Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Iščem stolček oz. foteljček 14.8.2006 17:10:31
|
|
|
|
vesna.com
|
Iste so imeli pred časom v tušu, sam je bil tud 4.000,00.
|
|
|
|
RE: Iščem stolček oz. foteljček 14.8.2006 18:15:47
|
|
|
|
Bumblebee
|
Mi imamo plastičnega (pomanjšana varianta plastičnih stolov za na balkon...), lahko pa pogledaš tudi pri 'Ribnčanih' za pletene stolčke. LP
|
|
|
|
RE: Iščem stolček oz. foteljček 14.8.2006 18:32:56
|
|
|
|
Moica
|
Sem jih zadnjič videla v Lesnini, cene pa žal ne vem.
|
|
|
|
RE: Iščem stolček oz. foteljček 14.8.2006 22:20:35
|
|
|
|
sezam
|
Poglej na Necermanovo stran, mogoče boš kaj našla.
|
|
RE: Iščem stolček oz. foteljček 14.8.2006 23:16:29
|
|
|
|
Jessy
|
Daša, to je pa cela reč, kar si pripela! Joj, jaz ne bi imela tako velikih zdevc, ampak kake bolj male. Tisti iz BC so še najbolj primerni, ampak vseeno mi je 6 jurjev glih mal preveč.
|
|
|
|
RE: Iščem stolček oz. foteljček 15.8.2006 11:42:23
|
|
|
|
GATA
|
Jessy, tisti "stolček" iz neckermanna (ga ni v glavnem katalogu) je v tistem mini katalogu. Je plišasti leopard, piše da sedežni del lahko napihneš, plišasta prevleka pa je snemljiva in jo lahko pereš na 45 st.C. Številka je 653/163EB, 4.290 sit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Spanje alergikovPaštetkaZanima me kako so spali otroci, dojenčki (po 3. mesecu), ki imajo potrjeno alergijo na hrano.
Seveda bom vesela vsakega komentarja, glede spanja in alergije, sploh, če se je stanje po uvedbi diete izboljšalo. Ni prespal noči do 2. leta (zbuja se več kot 3xna noč) (
33%)
Večinoma spi celo noč (
40%)
Zbuja se 2-3x/noč (
28%)
Število vseh glasov: 134Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!