Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Hude bolečine ob otrokovih gibih 21.2.2005 9:03:50
|
|
|
|
patty
|
Pozdravljene, sem v 31.t nosečnosti, otrok pa se je pred kratkim obrnil na ritko (je zelo živahen), zaradi česar ima veliko manevrskega prostora za brcanje. Rezko bolečino občutim kot vbod z nožem, kar je zelo neprijetno.:(( Do pred kratkim sem otrokove gibe sicer čutila, vendar niso bili boleči, saj je bil obrnjen z glavico navzdol (skoncentrirani so bili predvsem v zgornji del trebuha in ob strani), sedaj pa so postali zelo neprijetni (jajčniki, mehur, sečevod ...). Danes ponoči sem lahko ležala le na levem boku, saj me celotna desna stran zelo boli, tudi ko stojim ali hodim. Ali ima oz. je imela katera podobne težave? Razmišljala sem tudi, da bi se obrnila na svojo G., vendar bi zaenkrat najprej poskusila pri vas. Hvala za odgovor in lep pozdrav, Patty:sloncek:
|
|
|
|
Hude bolečine ob otrokovih gibih 21.2.2005 13:08:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf..se zelooo dobro spomnim tega ja...samo s tem, da je moj ležal prečno, skoraj čisto do poroda in zadnji mesec je bila kr kriza kar se bolečin tiče.... Ne vem pa če ti lahko kdo kaj pomaga :zmeden: mislim da ne, da boš pač morala potrpet, vem pa da ni prijetno... Lp in čim manj bolečin...
|
|
|
|
Hude bolečine ob otrokovih gibih 21.2.2005 15:26:22
|
|
|
|
Abby
|
Sama imam podobne težave. Bolečino ob gibih čutim na levi strani in to tako močno, da mi vzame sapo. Ugibam, da gre za jajčnik, ne vem, kaj bi lahko bilo drugega. Sem pa dvakrat vprašala g. Prvič je rekel, da so to vezi, ki se raztezajo, ampak najbrž so se raztezale že v 1. nosečnosti, te bolečine pa takrat nisem čutila. Ko sem ga vprašala drugič, pa sploh ni rekel nič.:zmeden2: Po mojem ni nič hudega, ker bi se prej ali slej kaj pokazalo na krvni sliki. Mogoče čisto rahlo vnetje, zato pa boli samo ob udarcih. (Hudo vnetje bi bolelo ves čas.) Otroček je pa sicer obrnjen na glavo (vendarle je že dopolnjenih 37 tednov), ampak steguje nogice v levo.
|
|
|
|
Hude bolečine ob otrokovih gibih 22.2.2005 10:42:58
|
|
|
|
Soncnica
|
Hojla! Jaz sem v 36 tednu in prav tako že kakšna 2 tedna čutim bolečine ob premikih :duda:. Najprej je bil :duda: v medenični vstavi, zdaj pa je obrnil na glavico. Mislim, da se je to zgodilo čez vikend (včeraj sem imela G pregled), ker me je ves vikend trebuh precej bolel, poleg stalne bolečine, pa je zabolelo še občasno, ko se je :duda: bodisi premaknil ali brcnil. Včasih se mi je zdelo zabavno, ko sem ga začutila, zdaj pa se mogoče kar malo ustrašim, ko začne s telovadbo in se raje udobno namestim, ker že vnaprej vem, da bo bolelo. Moj:duda: je zelo, zelo živahen:)-:)-, tako, da.... Srečno!! Sončnica:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?