izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Pozdravljene punce . Spet en mesec, ki nam ponuja možnost, da zagledamo ! Upam, da se nam večini nasmehne sreča z . Dokler pa jih zagledamo, pa smo tu ena za drugo, za porajajoče dvome, neodgovorjena vprašanja ali pa kar tako za krajšanje časa . Jaz je ne pričakujem 6.8., močno upam, da je tokrat končno res ne bo . Sem v 13. ciklu in še brez otrok. Upam, da se nas nabere čimveč in si bomo krajšale to čakanje s klepetanjem Allstar, kdaj imaš ti pregled jajcevodov?vem, da si spraševala o tem. Te je kaj strah? Mene fuuul. izida septembra moram poklicati, da se naročim. So rekli, da pokličem ko se mi začne menstruacija, tako da presvidevam, da bom septembra že na vrsti. Še vedno pa upam, da prej uspe, ker me je vseh teh posegov zelo strah. Sem pa v LJ. In ne vem, a so to kontrolni pregledi, ali je to že neplodnostna obravnava . Ko imate termin za neplodnostno, kaj vam začnejo delati? Kakšne preiskave? Tudi jaz držim pesti, da ti uspe prej. jaz mislim, da se ta prwglwd šteje še pod kontrolno obravnavo, da pač vidijo, če je tukaj kaj narobe. Glede neplodnostne pa potem naprej, če še po morebitni laparo ne bi bilo uspeha ali pa je slab spermiogram. Naj me popravi katera, ki je že bila v teh vodah.
|