjokcala nazaj k vam. Sicer pa, če se zgodi, vem, da me boste toplo sprejele.
Svetujte mi, kako naj se obranim prehlada, ki se me že rahlo loteva...Madona, pa že kar na začetku!
LP in punce, ne se dat!!!
Veliko so mi pomagale te vaše besede in še mi bodo, vem, jaz pa držim pesti za vse cvetke tega foruma:rozica::rozica::rozica:
tejč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   IN....
8.9.2004 7:36:45   
klarisa
Tejč, :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!
Tako, zdaj so se pa končno stvari začele odvjat na pravi strani...Katera bo naslednja?

pa pa:love::love:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   IN....
8.9.2004 7:40:26   
maya1
čestitke za :modri:. lepo nosečnost ti želim.
lp
maya1
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   IN....
8.9.2004 7:45:38   
neža76
:bravo::bravo: Tejč!!

Lepo nosečnost ti želim!9nebesa:bravo:

Neža76

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   IN....
8.9.2004 7:46:40   
Majči
Tejč, iskrene čestitke...., to je pa res lepa, prelepa novička.

Verjetno si presrečna a?

Pazi nase in nam poročaj o svojem stanju in spremembah!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Upam, da se ti kmalu pridružimo tudi ostale!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   IN....
8.9.2004 8:40:00   
simonas
ČESTITKE :bravo::bravo::bravo:

Pazi nase in na svojo pikico, pa dosti vitaminčkov, sadja in zelenjave pojest, pa bo prehlad tudi pobegnil.

Simona

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   IN....
8.9.2004 8:51:38   
honey
:bravo::bravo::bravo::bravo:
ČESTITKE!

Honey in :duda: (10t 2d)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   IN....
8.9.2004 8:57:07   
lutkica
:rozica:Iskrene čestitke ob tem čudovitem dogodku:rozica:

Tudi jaz vsako večer stiskam pesti :bravo: in prosim nekoga :angel: tam zgoraj, da je mojemu :duda: v trebušču tako lepo, da bo želel videt svojo mami:ups: šele čez osem mesecev, nič prej!!!

Razvajaj se, bodi vedno vesela in srečna, kajti življenje ti je dalo nekaj najlepšega na svetu!

Lp,
L

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   IN....
8.9.2004 9:26:45   
meeryana
Čestitke! :bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa

9nebesa:love::modri::roza::love:9nebesa

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   IN....
8.9.2004 10:09:51   
anadejka
Tejč:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Iskrene čestitke :torta:,to je res tako lepo....čeprav te ne poznam mi rata toplo pri srčku,ker tudi jaz nestrpno pričakujem kdaj se bo prijelo.Ampak se zgleda pri meni spet ni,kakor praviš da si takoj začutila in vedela da si noseča...jest nič ne čutim:zmeden:,vedno sem pozorna na kakšne znake ,pa nič.Sej vem spet bom dobila :hudicek::((:(
Ampak neeeee,ne bom žalostna,ker vem da bo enkrat ko bom najmanj pričakovala tudi meni posijal sonček:love:,prav tako pa tudi vam vsem ostalim puncam,ki že tako dolgo sanjate o svoji štručki:duda:.
Tejč teb pa še enkrat najlepše čestitke,želim ti mirno veselo in zdravo nosečnost9nebesa,pa lepo merki na svojo novo pikico:duda ti srečka nosečka.
Lepe pozdravčke andrejka:rozica:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   IN....
8.9.2004 10:58:54   
biba77
Cestitke, cestitke, :bravo: :bravo: :bravo: !

:miska:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   IN....
8.9.2004 11:11:13   
billa
čaka te nepozabnih9nebesa uživaj;)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   IN....
8.9.2004 11:52:18   
bambi
ČESTITKE :bravo::bravo::bravo::bravo:

Daj povej kako dolgo sta se trudila z atijem?????

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   IN....
8.9.2004 16:49:55   
IZADORA
:bravo::bravo::bravo::bravo:

Bravo, cestitam! Me pa tudi zanima kaj vse si dala skozi za koncen uspeh! Lepo nosecnost ti zelim! Iza

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   IN....
8.9.2004 16:53:37   
koala
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: Tejč, s to novico si mi polepšala dan, zdaj pa pridno trebuščka čuvaj, pa ne nam čisto na sosednji forum pobegnit!

Koala

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   IN....
8.9.2004 16:57:58   
bambi
Hej Tejč, si videla, da sem imela prav.... tista krvavitev pod tušem je res bila vgnezditvena krvavitev.... ja, ja samo mene je treba poslušat :bravo::bravo::bravo:

Uživaj in oglasi se nam še kaj, drugače pa si kar se da privošči, sedaj ko si v 9nebesa. Pa povej nam malo kako dolgo sta delala na :duda:, kako si povedala atiju, itd....

LP Bambi :rozica:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   IN....
8.9.2004 17:26:47   
GoYa
Čestitke še od mene :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   IN....
8.9.2004 17:39:27   
tinkamiška

Vse najlepše!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:
Veliko sreče in uživaj v9nebesa!

Tinka

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   IN....
8.9.2004 19:27:22   
Jessy 1
ČESTITKE TUDI Z MOJE STRANI.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Zdaj pa čuvaj trebuščka in pikico:duda:!Pa uživaj v9nebesa!
Lp Jessy1

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   IN....
8.9.2004 22:10:41   
Anitka
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

JUHUUUUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, NOVA NOSEČKA JE TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Iskrene čestitke obema z atijem in kmalu bomo za tabo v 9nebesa Si mi kar polepšala cel teden s tole novičko in mi vlila še več upanja.

Čuvaj se, pazi na pikico in se beremo,

Anitka:metulj:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   IN....
9.9.2004 0:21:31   
tia
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

ČESTITKE!!!!! Tudi od mene,uživajta z atijem v 9nebesa.Pa oglasi se še kaj!

LP
Naj vaju :angel::angel::angel::angel: čuvajo!

Tia

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   IN....
9.9.2004 7:16:25   
tejč
Pozdravljene. Z atijem sva presrečna! Res fantastični občutki. Za tiste, ki sprašujete, koliko časa sva se trudila: maja sem prenehala s KT, torej dobre tri mesece. Nič nisva čakala tiste tri mesece in res se je prijelo šele po tretjem mesecu. Rahlo me špika po jajčnikih in okoli, ampak je lepo. Upam, da se bo obdržalo.
Še preden sem delala test sem govorila svojemu fantu, da vem, da sem noseča, in res!
Želim, da pridete vse čim prej za mano, prav?
lp.tejč

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   IN....
10.9.2004 20:39:44   
Jessy
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

ČESTITKE tudi z moje strani!!!!

Želim ti, da bi vajino dete lepo rastlo in se razvojalo v prečudovitega dojenčka!

Čestitke še enkrat! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   IN....
10.9.2004 21:02:47   
ninca
juhuuuuuuuu :bravo::bravo::bravo:

še ena SREČKA NOSEČKA in BODOČA MAMICA SALAMICA
:sloncek::sloncek::sloncek:

čestitke :metulj:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kaksna vlada?
Frodo Bisagin

Kaj menite, da bi bilo najboljse v danem trenutku za Slovenijo glede vlade in politicne situacije?

Ostane tako kot je (15%)

Zamenja se predsednik vlade (26%)

Predcasne volitve (29%)

Tehnicna vlada (30%)

Število vseh glasov: 110

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!