|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hudo mi je
19.3.2007 13:51:23   
sayuri
Punce, danes mi je tako hudo user posted image user posted image user posted image . Ponavadi se ne obremenjujem z dejstvom, da po naravni poti ne morem zanosit, skoz sem optimistična, skoz mam glavo go - pokonci, se preričujem, da bo vse ok....danes sem pa prvič v teh dveh letih, odkar se trudiva čisto na tleh.user posted image

SAj vem, da me bo minilo, vendar nekaj stvari mi skoz roji po glavi.

• Ugotovila sem, da moja tast in tašča mislita, da sem noseča in da zato hodiva z možem vsakih 14 dni na preglede. V resnici obiskujeva dr. reša in jim za to še nisva povedala. Hudo mi je, ker bosta razočarana user posted image
  • Prijateljica me je včeraj naravnost vprašala, če nama je že kaj ratalo al nočva povedatuser posted image  user posted image user posted image user posted image  Mi ni verjela, ko sem rekla, da ni še nič.
  • Vse se zadnji teden vrti okrog nosečk, povsod vozički in trebuščki, kar je sicer zelo lepo,ampak sem v takem elementu, da me vse to še bolj žalostiuser posted image
  • Mojega triletnika vsa žlahta srašuje, kdaj bo dobil sestrico ali bratca, tako da mi je to vprašanje včeraj zastavil še on. Me je vprašal, če imam dojenčka v trebuščku user posted image  Sicer je bil prisrčen in bi ga človek kar pojedel... a kaj, ko sem mu morala po pravici povedat.

Evo, tole so vzroki za moje današnje počutje. Saj vem, da bo bolje, pa sem se morala malce razpisat in položit besede na list. Me kar tišči pri srcu že dva dni. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hudo mi je
19.3.2007 13:57:49   
stunfek
Joj, Sayuri, veliko breme nosiš na sebi. Zakaj pa se ne razbremeniš in poveš tašči in tastu, da se hodita zdravit? To pa res ni nič takšnega. Včasih ne razumem, ker sem sama pač bolj odprt tip človeka, zakaj tiščimo določene probleme v sebi, ko pa je tako lažje ko jih damo na plano. Jaz mislim, da tašča in tast ne bi bila nič razočarana, če bi jima povedala. Najbrž itak že sumita samo ste kar vsi tiho...dejte se no pogovorit.

Tebi pa želim, da naj ti fortuna nakloni vse srečo, da bi čimprej ugledala user posted image , pa ni važno po kakšni poti. user posted image user posted image user posted image Drži se in nič ni narobe, da si kdaj na tleh in žalosta...prav vsak trenutek pa ne moremo špilat herojev. Drži se in držim pesti, da najdeš pot do boljše volje in počuja.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2007 14:04:12   
GoYa
Dobro, da imamo RR, kamor lahko izlijemo svojo žalost.
Mogoče bi najbolj odleglo, če bi se res lahko odkrito pogovorila oz. razložila tašči in tastu vajino težavo.

Drugače pa veš, da za vsakim dežjem posije sonce.
No, zdej bo še dva dni sneg, pol bo pa res sonce user posted image .

Drži se. Sej bo.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2007 14:12:20   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

Joj, Sayuri, veliko breme nosiš na sebi. Zakaj pa se ne razbremeniš in poveš tašči in tastu, da se hodita zdravit? To pa res ni nič takšnega. Včasih ne razumem, ker sem sama pač bolj odprt tip človeka, zakaj tiščimo določene probleme v sebi, ko pa je tako lažje ko jih damo na plano. Jaz mislim, da tašča in tast ne bi bila nič razočarana, če bi jima povedala. Najbrž itak že sumita samo ste kar vsi tiho...dejte se no pogovorit.

Tebi pa želim, da naj ti fortuna nakloni vse srečo, da bi čimprej ugledala user posted image , pa ni važno po kakšni poti. user posted image user posted image user posted image Drži se in nič ni narobe, da si kdaj na tleh in žalosta...prav vsak trenutek pa ne moremo špilat herojev. Drži se in držim pesti, da najdeš pot do boljše volje in počuja.

