Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hvalisanje staršev z otroki 3.12.2009 10:54:39
|
|
|
|
melita73
|
Se popolnoma strinjam s tabo. Sicer pa, vsak naj dela kakor komu paše.
< Sporočilo je popravil melita73 -- 3.12.2009 10:55:26 >
|
|
RE: Hvalisanje staršev z otroki 3.12.2009 10:58:06
|
|
|
|
pikica*
|
A gledaš jih pa vseeno? Meni je načeloma popolnoma vseeno. Če želijo starši svoje otroke razstavljat na youtube-u ali pa kjerkoli drugje, jih pač naj. Dokler s tem ne škodijo otroku oz. otrok nima zaradi tega nobenih travm, ne vidim težav. Eni radi vso širno javnost obveščajo o vsakem svojem prdcu, drugi pač ne. Saj je tudi tukaj na rr podobno. Nekatere poročajo tudi o tem kdaj so s svojim možem itd. Če te zanima, prebereš, drugače pa greš dalje. Da bi pa zaradi tega zganjala halo.....zakaj že? p.s. po moje bi tale tema sodila bolj na čvekanje.....
< Sporočilo je popravil pikica* -- 3.12.2009 10:59:26 >
|
|
|
|
RE: Hvalisanje staršev z otroki 3.12.2009 12:35:39
|
|
|
|
ledenaa
|
Mene pa moti to,da kr neki pišete če tebi ne paše ne glej Očitno je zanimivo kajne zaradi mene lahko nekdo lepi slike otrok po celem mestu-me ne moti
|
|
|
|
RE: Hvalisanje staršev z otroki 3.12.2009 13:19:47
|
|
|
|
bomboncek
|
Iz izkušenj opažam, da gre hvalisanje z otroki na živce ljudem, ki so prepričani, da so njihovi lepši, pametnejši, boljši in zato vzvišeni nad takim plebejskim razkazovanjem, saj pridno čakajo na dan, ko bo svet odkril kako izjemni so njihovi otroci.
|
|
|
|
RE: Hvalisanje staršev z otroki 3.12.2009 13:36:47
|
|
|
|
Žabika
|
Mala obvlada! Hvala za link. Vsak naj dela, kar mu paše.
|
|
|
|
RE: Hvalisanje staršev z otroki 3.12.2009 13:40:17
|
|
|
|
ronja
|
pikica, podpis. Saj so tudi na rrju v albumih slike otrok - verjetno ne zato, da jih ne bi gledali?
|
|
|
|
RE: Hvalisanje staršev z otroki 3.12.2009 13:43:06
|
|
|
|
Raho
|
Boli me đon za druge. Naj počnejo kar jim je volja. Sicer pa tudi sama rada pogledam kakšne luštne slikice kakšnega še bolj luštnega otroka.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
mu bo premrzlo?tina202Rok imam konec aprila in bi novorojenčka iz bolnice odnesla v : body z dolgimi rokavi, žabice, hlačke, majco z dolgimi rokavi, eno jopico ki je bolj tanka,štunfke, kapica in povrh dekica. Se vam zdi dovolj, ker eni vidim dajo še v tistega pajaca?To je super (
60%)
Še kaj dodaj (
5%)
Še preveč bo (
35%)
Število vseh glasov: 85Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!