Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Iščem zasebno alergološko ambulanto 2.2.2010 14:21:35
|
|
|
|
Zala01
|
Dr. Vodušek Vesna na Regentovi, v Dravljah. Je tudi naša pediatrinja.
|
|
RE: Iščem zasebno alergološko ambulanto 2.2.2010 15:33:04
|
|
|
|
nuala
|
Tudi jaz priporocam dr. Voduskovo. Super je.
|
|
RE: Iščem zasebno alergološko ambulanto 2.2.2010 16:53:05
|
|
|
|
Katy78
|
Mi smo bili pri njej na testiranju. Vem, da ne paše v tole temo, pa vendar - za pediatrinjo se mi zdi kar groba in hladna. Poleg tega je tamalega tako čudno prijela, da bi ji skoraj s tiste mizice padel. OK, saj ne rečem, se zgodi, ampak da bi se kaj opravičila ali kaj rekla, ampak ne, samo "opa".
|
|
|
|
RE: Iščem zasebno alergološko ambulanto 2.2.2010 19:14:49
|
|
|
|
trobentic_@
|
Voduškova odpade.Preveč kritik ;)
|
|
|
|
RE: Iščem zasebno alergološko ambulanto 2.2.2010 20:31:25
|
|
|
|
*zoe*
|
Tudi mi smo bili pri Voduškovi, pa nam sploh ni bilo všeč. Edina dobra stvar je bila to, da smo bili hitro na vrsti. To je pa tudi vse. Kar se pa testiranja tiče pa
|
|
|
|
RE: Iščem zasebno alergološko ambulanto 3.2.2010 7:50:55
|
|
|
|
sanelaa
|
A Maribor vam je predaleč? Mi smo bli tukaj: http://www.aamsk.com/ same pohvale.........
|
|
|
|
RE: Iščem zasebno alergološko ambulanto 3.2.2010 8:00:18
|
|
|
|
Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: trobentic_@ Voduškova odpade.Preveč kritik ;) Saj samo testiranje je bilo kar ok, kožne teste mu je delala sestra, ki je bila zelo prijazna in tudi kri mu je ona vzela. Tistih 5 ali 10 min., kolikor pa smo bili pri Voduškovi v ordinaciji, pa je bilo . Glede na to, da si hitro na vrsti, velik plus je tudi, da parkiranje ni problem, bi jaz na tvojem mestu kar šla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?