Stunfek,je tkole lepo napisala,da se bom kar pod njen post podpisala.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2007 14:52:11   
BLAŽIKA
Tudi jaz se podpišem pod stunfek ker je res lepo napisala.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2007 14:55:56   
koala
Sayuri, vem da ti ni lahko in popolnoma normalno je da si žalostna.
Vidva najbolje poznata tasta in taščo in vesta, če je dobro jima povedati kaj se v resnici dogaja. Midva sva povedala moji tašči, ker bi se drugače požrla od skrbi kaj se dogaja. Vidva pa sama vseta kako je najbolje.
Poskusi se neobremejevati z tem, da bosta ona dva razočarana, ker imaš sama dovolj skrbi, vem da ni lahko pa vseeno.
Okolica pa zna biti prav kruta, vem kako je. Samo ajz se zdaj ne putim sprovocirati in vsakemu zabrusim, da bo že pravi čas vse zvedel. Je pa težko.
Ti daj svoji žalosti in razočaranju prosto pot, ker je potem lažje.
Potem pa boš pozitivna kot si itak spet dvignila glavo pokonci.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2007 16:16:02   
Blacky30
Sayuri, ne sekiraj se. Je pa normalno, da pridejo takšni dnevi slej ko prej pri vsakomur in to je čisto človeško. Zjoči se, pogovori se s partnerjem in takoj ti bo lažje pri srcu, boš videla.
Potem pa le spregovorita s taščo in tastom o tem, saj sem iz tvojih besed razbrala, da jih imaš rada in ti je hudo, ker bosta razočarana. Pa ne bosta, veš. Vesela bosta, da sta to vajino skrivnost delila z njima. In bosta razumela. Tudi ti boš manj obremenjena, če boš nekomu povedala.

Seveda pa smo me tu vedno zato, da se nam lahko potožiš. Vedno ti bomo stale ob strani.user posted image

Me pa zanima, ker še nisem zasledila tvoje zgodbe, kako to, da ne moreta po naravni poti? Ali se je kaj zgodilo vmes ali kako sta dobila sinčka? Bom razumela, če nočeš govoriti o tem.user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2007 16:49:25   
jooly
Ljudje res ne znaj(m)o izbirat besed. Se mi zdi, da je nosečnost dandanes postala "težavna" tema, pa so kljub temu nekateri še vedno sposobni vsak dan sprot (AMPAK VSAAAK DAAAN!!!) težit s tem, kdaj boste naročli,...a boste kej skočil..., a ne da bi ti meu bratca...?! user posted image
mislm...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.3.2007 17:33:28   
sayuri
Punce hvala za tolažbo. MA saj bo minilo, to itak sama vem...
Vem, da je odkrit pogovor najboljša rešitevuser posted image in vem, da bo tako potrebno narediti, samo vseeno sem upala, da bom prej ugledala user posted image .

Blacky, dr. Reš mi je rekel, da je najin triletnik ČUDEŽ in da sva zanj lahko hvaležna. Res sva, saj sva se tud zanj trudila skoraj 2 leti. MAlce sva upala, da bo šlo tokrat tudi nekako čudežno skozi, pa so naju kar postavili na realna tla, da lahko zanosim v 10 letih ali pa tudi ne. Možnost je izjemno majhna.

Sicer pa drage moje....po vsej verjetnosti grem aprila kar samoplačniško na ICSI.
Hvala še enkrat vsem za lepe besede in za to, da me razumete.user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.3.2007 20:18:18   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Ljudje res ne znaj(m)o izbirat besed. Se mi zdi, da je nosečnost dandanes postala "težavna" tema, pa so kljub temu nekateri še vedno sposobni vsak dan sprot (AMPAK VSAAAK DAAAN!!!) težit s tem, kdaj boste naročli,...a boste kej skočil..., a ne da bi ti meu bratca...?! user posted image
mislm...

kako res... imam sosedo, ki je pravkar rodila in me stalno sprašuje ''je kaj novega'' ampak STALNO, sem ji že povedala za situacijo ona pa še vedno 'tečnari' , očitno ji ni jasno v slovenščini pa ji bom mogla razložit še v korejščini, eni res ne ŠTEKAJO... đizs user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.3.2007 20:41:39   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Sayuri, ne sekiraj se. Je pa normalno, da pridejo takšni dnevi slej ko prej pri vsakomur in to je čisto človeško. Zjoči se, pogovori se s partnerjem in takoj ti bo lažje pri srcu, boš videla.
Potem pa le spregovorita s taščo in tastom o tem, saj sem iz tvojih besed razbrala, da jih imaš rada in ti je hudo, ker bosta razočarana. Pa ne bosta, veš. Vesela bosta, da sta to vajino skrivnost delila z njima. In bosta razumela. Tudi ti boš manj obremenjena, če boš nekomu povedala.

Seveda pa smo me tu vedno zato, da se nam lahko potožiš. Vedno ti bomo stale ob strani.user posted image

Me pa zanima, ker še nisem zasledila tvoje zgodbe, kako to, da ne moreta po naravni poti? Ali se je kaj zgodilo vmes ali kako sta dobila sinčka? Bom razumela, če nočeš govoriti o tem.user posted image

Jaz pa se kar pod tale post podpišem, Blacky30,si tud ful lepo napisala!!!user posted image
Sayuriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.3.2007 20:45:54   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?