Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Huda slabost in bolečina 30.1.2008 16:20:45
|
|
|
|
biser
|
Pozdravljne Noseča sem 29t/2dni in zdajle že par dni imam spodaj pod trebuhom bolčine,ki pa so precej hude. Včeraj zvečer smo šli z in Timom (3 leta bo marca) v trgovino in nekaj časa je bilo vse vredu, potem pa kar nankrat huda bolčina,ki pa ni prenehala niti ko sem se usedla in tudi potem ne,ko sem se doma ulegla. Kmalu za tem pa je prišla še huda slabost, čeprav sem čisto malo in nič kaj posebnega jedla. Sem misla, da bom morala it bruhat Danes me sicer ne boli več toliko,samo vsake toliko me malo bolj špikne pod trebuhom,slabo pa mi je že cel dan. Aja, pa včeraj je bolj kot ne mirovala in je nisem skoraj nič čutila,danes pa že malo bolj brca. Jo pa čutim bolj nizko in tudi pritisk dol je kar velik. Trebuh mi že otrdeva, samo ne redno. Imam pa maternico v obliki črke Y in je rekla ginkologinja, da je nevarnost, da prej rodim. Je imela katera že takšne ali podobne težave? Je to že priprava na porod? Strah me je,pregled pa imam naslednji teden v sredo. Naj že prej pokličem? Hvala za odgovore biser
|
|
|
|
RE: Huda slabost in bolečina 30.1.2008 16:43:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Veš kaj,jaz bi raje mirovala,če bi bila na tvojem mestu.Jaz sem noseča 22 tednov,in če sem dlje časa na nogah me tudi ful boli v spodnjem delu trebuha.Za slabost pa nevem,kaj naj ti rečem?Mogoče si kaj takega jedla,ali ti pa zrak v trgovini ni pasal.Čuvaj se,sploh,če ti je tvoja g tako rekla,da je možnost,da prej rodiš.Jaz bi jo pa vsekakor poklicala že pred pregledom.Pa srečno.
|
|
|
|
RE: Huda slabost in bolečina 30.1.2008 18:09:42
|
|
|
|
biser
|
Hvala za odgovor. Zgleda, da si edina,ki ima ima čas za odgovor. Sej če ne bo boljše bom jutri poklicala mojo ginekologinjo. Sam hotela sem vedeti, če je imela še katera takšne ali podobne težave in kaj je nardila, pa zgleda da nobena druga razen tebe nima časa ali volje odgovorit. Lep pozdrav biser
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?