|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hvala za vzpodbudo!
6.4.2005 18:53:23   
neni
Drage punce, sem spodaj prebrala vaše vzpodbudne besede. Hvala vam!
Sem pa zelo pridna, lepo grejem :duda::duda::duda: , počivam in upam, upam,..
Je pa Reš pohvalil, da so tolk lepi, tako da sem spet zelo ponosna nanje.
Se beremo, vsaki ena :rozica:

Vaša Neni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hvala za vzpodbudo!
6.4.2005 19:05:30   
Pia73
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Joj, kak fajn!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Prva v vrsti držim pesti! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hvala za vzpodbudo!
6.4.2005 19:10:02   
Anitka
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Jaz pa sem takoj za Pio :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Hvala za vzpodbudo!
6.4.2005 19:13:30   
mujcek
fajn jih grej, jaz pa držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:, da bi uspelo

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Hvala za vzpodbudo!
6.4.2005 19:35:23   
miska2004
:bravo::bravo::bravo::miska::miska::miska::rozica::rozica::rozica::angel::angel::angel:

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Hvala za vzpodbudo!
6.4.2005 19:51:44   
tia
Neni

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Tudi jaz in moja :duda: drživa pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za vse tvoje :duda::duda::duda:.

Tia
:rozica:

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Hvala za vzpodbudo!
6.4.2005 20:09:48   
aljča
Neni tud jaz ti želim veliko, veliko:pujs::pujs:.Bodi pridna in lepo počivaj ter grej svoje:duda::duda::duda:.
Alja:metulj::metulj:,ki bi rada bla :nosecka::nosecka:

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Hvala za vzpodbudo!
6.4.2005 20:40:45   
GoYa
Če jih Reško pohvali, pol ima da se prime ;)

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Hvala za vzpodbudo!
6.4.2005 21:57:49   
pika74
:rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica: PA SAM LEŠKAT :rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica:

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Hvala za vzpodbudo!
6.4.2005 21:59:56   
cmokec
Neni, :miska::miska::miska::miska: za :duda:, pa :miska::miska::miska::miska: za :duda::duda: in
:miska::miska::miska::miska: za :duda::duda::duda:, zate pa :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Hvala za vzpodbudo!
7.4.2005 8:34:08   
bambi
oooooo Neni, a da so lepotci???? No, to pa je razlog za ponos :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:. Ti sedaj samo lepo počivaj, sprehodi se po sončku in božaj svoj buši.... pa kakšno kapljico rdečega, da bo maternica lepo prekrvavljena in se bojo :duda::duda::duda: lepo vgnezdili.....

Bambi:rozica:

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Hvala za vzpodbudo!
7.4.2005 10:08:32   
Skorpija
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

držim pesti za :duda::duda::duda: in mamico!!!!

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?