Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: II pričakujemo septembra 2015 17.8.2015 7:32:40
Katte
Navijam tudi jaz!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
RE: II pričakujemo septembra 2015 17.8.2015 8:12:41
Janchek81
No jaz bi lahko glede na prejšnji ciklus napisala, da pričakujem 2.9. ... ampak sm si tm na avgust pocahnala, da zadnjega v avgustu Če mam pa tko zmešane cikluse, .... itak bom test delala šele po enmu tednu zamujanja zdj sm nekje lih v času O ... trenutno zdj nč ne čutm, glede na to, da prejšnji mesec me je neki špikal spodej Čudno to telo moje
RE: II pričakujemo septembra 2015 17.8.2015 9:01:42
Pajama
Pozdravljene,
ponovno sem z vami. Upam, da me sprejmete. Veseli me, da vas je ful novih in sem žalostna za vse tiste, ki vas prepoznam iz forumov v začetku leta. Skratka, vračam se v boj. Spomladi sem imela grozno gužvo in nisem utegnila sodelovati (pisati samo o osebnih rezultatih se mi zdi egoistično, če ne slediš ostalim in jim po vseh zmožnostih pomagaš, čeprav le s prijazno besedo) poleti pa sem se načrtno odločila, da se ne sekiram in se prepustim toku. :) Tudi to očitno neuspešno!!!!
Za seznam, ne pričakujem je 2. 9. ( jap, pri nas je te dni poskočno In pestkam za vseeee!!!!
RE: II pričakujemo septembra 2015 18.8.2015 22:15:47
Anonimen
Lep pozdravček! Tudi jaz bi se pridružila v nepričakovanju Štartamo v prvi krog za tretjega otročka in je ne pričakujem okrog 16.9. Bom pa zaenkrat anonimna
RE: II pričakujemo septembra 2015 19.8.2015 7:41:09
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: Beat
Janchek81, tebe napišem zdaj pod 2.9. ali ne?
Pa kr napiš no Mam tok zbegan ciklus, da lahko, da bo prišla 31.8., lahko pa da 1. al pa 2.9. ... načeloma sm ZM mela 2.8. pa če računam, da bo na 30. dan že zamujala je to 2.9.