Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Iščem barvno kombinacijo... 30.4.2008 21:47:49
|
|
|
|
pety78
|
...posteljnine za našo drugorojenko. Zamislila sem si, da bi prevladovala bež barva + kombinacija rdeče in rumene, lahko malo roza. Ampak tega nikjer ne najdem. V Baby centru sem sicer našla nalepke za na steno, motiv Twety, ki mi barvno zelo odgovarja. Posteljnine so pa vse bež z modro, zeleno, ali cela roza, kar mi niti malo ne sede. Sploh zato ne, ker je ena stena v spalnici, kjer bo tudi posteljica in previjalna miza, rdeče barve. Help!
|
RE: Iščem barvno kombinacijo... 30.4.2008 22:11:16
|
|
|
|
Mišni
|
Tukaj sta dve približno v takih barvah: posteljnina
|
|
|
|
RE: Iščem barvno kombinacijo... 30.4.2008 22:12:19
|
|
|
|
pety78
|
U, ta je luštna ja, ampak jaz rabim za posteljico 120x60, po možnosti z obrobo in baldahinčkom.
|
RE: Iščem barvno kombinacijo... 30.4.2008 22:14:27
|
|
|
|
Kaliope
|
no, tukaj je nekaj izbire: posteljnina
|
|
|
|
RE: Iščem barvno kombinacijo... 30.4.2008 22:25:14
|
|
|
|
lex
|
Putka iz majčic 2007 šiva posteljnino, pa se ji javi in ni da ne najdeta kaj zate
|
|
RE: Iščem barvno kombinacijo... 30.4.2008 23:27:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 U, ta je luštna ja, ampak jaz rabim za posteljico 120x60, po možnosti z obrobo in baldahinčkom. Kok se zmisljujes Se hecam, grem rajs linke gledat.
|
|
|
|
RE: Iščem barvno kombinacijo... 1.5.2008 7:42:59
|
|
|
|
benika
|
Ti kupi posteljnino, ki ti je všeč, pol pa steno preštrihej na ustrezno barvo
|
|
|
|
RE: Iščem barvno kombinacijo... 1.5.2008 8:33:00
|
|
|
|
sayuri
|
Mogoče kaj takega? http://www.sterntaler.com/serien.php IMajo pa te posteljnine v Rutarju. MOgoče ne vseh, ampak nekaj sem jih zagotovo videla. Mogoče se da kaj naročit
|
|
|
|
RE: Iščem barvno kombinacijo... 1.5.2008 9:51:36
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Mogoče kaj takega? http://www.sterntaler.com/serien.php IMajo pa te posteljnine v Rutarju. MOgoče ne vseh, ampak nekaj sem jih zagotovo videla. Mogoče se da kaj naročit Ja, te v Rutarju sem pa videla. Sploh tista s kužkom mi je zelo všeč. A ni mogoče preveč fantovska? Ostali dve sta tudi zelo lepi, ampak malo preveč roza...
|
RE: Iščem barvno kombinacijo... 1.5.2008 9:52:06
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Ti kupi posteljnino, ki ti je všeč, pol pa steno preštrihej na ustrezno barvo Maš prav.
|
RE: Iščem barvno kombinacijo... 1.5.2008 11:36:10
|
|
|
|
Lea2007
|
Jaz sem razmišljala, da bom kupla blago in se lotila šivanja ali pa dala šivilji. Odvisno koliko bom imela volje...
|
|
|
|
RE: Iščem barvno kombinacijo... 1.5.2008 12:15:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem kupila samo 1 komplet posteljnine (zaradi obrobe), za vse ostalo sem kupila blago in ga dala zašiti šivilji. Je blo full cenejše in še po mojem okusu, tako da... Meni se je splačalo.
|
|
|
|
RE: Iščem barvno kombinacijo... 1.5.2008 13:42:11
|
|
|
|
kajajaka
|
jaz si jo bom sama sešila (pa nisem šivilja) samo ravni šivi pa tudi niso tak prioblem - seveda ob predpogoju, da imaš šivalni stroj
|
|
|
|
RE: Iščem barvno kombinacijo... 1.5.2008 21:26:31
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka jaz si jo bom sama sešila (pa nisem šivilja) samo ravni šivi pa tudi niso tak prioblem - seveda ob predpogoju, da imaš šivalni stroj Ja, jaz sem tudi tako naredila. Ker nisem dobila primerne posteljnine, ki bi pasala k baldahinu. Še za obrobo sem jo kupila, ker mi tista, ki je pasala k baldahinu, ni bila všeč. Obrobo sem potem dala delat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?