pika74
|
Ojla bejbike, Sem že doma. Vam morm povedat, kako je blo na HSG. No včeraj sem zvečer ob 8h popila odvajalni čaj, ki je prijel šele danes zjutraj. Potem me je moj dragi peljal v Lj v KC, kjer sem šla najprej v sprejemno sobom, da so me popisali. Med vožnjo sem vsa :( ugotovila, da sem pozabila tablete proti bolečinam doma:(:(. In potem sem sedla pred tista vrata in čakala in gledala levo, desno :zmeden2::zmeden2: in razmišljala, kako hudo bo bolelo...jao, čist nč mi ni blo fajn. Pol je pa pršla ven ena prijazna sestra in mi dala kozarec vode in 2 tabletki proti bolečinam (Spasmex forte) - huh mi je kar odleglo ;). In fuuuuul je bla prijazna. Potem je prišlo še ene par punc - vse z istim namenom. In vsaka je dobila pijačo;). Po zaužitju je tale pijačka počasi začela delovat in kaj kmalu sta tudi nervoza in strah minila. Pa kar malo :zaspan::zaspan: sem postala. No potem je šla not prva :( in prišla ven nasmejana:bravo::bravo::bravo:. Potem pa sem bila na vrsti jaz :ups::ups:. Vam povem. Sedeš na mizo in se začne tako, kot običajen pregled. Potem ti povejo, da bo mogoče malo bolelo in jaz sem bila pripravljena, da me bo fuuuuuuul bolelo, pa potem sploh ni tolk. Mičkn je že no. Ampak samo tako kot boli ob M. Na koncu te še malo slikajo in ... fertik. Mi sploh ni blo jasno, da je tako hitro minilo. In potem je šla naslednja not itd. itd. Vsaka pa je prišla ven nasmejana :)-:)-:)-. Potem smo se zunaj kar začele malo pogovarjat in je blo prou hecno, ker smo ugotovile, da smo imele boljšo kelnarco, kot drugi pacienti. Pred drugimi sobami so namreč čakali in prav tako dobivali neko tekočino, samo ni bilo videti ravno okusno - bljak neki belga:)-:)-. Na koncu smo dobile izvide in si jih takoj pogledale: in meni so napisali, da imam levi jajcevod zelo slabo prehoden in da bo treba še na laparoskopijo in histeroskopijo. Desni pa je malo razširjen:bravo::bravo:. Takoj, ko sem prišla ven iz KC me je zunaj čakal moj in sem dobila veliiiiko Milko z lešniki:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-. Zdaj se pa malo certam na kavču pod koutrom in seveda brez RR pa tud ne gre ;). Fajn bodte punce, pa hvala vsem za lepe želje in spodbude. Lp, Pika74 :metulj:
|