|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hudo mi je!
7.7.2008 9:25:40   
madela
Pred enim tednom se je zgodilo. Mami je peljala na sprehod našega kužija. In kot ponavadi tudi tokrat ni bil pripet,ker je priden pes in je bil vedno v bližini. Mamico je zamotil en gospod,ki je iskal svojega pobeglega psa,češ če ga je kje videla...v tistem trenutku pa je zaslišala cviljenje našega kužija. Bil je stisnjen pod gumo avtomobila.Na tej relaciji se redko pelje kak avto,če pa se že pelje,pa počasi,a bilo je dovolj,da je kuža dobil poškodbe.
Razočarana sem nad veterinarjem. Kar na oko je ocenil,da je vse v redu in da ima samo bolečine in da je v šoku. Dobil je injekcije za bolečine in antibiotik. Šli smo domov in drug dan spet nazaj po injekcije,ker ga je bolelo. Kazalo je že boljše,je že malo hodil in jedel,ko je začel hudo bruhat in izločat čist tekoče črno blato.
Nisem zdravnik,pa vendar črno blato baje pomeni notranje poškodbe,a veterinarju se ni zdelo smisla delat UZ,da bi se prepričal user posted image Ker pa več ni uriniral in se mu je nabirala voda po telesu,je dobil samo tabletke in spet domov. Kuža pa vedno bolj ubog.
Zdaj smo izgubili vso upanje in ker gredo spet k veterinarju,se bojijo da ga bodo uspavali user posted image  user posted image
Res,da je kuža že precej star,14 let,kar je za psa lepa starost...pa vendar ga ne bi radi izgubili. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hudo mi je!
7.7.2008 9:48:22   
kristinaj
tudi naš je 1x prišel pod avto. sem ga peljala k veterinarju in ga je celega pretipal, da vidi če je kaj zlomljeno. mislim, da tudi brez rentgena in uz ugotovijo, če je s psom vse v redu. ni pa pristal pod gumo. v takem primeru bi moral vet sumit na notranje poškodbe, počene organe itd in ga dat na uz oz. rentgen...

upam, da bo s kužijem vse v redu, če pa ne, mu bodo samo trpljenje olajšali. mislim, da je učakal izredno lepo starost in užival do zadnjega trenutka.

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2008 9:59:53   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Mami je peljala na sprehod našega kužija. In kot ponavadi tudi tokrat ni bil pripet,ker je priden pes in je bil vedno v bližini. Mamico je zamotil en gospod,ki je iskal svojega pobeglega psa,češ če ga je kje videla...v tistem trenutku pa je zaslišala cviljenje našega kužija. Bil je stisnjen pod gumo avtomobila.Na tej relaciji se redko pelje kak avto,če pa se že pelje,pa počasi,a bilo je dovolj,da je kuža dobil poškodbe.

zdaj kar je, je, ampak bi moral biti na povodcu, pa če pelje mimo 100 avtomobilov ali pa samo eden.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2008 10:23:51   
madela
Zbogom kuža,bil si nam dober in zvest prijatelj. Ne bomo te pozabili,vedno te bomo v srcu nosili. user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2008 10:48:09   
smigli
madela!

Vsak "pravi" veterinar bi po taki poškodbi kužka slikal in posledično odkril notranje poškodbe, ki so pri takih nezgodaj zelo običajne. Verjetnost, da bi ga rešil, bi bila večja, ne pa nujna. Meni osebno je zelo čudno, da ga ni slikal. Osebno imam veliko opravka z veterinarji in zelo dobro poznam postopke, tako da v bodoče raje zamenjaj veterinarja.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2008 11:24:41   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: smigli

madela!

Vsak "pravi" veterinar bi po taki poškodbi kužka slikal in posledično odkril notranje poškodbe, ki so pri takih nezgodaj zelo običajne. Verjetnost, da bi ga rešil, bi bila večja, ne pa nujna. Meni osebno je zelo čudno, da ga ni slikal. Osebno imam veliko opravka z veterinarji in zelo dobro poznam postopke, tako da v bodoče raje zamenjaj veterinarja.

Saj je tudi meni zelo čudno in neodgovorno,da ga je samo na oko pregledoval. In sem mami rekla naj zahteva,da ga UZ pregleda. To bi moral naredit že isti dan,ko se je nesreča zgodila in mislim,da bi imel dost več možnosti za preživetje,verjetno z kako operacijo...ne vem. Morda pa se mu je pes zdel prestar,da bi se mu posebej posvečal. JEZNA SEM!!Zdaj je prepozno za vse.
Je pa bil to naš domač kuža,katerega smo rešili iz azila še takrat ko sem živela doma. Sedaj več ne živim doma,tako da zanj skrbita starša,je bil pa vseeno ljubljenček vseh nas. Zelo smo ga imeli radi. Še včeraj sem bila na obisku,sedaj pa si sploh ne upam tja,ker mi bo še bolj hudo user posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2008 13:01:06   
smigli
Madela žal mi je, vem kako je hudo, tudi jaz sem v preteklosti izgubila dobrega 4nožnega prijatelja.
Brez zamere in če ni skrivnost, iz kje pa je ta veterinar? A je iz Kamnika?

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2008 13:02:28   
Netopirčy81
user posted image user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.7.2008 13:02:44   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: smigli

Madela žal mi je, vem kako je hudo, tudi jaz sem v preteklosti izgubila dobrega 4nožnega prijatelja.
Brez zamere in če ni skrivnost, iz kje pa je ta veterinar? A je iz Kamnika?

Ne,privat veterinar na Ptuju!

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.7.2008 16:01:08   
pokica_
Zelo mi je žal, da ste izgubili kužkauser posted image .
Verjamem, da ste bili navezani nanj in da je bil vaš ljubljenček, zato toliko hujeuser posted image . Vem kako je izgubiti ljubo živalco.
Tale veterinar pol že ne opravlja svoje delo strokovnouser posted image , ampak zdaj je že res prepozno, ko kužka ni več.

Mogoče boste pa najdli novega kužka?!user posted image  Da se potolažite in vzljubite še novo živalco.

LP

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.7.2008 16:05:53   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.7.2008 16:24:17   
* Mateja *
MOj je par mesecev se tudi dregnil ob gumo, sam ni bilo hvala bogu nobenih poškodb. Ga je pa preslikal in vsega pregledal, dobil je en kup injekcij in tablete proti bolečinam za domov. In če bi bilo kaj se pa itak slišimo vedno, ker da naš veterinar cifro svojim pacientom! Hvala bogu, pa ni bilo nič hudega, zgleda da samo šok, ampka ga ni nič izučilo!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.7.2008 16:28:48   
Nikita***
Žal mi je za tvojo izgubo user posted image user posted image

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.7.2008 18:34:36   
hmm...
user posted image user posted image  Žal mi je zate. user posted image user posted image

Vedi da je zdaj tam kjer mu je lepo.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?