|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IN......
14.9.2004 10:43:41   
mela
NO JAZ SEM TISTA MIRELA,KI JO NI PRIČAKOVALA DANES ALI PA VČERAJ AMPAK SEVEDA ONA JE TUKAJ:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(!NO PUNCE UPAM DA VE NE BOSTE :((KOT JAZ IN BOSTE 9nebesa!SREČNO!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   IN......
14.9.2004 10:47:06   
Urša76
fullll mi je hudo zate.
jaz imam še malo drobceno upanje. ker M. še ni in da sem CB naredila prezgodaj.
u.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   IN......
14.9.2004 10:49:25   
tinkamiška
Joj, mela...pa sej nemorem verjet!

Jst ti želim, da bo ta packa packasta:hudicek: hitro mimo in da bo hitro O in da bo še hitreje:modri:!

Joj, kok sem jezna!

Drži se!:angel:

Tinka

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   IN......
14.9.2004 10:50:01   
puncica
Nič jokat mela, saj bo le ne smeš izgubit upanja. Držim pesti za nasledn mesec:bravo::bravo:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   IN......
14.9.2004 10:55:11   
koala
Mela!!

Ne obupat, za vsakim dežjem posije sonce in ni hudič da tudi ti ne ugledaš + ali :modri: ali :roza:!! Zdaj se :(( pol pa glavo gor in v nove boje. V mislih sem z teboj!!
Koala

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   IN......
14.9.2004 12:02:06   
Kinokija
Kaj češ zdej jokat, tko je, Bog pomagi.:zmeden:

:duda: še ni bil pripravljen, da pride k vama. Ne ga zdej neki silit, bo že prišel, ko bo v 9nebesa spakiral kufrček in odšel na vajin naslov.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   IN......
14.9.2004 12:50:02   
TARA in MAJ
MANJ KO BOŠ MISLILA PREJ BO PA NAJ TE ČUVAJO:angel::angel::angel:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   IN......
14.9.2004 13:19:15   
lizika
Bova pa čakali skupaj. Pri meni je prišla M včeraj in sem bila zelo žalostna. No, danes je pa nov dan in upanje, da bo ta mesec boljše.
Več sreče prihodnič.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   IN......
14.9.2004 13:19:30   
mela
VSEM HVALA KER MI FUUULLLLLLLLLL VELIK POMENJO VASE BESEDE!!!!!!PA GREMO SPET :sloncek::sloncek:!RADA VAS IMA MELA

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   IN......
14.9.2004 14:01:57   
danaja1
MELA MELA!!! GLAVO GOR BO ŽE BOG POMAGAL ANE!!!!! BOSTA PA NASLEDNJI MESEC DVOJČKA:love: ANE!!!!
NO JAZ TI PA JAVIM NASLEDNJI TEDEN ČE BO KAJ NOVEGA! ČE NE BOMO PA SPET:sloncek:
CMOK

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

naj-naj-naj dan
Naša črtica koraka

Recimo, od danih - kateri vam je najljubši?

1. april (11%)

1. november (1%)

15. avgust (13%)

8. marec (5%)

Velikonočni ponedeljek (20%)

1. - 2. maj (50%)

Število vseh glasov: 276

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!