Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Hura! Jutri greva na morje 14.7.2005 11:50:12
|
|
|
|
Pikipoki
|
:)Živjo! :) Sem že čisto dopustniško razpoložena. Jutri zvečer greva in jaz se samo še smejim.:):):) Res, komaj sem dočkala in upam, da bo teh 14 dni res krasnih. Očem ven iz tega betona in kot tipična ribica res komaj čakam. Pa možgane na off.:bravo: V avgustu se podajam v boj za :duda: in ugotovila sem, da potrebujem spremembo okolja, ker sicer kar naprej nekaj tuhtam. Vsem, ki ste že prišle z dopusta oz. vsem tistim, ki še odhajate, želim čim več sončka in :roza::modri:. :)Mojca 9000:), tebi še posebno želim, da bi bile novice narazgovoru (29.7.) čimbolj pozitivne in dobre!!! Držim :miska::miska::miska:!!! Torej, imejte se! LP:rozica:
|
|
|
|
Hura! Jutri greva na morje 14.7.2005 12:13:04
|
|
|
|
Špelka
|
:morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Glavo na off, noge u luft, pa rit na hladno, pa bo fajn! :bravo::bravo::bravo::bravo: Lep dopust ti želim!!! :morje::morje::morje::morje:
|
|
|
|
Hura! Jutri greva na morje 14.7.2005 12:18:11
|
|
|
|
Špelka
|
Jest grem pa pojutrišnjem, tralala! :bravo::bravo::bravo::bravo: Sicer sam za tri dni, ker pravi dopust pade šele zač. septembra. :zmeden2:
|
|
|
|
Hura! Jutri greva na morje 14.7.2005 12:18:35
|
|
|
|
Sulfinija
|
Hvala Pikipoki,res iz srca.Ti javim le drži pesti. Imej se nepozabno lepo in naberi res veliko novih moči za svojo :duda:. :morje::morje::morje::morje::morje::morje: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :morje::morje::morje::morje::morje::morje:. LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Hura! Jutri greva na morje 14.7.2005 12:20:20
|
|
|
|
dolenjka
|
Mi gremo tut jutr:bravo::bravo: ampak samo za čez vikend :(! Je pa sreča (upam :zmeden2:), ker mislim, da je ravno O!:bravo::bravo:
|
|
|
|
Hura! Jutri greva na morje 14.7.2005 12:25:08
|
|
|
|
LANA37
|
Lepo se imej!:bravo: Jaz in moja družina pa gremo v nedeljo in tudi že komaj čakam, saj sem tudi jaz tipična ribica, tako kot praviš ti.
|
|
|
|
Hura! Jutri greva na morje 14.7.2005 12:54:27
|
|
|
|
PiaM
|
Lepo uživajta in dajta še vidva kakšno pikico domov prinest v tvojem trebuščku.:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Hura! Jutri greva na morje 14.7.2005 13:12:00
|
|
|
|
Pikipoki
|
Joj, PiaM, ko bi le šlo. Pa ne bo:((, ker sem že v prvi fazi postopka za IVF in torej že papcam KT...:( Bom pa poskusila uživati brez misli nato, kaj bo, ko bo ... Saj veš, ne ...:zmeden: Res, zlate ste:bravo::bravo::bravo: LP:rozica:
|
|
|
|
Hura! Jutri greva na morje 14.7.2005 13:17:25
|
|
|
|
PiaM
|
Tako je , pol pa le spočita pridita domov, saj vama je to zadnji dopust v le dvoje...:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Hura! Jutri greva na morje 14.7.2005 19:58:18
|
|
|
|
ronni
|
UŽIVAJTA!!!!!!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek: Še malo pa bova midva tud-17 dni. HA-HA!!! Lepo potovanje in čiveč sonca in ljubezni!!! Saška
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kr nekikhurdeA se vam zdijo te ankete o izbiri imen butaste?da (
46%)
ne (
41%)
ne vem (
13%)
Število vseh glasov: 425Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!