nosek5
|
Sem na koncu s svojimi živci. Mami mojega partnerja(moja tašča) stalno kuje neke načrte v zvezi z mojo družino(partner, hčerka in jaz), stalno deli nasvete in načrtuje kaj in kako bi bilo po njenem mnenju boljše. Najhuje je ko masira mojega fanta z idejami kaj in kako in on jo velikokrat posluša, potem pa se midva skregava, češ, hoče nama vse najboljše, ti pa misliš, da se vtika v naju. Glej kok nama skos finančno pomga, ti pa nisi nič hvaležna. Halooo, niti enkrat nisem za nič prosila, da mi da, pa kar naprej nekaj nosi, v zameno pa pričakuje, da bomo skos skupaj in bomo delali tako kot ona hoče. Jst mam tega povn kufer in se mi bo nekega dne sam odpelo in se bomo skregali do konca. Živimo kakih 50 km oddaljeni drug od drugega, ampak ni nobenega miru pred njo. Stalno kliče mojega fanta, kje smo, kaj počnemo, dobro jutro, lahko noč, poljubčkej tamalo, zdj pa to pa to počnem...ja in,kaj mamo mi s tem. Sej ne rabmo vedet za vsakih pet minutt kaj počne. To je absurd. Moj dela cele dneve in še takrat ko je frej, bi rada vidla da smo skos skupej in kej počnemo, če pa nimamo časa in smo doma, pa kliče njmanj 4x na dan. Haloooo, a je to normalno??? Da ne govorim o najini hčerki, ki jo je vzela za svojo. Ko smo na obisku, kar je najmanj enkrat na teden, sploh ne pridem do tamale, jo kr ona previja, kupček podira, še uspavala bi jo, pa podojila, če bi lahko. Zraven pa govori, pusti jo danes meni, ti jo maš tko al tko cele dneve.Prosim??? Sej je moj otrok, itak da jo mam cele dneve, sej sem si jo na vso moč želela, bolj kot vse na svetu, zdj mi jo hoče pa kr ona vzet in kr planira da bo šla drugo leto z njo na morje!!! Tamala bo stara komaj 9,10 mesecev, pa povejte no, a sem tukej jst čudna??? Kupuje ji vse od a do ž, kar otrok sploh ne rabi, ko je tako majhen vse tok hitro preraste in je najbolše da se sposodi, ona pa ne, kr še to pa še un... Jst osebno pa sem bila vzgojena skromno in da nismo imeli vsega in tako bi rada vzgojila svoje otroke, v skromne ljudi, ki ne bojo imeli vsega na pretek. In še, če jim bi rada kej kupila, bi rada jst izbrala, ne pa da ona po svojem okusu kupuje stvari zanjo. Mah še bi lahko naštevala, pa se mi ne da, ker sem potem samo slabe vojle. Niti nimam volje več, ker mi gre kr na bruhanje, tok se utesnjeno počutim, res. Iz same dobrote, je to preraslo v posiljen, nesproščen in vsiljiv način, skregan odnos med nama s partnerjem in to ne pelje nikamor... Prosim za konkretne predloge, kaj naj poleg tega da sem že povedala svoje, pa nič ne pomaga, storim. ona se takoj počuti vso užaljeno, če se ji kaj reče, ampak briga me, jst tko ne morem več, ker bom od vsega negativnega še zbolela..
|