Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: I-pad na Radiu Center - GESLO NUJNO!! 29.8.2011 21:16:20
|
|
|
|
luka jan
|
Hvala ker poslušate Radio Center- jutrišnje geslo. Jih pa kar nekaj poznam ki so dobili sms, tako da jutri morajo potalat kar nekaj iPadov.
|
|
|
|
RE: I-pad na Radiu Center - GESLO NUJNO!! 29.8.2011 21:49:48
|
|
|
|
Arwenko
|
Pa kaj vi čisto resno verjamete da oni res potalajo nekomu naključnemu ipad vsak dan cel mesec? Jaz to nič več ne verjamem pri teh nagradnih igrah. Šele ko bom v tej mali Sloveniji zvedela za vsaj enega, ki ga vsaj 3 kolena naokoli nekdo pozna, pol bom verjela. Odkrito povedano, če mene vprašate imajo maksimalno 3 ipad-e, ki so jih res podelili naključno, vse ostalo je fejkano, pa ko slišiš posnetke, so eni zelo slabi igralci presenečenja.
|
|
|
|
RE: I-pad na Radiu Center - GESLO NUJNO!! 29.8.2011 22:06:56
|
|
|
|
BarbaraO
|
Super! Hvala za pomoč. In, Arwenko, vse igre so resnične - jaz sem dobila nagrado pol leta nazaj, v igri 'Denar v štumfu'. Res, da sem morala čakati na denar 90 dni, vendar so to imeli napisano v pravilih igre. Lahko noč vsem!
|
|
RE: I-pad na Radiu Center - GESLO NUJNO!! 29.8.2011 22:28:01
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraO Super! Hvala za pomoč. In, Arwenko, vse igre so resnične - jaz sem dobila nagrado pol leta nazaj, v igri 'Denar v štumfu'. Res, da sem morala čakati na denar 90 dni, vendar so to imeli napisano v pravilih igre. Lahko noč vsem! Malenkost, rade volje pomagam, če le lahko. , tebi pa želim jutri veliko sreče. Tudi jaz verjemem da ni vse po vip liniji, moja kolegica je pred časom dobila ravno tem radiu 1000 eurov, čisto brez vsake veze in poznansva. Če pa kako stvar potalajo kateremu poznanemu pa itak ni panike, mogoče jo pa res nujno rabi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.8.2011 8:43:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: I-pad na Radiu Center - GESLO NUJNO!! 30.8.2011 9:39:28
|
|
|
|
arabela*
|
Ena od "naših" ga je baje dobila
|
|
RE: I-pad na Radiu Center - GESLO NUJNO!! 30.8.2011 10:49:24
|
|
|
|
luka jan
|
No, je katera imela danes kaj sreče in postala nova lastnica iPada?
|
|
|
|
RE: I-pad na Radiu Center - GESLO NUJNO!! 30.8.2011 12:14:42
|
|
|
|
NEA_TEJA
|
Ker nism zasledila kako gre igra mi povejte kaj morm naredit mogoče bom mela pa srečo sicer jo nikol nimam
|
|
|
|
RE: I-pad na Radiu Center - GESLO NUJNO!! 30.8.2011 18:37:15
|
|
|
|
ana_m
|
zdravo! zanima me če je katera danes poslušala radio center in si zapomnila geslo za jutrišnji dan. lp Ana
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?