Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Iščem slovenske narodne pesmi 7.3.2011 7:30:15
|
|
|
|
Andromeda
|
Ali iščeš narodnozabavne ali ljudske pesmi?
|
|
|
|
RE: Iščem slovenske narodne pesmi 7.3.2011 7:35:07
|
|
|
|
Freya88
|
Rabis od nas prav linke... ali katere pesmi so ljudske (predvidevam da isces le-te)? Tu imas link, samo so pesmi vecinoma samo predstavitvene...!
< Sporočilo je popravil Freya88 -- 7.3.2011 7:36:03 >
|
|
|
|
RE: Iščem slovenske narodne pesmi 7.3.2011 8:31:27
|
|
|
|
alda
|
jaz imam zbirko narodnih pesmi, ki sem jo sama naredila za osebno uporabo in eno ne vem od koga, pri ta drugi je priložen tudi notni zapis. pa še eno imam..sem se zdaj spomnila, ki je bila priložena slovenskemu leksikonu, če želiš, ti lahko skopiram in pošljem to kar imam!
|
|
RE: Iščem slovenske narodne pesmi 7.3.2011 8:33:04
|
|
|
|
alda
|
da še povem da sta meni najljubši narodni: Rasti, rasti rožmarin in Snočkaj sem na vasi bil
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?