Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Iščem pediatra-homeopata 14.4.2007 22:28:30
|
|
|
|
Anonimen
|
v lj je ena par zdravnikov ki so tudi homeopati..npr krevel pa pajntar. jaz sem prisegala na hribernika pa je žal umrl :(
|
|
|
|
RE: Iščem pediatra-homeopata 14.4.2007 23:28:37
|
|
|
|
Putka
|
Zdravniki in hkrati homeopati? A to sploh gre skupaj. Namreč izgubijo licenco, če ne zdravijo bolnikov po uradni medicini. Če pa Ventolin in antibiotiki ne pomagajo, pa otroku čajčke kuhaj in inhalacije dajaj. Nekaj podobnega bi itak homeopat svetoval, samo meni ni treba plačat . Pa pomaga verjetno isto
|
|
|
|
RE: Iščem pediatra-homeopata 15.4.2007 8:07:04
|
|
|
|
tascha
|
1 x mi je ena RR posredovalo št. neke homeopatinje, ki je tudi pediatrinja iz LJ. To je Irena Gorisek (včasih kaj odgovarja tudi v reviji Lisa). Tel pa je 031 382823. Ne morem ti pa povedat kakpna je, ker je (na srečo) še nismo probali.
|
|
|
|
RE: Iščem pediatra-homeopata 15.4.2007 8:28:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Putka Če pa Ventolin in antibiotiki ne pomagajo, pa otroku čajčke kuhaj in inhalacije dajaj. Nekaj podobnega bi itak homeopat svetoval, samo meni ni treba plačat . Pa pomaga verjetno isto Homeopatija pa tako zelo preprosta spet ni. Dr. Irena Gorišek pa mislim, da je šolska zdravnica in ne pediatrinja (dela v ZD Moste), tako da bo potrebno počakat do OŠ, da se lahko gre k njej. Sicer pa v svoji uradni službi res ne smejo zdravit homeopatsko, homeopati imajo privat prakso. Za pozanimat se je, kje jo ima. Vem tudi, da je ena super homeopatinja v Šiški, pa ne vem imena. Najbolje, da se obrneš na Homeopatsko društvo Slovenije (nekako tako se reče, ne vem, če je dobesedno tako) in ti bojo tam svetovali, na koga se obrni.
|
|
|
|
RE: Iščem pediatra-homeopata 15.4.2007 8:53:26
|
|
|
|
nanica
|
Če pokličeš dr. Goriškovo, te sprejeme šprivat, ne v posvetovalnici. In res je šolska zdravnica, na pediatrianja.
|
|
RE: Iščem pediatra-homeopata 15.4.2007 18:37:13
|
|
|
|
Samar
|
Hvala vsem za nasvet. Bom res poklicala še na homeopatsko društvo, če si s tema dvema ne bom mogla pomagati.
|
|
|
|
RE: Iščem pediatra-homeopata 15.4.2007 21:21:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Dr. Gorišek je res super
|
|
|
|
RE: Iščem pediatra-homeopata 16.4.2007 10:45:10
|
|
|
|
NIN@
|
Jz imam svojo homeopatko v naši dolini, ona pa ima v LJ pijateljici ki je pediatrinja v popoldanskem času pa ima doma svojo homeopatsko ambulanto, takoj ko pridem domov ti napišem njen priimek in cifro! A ti še nihce ni svetoval da bi probala z bioresonanco ali pa z lasersko akupunkturo???? lp nin@
|
|
|
|
RE: Iščem pediatra-homeopata 16.4.2007 13:26:46
|
|
|
|
NIN@
|
dr. Gorišek Irena že goraj objavljena in je zelo dobra prijateljica od moje homeopatke"!!!!! Njena cifra: 031-382-823 Obišči jo nebo ti žal, od moje sošolke sim je imel lani 12x hud bronhitis in 4x je pristal v bolnišnici. Letos je zdrav kot riba tudi prehlada ni fasal. Ireno pa obiskujejo lani od novembra! lp nin@
|
|
|
|
RE: Iščem pediatra-homeopata 18.4.2007 11:54:58
|
|
|
|
Jutra
|
Mi smo tudi hodili k Goriškovi. Lahko jo priporočam naprej
|
|
RE: Iščem pediatra-homeopata 20.4.2007 17:02:10
|
|
|
|
karin412
|
Mi hodimo k dr. Krevelu v Šiški in smo zadovoljni - 041/757 703 ali 01/23 29 234.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Otroke prezgodaj ločimo od mamVeč časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?