Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: IMN, kako se izogniti zapletom 3.11.2008 15:26:25
|
|
|
|
giotti
|
Ful te razumem in vem, kakšne posledice so lahko pri nosečnosti izven maternice. Če ni posluha pri tvoji zdravnici, pojdi v šestem tednu na samoplačniški ultrazvok. Čeprav, klinc, saj plačuješ, naj te vzame v 6. tednu tvoja zdravnica, ko se že sliši srček. Vztrajaj, bodi tečna, reci, da plačuješ in imaš pravico. Če ne bo nič od tega pomagalo, pojdi kar direkt tja in bodi na preži, še preden pride zdravnica. Ko bo prišla, jo pocukaj za rokav, povej, da te je strah in bi samo rada preverila na UZ, če je nosečnost v maternici, da se pa tako zgodaj nisi mogla naročit. Na žalost imajo ves sistem v rokah sestre, ki se vtikajo v zadeve, kamor niti nimajo pravice. Zdravniki sami pa so samo nemočni in težko kaj spremenijo glede tega. Srečno
|
|
|
|
RE: IMN, kako se izogniti zapletom 3.11.2008 15:27:46
|
|
|
|
Shuka
|
Prej se še tudi videlo ne bo tudi če greš kam samoplačniško, je pa samoplačniški UZ edina stvar, da ti pred temi 3,5 tedni ugotovijo kje je nosečnost, če se bo že kaj videlo, pomagati ti pa tako ali tako ne morejo, dokler se ziher ne vidi. Nimaš kaj izgubiti, razen denarja če se ne bo videlo in boš morala počakati do svojega g.
|
|
RE: IMN, kako se izogniti zapletom 3.11.2008 15:27:48
|
|
|
|
Anonimen
|
pokliči ginekologa in mu povej, da si že imela IMN in da si ponovno noseča drugače pa obstajajo tudi samoplačniški UZ okrog petega tedna se vrjetno že vidi, kje je gestacijska vrečka
|
|
|
|
RE: IMN, kako se izogniti zapletom 3.11.2008 17:44:35
|
|
|
|
hubi
|
Tri dni zapored pojdi na odvzem krvi za hormon hcg in če se podvaja, je nosečnost normalna, če na samo rahlo raste, potem zaženi paniko.
|
|
|
|
RE: IMN, kako se izogniti zapletom 3.11.2008 20:52:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vsem za nasvete. Sem pa sicer povedala, da sem že enkrat imela IMN pa ni nič zaleglo No, bom res poskusila samoplačniško ali odvzem krvi. Hvala še enkrat.
|
|
|
|
RE: IMN, kako se izogniti zapletom 3.11.2008 22:17:47
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mene pa zanima, v slučaju IMN je vedno + ali se zna zgoditi da je - na testu
|
|
|
|
RE: IMN, kako se izogniti zapletom 4.11.2008 9:32:22
|
|
|
|
severnica77
|
se zna zgoditi tudi, da je -
|
|
|
|
RE: IMN, kako se izogniti zapletom 4.11.2008 13:26:37
|
|
|
|
Rakica_80
|
Kakšni so prvi znaki IMN Skrbi me, ker mi je 4 dni zamujala, kar ni normalno pa še čudna je bila, drugačne barve, bolj na rdeče je vleklo in po me zelo jajčniki bolijo in nevem ali lahko sumim na IMN, test je bil -, lahko pa je tudi kakšen prehlad, glede na to da imam pregled 12.11, mi svetujete da grem prej do G ali počakam Malo me skrbi vse skupaj, mogoče pa preveč panike delam
|
|
|
|
RE: IMN, kako se izogniti zapletom 10.11.2008 13:07:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da ti tako zgodaj IMN še ne bi delala težav. Težave se pojavijo po enih 7 tednih ... Lahko tudi prej, če se je O zgodila pred predvidenim časom. Drugače pa sem jaz dobila bolečine v trebuhu, ki so postajale vedno hujše, na koncu nisem mogla niti vstati. Pred hujšimi bolečinami pa me je ostro zaskelelo nekje v področju jajcevodov ... Dobila sem tudi zelo rahel rjav izcedek, ki pa ni ponehal. Srečno vsem!
|
|
|
| Stran: [1] |
zelišča v lončkihmuškajih posejete same? če da, prosim komentitrajte katere sama posejem (
29%)
kupim (
71%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!