|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IMN in SS
20.7.2009 11:48:37   
s@nny
Jaz sem bila v bolnici tok v šoku, da sploh nisem nič uprašala kako naprej?
Imela sem izvenmaternično nosečnost in so me operirali, ker so opazili,
da hormon ne pada in da je nekaj še v maternici so naredili še abrazijo.

Sedaj sem doma in ne vem koliko dolgo moram počivat in kdaj lahko spet začneva delat na štručki.
Rada bi čimperj začela, ker sem imela pri prejšnem SS ful krizo ko je bil datum za rodit.
Sedaj me je strah, da me bo takrat spet čist sesulo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IMN in SS
20.7.2009 12:29:31   
janapan
sicer si ne predstavljam kaj čutiš...sem pa tudi jaz imela januarja zelo zgoden SS al karkoli je to blo. user posted image je zamujala, test je bil pozitiven, skratka čez dva dni je sledila krvavitev....obisk bolnišnice kejr so ugotovili da je bil ss....hotela sem ti samo povedati da moraš vzeti to kot del narave, ne obremenjuj se, drugič bo uspelo. ne zapisuj si dnevov rojstva, življenje je tako kot si ga narediš in na stvari lahko gledaš iz različnih perspektiv. Lahko celo življenje živiš z mislijo kako si nesrečna ker se ti je to zgodilo...amapak sama veš kakšno bo tole življenje....polno žalosti......čimprej naprej in korajžo......

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2009 12:43:00   
hubi
Jaz sem imela 3 cikle prepoved in tri tedne bolniške. Fino je, da greš pred naslednjo zanositvijo na hsg slikanje, če imaš slučajno jajcevode zamašene, da se zadeva ne ponovi. A nisi imela razgovora ob odpustu? Pokliči še svojo gin.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2009 16:45:12   
aleunam
Meni so plod skupaj z jajcevodom (laparoskopija) odstranili prejšnji četrtek. Bila je IMN. user posted image  

Ker se moram na pregled pri svoji g naročiti čez 2-3 tedne (jutri pokličem za daum), sem na zadnji "viziti" povprašala glede določenih zadev:
- kdaj ponovno poskušati zanositi: rekla mi je, naj počakam vsaj dva ciklusa, torej, dve menstruaciji
- kdaj nastopi user posted image  po operaciji: rekla je, da bom kar takoj začela krvaveti in da naj to štejem kot prvi dan. Res je, krvavela sem in potem še dva dni malo močneje, ampak nisem povsem prepričana, da je bila to tečka. Počakam do naslednje in tisto bom štela kot 1. user posted image  po laparoskopiji.

Nisem pa vpašala kdaj začeti s spolnimi odnosi. Ima katera ta podatek? Itak moram priznati, da me je vse skup ful prizadelo, da sem imela dva dni nazaj čudne pomisleke (bom sploh še kdaj zanosila, bom lahko fantu rodila otroke, sem sploh še ženska). Čudne misli, vem, ampak res sem bila na tleh. Enostavno si otroka želiva in ne vem kaj mi bo prinesla naslednja nosečnost. user posted image . Priznam, strah me je. Bo spet enako, bom ostala še brez desnega jajcevoda, kaj mi potem sploh še preostane (mislim, da umetna oploditev)... Vprašanja, dvomi... A še dobro, da mam fanta, ki me je z toplimi besedami pomiril.

Čas bo pokazal svoje. Berem veliko pozitivnih zgodb, da se da povsem normalno zanositi po IMN in to me žene naprej. Zdaj je pomemno, da sem zdrava jaz in da razmišljam pozitivno. A vedno ni lahko, saj smo samo ljudje z čustvi.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2009 8:30:21   
marjetka1975
Aleunam

Nisem imela IMN sem pa imela SS in čiščenje. Sem zdravnico vprašala kako je s spolnimi odnosi in mi je rekla da naj počakam cca. 3 tedne enako s plavanje v bazenih in kopanjem. Rekla je, da je maternični vrat po posegu odprt in da sem zato toliko bolj dovzetna za bakterije in okužbe. Po čiščenju sem dobila tudi sumamed. na pregled k svoji G naj bi šla po 3 tednih v izvidu obvestilo zdravniku piše da po 14 dneh. Tako da jaz bom šla kar 1.9., ker imam ta datum že nekaj časa določen, pa ga nam spreminjala.
Glede zanositve mi je rekla naj počakam 2 ciklusa, 2 menstruaciji, sam problem je v tem, ker ne vem a se ta krvavitev po posegu šteje kot 1 ciklel ali kot 0 ciklel. Če kera to ve, naj prosim napiše.

Kar se pa psihe tiče, te pa popolnom,a razumem, sva midva z mojim na istem, otrok je bil načrtovan, sva si ga želela oba (bila naj bi celo dvojčka). A jaz ne mislim obupat ok septembra bom počivala pol oktobra al pa novembra pa spet začneva, tko sva se odločila.

Kar pa zadeva IMN, pa ti lahko povem, da je moja najboljša prijateljica tudi  imela IMN, je tudi brez enega jajcevoda, pa ima danes 2 krasna sinova. En je v 2 razredu OŠ, ta drugi pa je rojen letos. In kakih posebnih tezav z zanositvijo ni imela.

lp in srečno!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2009 12:29:43   
aleunam
Marjetka, hvala za odgovor. S user posted image bova še itak počakala. Zdaj je komaj en teden po operaciji...

Kar se pregleda tiče - jaz sem včeraj klicala, da bi se naročila, pa mi je med. sestra rekla, da oni dobijo izvid enkrat proti koncu mesca in da naj pokličem 1.9. G namreč na podlagi izvidov pove kdaj bi naj bil pregle.

Glede user posted image  pa tudi jaz ne vem. Jaz počakam na naslednjo in tisto bom štela kot 1. Po operaciji sem sicer imela krvavitve in krče kot pri M, ampak krči naj bi bili posledica krčenja maternice (po besedah zdravnice). Torej, če naj bi prvo dobila v sredini septembra (štejem od operacije naprej) in drugo oktobra, začnemo novembra delati na user posted image . Ampak bomo videli kaj bo rekla narava - user posted image ...

< Sporočilo je popravil aleunam -- 20.8.2009 12:30:40 >

(odgovor članu marjetka1975)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2009 16:14:59   
marjetka1975
Ja jaz sem mela včeraj abrazijo. Danes se fizično počutim ok, psihično pač ne. Bolečin ta trenutek nimam, imela sem jih samo včeraj ene od takrat k sem se zbudila pa do ene 3 ure po posegu. Po posegu sem tud precej krvavela, je bila postelja čist krvava kljub vložkom, danes krvavitev praktično ni.

Jaz pa bom 1.9 kar šla na pregled, ker je mojo G drgač težko dobit in se ful čaka, ker je zelo zasedena, in če že imam datum, ga bom izkoristila.

Jaz bom sicer prašala kdaj lahko spet začnemo, sam sva se z mojim tud odločila da konc oktobra oz novembra startava, septembra si bbova pa 3 tedne uzela čist pavzo da se men vse zaceli.

Aleunam a si ti tud dobila antibiuser posted image otik po posegu?

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.8.2009 8:05:32   
aleunam
Ničesar nisem dobila... Šivi se mi celijo sami od sebe, ne vem pa kako je maternico in ostalimi deli znotraj... Si niti ne predstavljam kako zgleda vse skup brez enega jajcevoda user posted image

(odgovor članu marjetka1975)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?