*viva*
|
No,no še dobro da nam v tem snegecu sijejo žarki optimizma Kam bi pa prišli brez tega... Witch midva delava več kot 2 leti...mislim, da smo tu nekje. V cca 24 krogu nama je uspelo ampak se je končalo s SS v 8. tednu... Sedaj pa čakava na obravnavo v ambulanti za neplodnost, čeprav mi 6.čut še vedno pravi, da to ni potrebno in, da nama bo zdaj zdaj uspelo... a ziher je ziher. Če do aprila ne uspe bomo videli kaj nama bodo povedali. Morem pa povedat, da ko sem konec oktobra ležala v bolnici zaradi SS in sem bila v sobi s 3 puncami, ki so vse bile tako ali drugače v postopku umetne oploditve, vsaka drugače, ena v čakanju, druga noseča na odvzemu zarodkov, ker jih je bilo preveč in tretja kao noseča s krvavitvijo in nenajdenim plodom sem si sama pri sebi mislila, vsaka jim čast. Ne samo njim, tudi njihovim partnerjem, tako kot tudi vsem ostalim parom v postopku. Res, vsaka čast, da zdržijo psihični pritisk, predvsem pa da to zdrži njihovo partnerstvo. In sem se zalotila pri razmišljanju, da ne vem, če bi sama bila to sposobna. Čeprav vem, da ko si dejansko v taki situaciji je stanje povsem drugo. Zato pa vsem nam, tudi tistim, ki nas samo berejo, pošiljam pozitivne vibracije in navijam, da nam bo marsikaj od tega prihranjeno. Tak, malo sem se razpisala, zdaj pa grem nazaj bluzit po netu. Imam "obsesijo" da moram biti na tekočem z novostmi v otroških vozičkih tako, da moram malo raziskovat Lp ž