Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 18.3.2009 19:59:50
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Sem že odprla novo temo za maj, z upanjem, da bomo zagledale končno magičen +, ki ga čakamo že doooolgo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za seznam pa se bom probala potruditi, ampak ne najdem za maj mesec kakšne slikice, kje bi lahko dobila Naj mi kakšna pripopa gor stran, kjer bi lahko zbrala kako sliko mogoče tu kaj najdeš http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm navijam, da nobena sploh do maja ne bo prišla , da boste že vse prej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 18.3.2009 20:02:23
|
|
|
|
S*
|
Evo jaz sem prva navijačica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 18.3.2009 20:02:43
|
|
|
|
Rakica_80
|
navijam, da nobena sploh do maja ne bo prišla , da boste že vse prej [/quote] Ja itak ,potem je seznam samo zame
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 18.3.2009 20:04:21
|
|
|
|
Nončika
|
evo me!!! navijam za vas, torej hočemmm mmmeeeeddd navijačice. ja pa še majska deklica sem!!! upam, da bo najmanj 5 nosečk na moj roj. dan.
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 18.3.2009 20:29:07
|
|
|
|
Rakica_80
|
ali PRIČAKUJEMO MAJA 2009 XX.5- BEBIII MAJČIC 2009 NAS JE: 1 NAVIJAČICE s* Nončika HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 18.3.2009 20:30:43
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ajmeeee, naj kdo popravi saj da mi zravna metuljčke, pa bom predelala do konca
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 18.3.2009 20:35:25
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Ajmeeee, naj kdo popravi saj da mi zravna metuljčke, pa bom predelala do konca klikni na uredi pa si popravi med metuljčki zbriši prazen prostor pa jaz tud NAVIJAM
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 18.3.2009 21:38:06
|
|
|
|
Rakica_80
|
ali PRIČAKUJEMO MAJA 2009 XX.5- BEBIII MAJČIC 2009 NAS JE: 1 NAVIJAČICE s* Nončika Stella Rossa MAJA NAS JE 1, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................35,71% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................?
< Sporočilo je popravil BEBIII -- 18.3.2009 21:41:53 >
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 18.3.2009 21:42:06
|
|
|
|
tinncyka
|
jaz bi bla tudi navijačica , ker upam da nama uspe v marcu ali aprilu!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 18.3.2009 21:44:43
|
|
|
|
Rakica_80
|
ali PRIČAKUJEMO MAJA 2009 XX.5- BEBIII MAJČIC 2009 NAS JE: 1 NAVIJAČICE s* Nončika Stella Rossa Tinncyka MAJA NAS JE 1, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................35,71% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 18.3.2009 22:29:37
|
|
|
|
miklarom
|
BEBIII - daj me na seznam da je ne pričakujem xx.5. kajti takrat bom že mimo oploditev in čakali bomo samo še na , in upam da nalulamo velik +
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 18.3.2009 22:38:17
|
|
|
|
Rakica_80
|
ali PRIČAKUJEMO MAJA 2009 XX.5- BEBIII xx.5- Miklarom MAJČIC 2009 NAS JE: 1 NAVIJAČICE s* Nončika Stella Rossa Tinncyka MAJA NAS JE 2, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................35,71% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 18.3.2009 22:41:50
|
|
|
|
Rakica_80
|
ali PRIČAKUJEMO MAJA 2009 XX.5- BEBIII xx.5- Miklarom NAVIJAČICE s* Nončika Stella Rossa Tinncyka MAJA NAS JE 2, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................35,71% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................?
< Sporočilo je popravil BEBIII -- 18.3.2009 22:42:23 >
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 18.3.2009 22:44:31
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom BEBIII - daj me na seznam da je ne pričakujem xx.5. kajti takrat bom že mimo oploditev in čakali bomo samo še na , in upam da nalulamo velik + Kdaj pa začneš z špikanjem? Ali si že začela?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 19.3.2009 7:29:29
|
|
|
|
among_the_clouds
|
Tudi mene za navijačico najbolj navijam za to, da ne bo nobena prišla do maja!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 19.3.2009 7:55:49
|
|
|
|
S*
|
BEBII krasen seznamček.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 19.3.2009 7:59:41
|
|
|
|
pikica36
|
vauu, se že majčice zbirate jaz bom navijala, ker mi BO RATALO ŽE TA MESEC ALI APRILA - no vsaj upam
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 19.3.2009 8:46:16
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Dobro jutro majčice. BEBIII krasen seznamček
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 19.3.2009 8:56:23
|
|
|
|
Rakica_80
|
ali PRIČAKUJEMO MAJA 2009 XX.5- BEBIII xx.5- Miklarom MAJA NAS JE 2, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK NAVIJAČICE S* Nončika Stella Rossa Among_the_clouds Pikica36 HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................35,71% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 19.3.2009 9:05:34
|
|
|
|
Rakica_80
|
S* in Stella Rossa, da veste kako sem se namučila Dobro jutrooo S*, jaz ti kr prepustim seznamček, če ga želiš vodit
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 19.3.2009 9:06:24
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ali pa ti Stella Rossa
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 19.3.2009 9:08:12
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Ali pa ti Stella Rossa A to pa ne....si prekrasnega naredila tako, da kr nadaljuj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 19.3.2009 9:10:37
|
|
|
|
aqua77
|
navijam za majčice - zmajčice!!!!!!
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 19.3.2009 9:10:44
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII S* in Stella Rossa, da veste kako sem se namučila Dobro jutrooo S*, jaz ti kr prepustim seznamček, če ga želiš vodit Sem ziher, da boš dobila nagrado, ker si se tako potrudla.....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?