|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Huda preizkušnja
5.2.2007 10:39:05   
Anonimen
Zdravo!

Preden sem se odločila napisati tole sporočilce, sem se malo sprehodila po forumih in sporočilih in ugotovila, da ima kar nekaj punc podobne probleme kot jih imam trenutno jaz, vendar bi vseeno želela opisati svoj problem in vaše mnenje.

Z možem sva skupaj 6 let. Ko sva bila še brez naraščaja, sva ogromno hodila naokorg, prebirala priročnike o naši Sloveniji, iskala še neraziskane kotičke, skratka doma nisva imela obstanka in vleklo naju je ven. Nekako sva si tudi zamišljala, kako bo izgledala najina hiška na podeželju, kako bova okolico okrasila s cvetjem in uživala. Bila sva nerazdružljiva!

Po treh letih zveze se nama je rodil sin, bil je najino veselje. Po pravici povedano sem se nosečnosti na začetku ustrašila, tako kot večina med vami, saj je to prelomni trenutek za vsako žensko, vendar je bilo to obdobje zame naravnost prečudovito in sproščeno.

Takoj po rojstvu sina pa se je vse obrnilo čez noč. Mož ni želel več spati v spalnici, čeprav mu nikoli nisem dajala občutka manjvrednosti. Tudi očetovskega dopusta ni vzel, saj se mu je to zdelo nesmiselno, rekel je samo, da upa, da se bom čim prej znašla z otrokom in zaživela. Kar naprej mi je želel dokazovati, da bo zdaj vse drugače, da zdaj bova pa videla... Nič več nismo hodili ven, češ da si kosilo lahko pripravimo doma, češ "doma je najlepše". Sploh ga nisem več prepoznala! Sinek raste, pravi sonček je, nič mu ne manjka. Moj mož pa se je totalno zgubil. Pred enim tednom pa me presenetil s strašno novico, in sicer je želel, da ODIDEVA! Rekel je, da je dolgo premišljeval in se odločil, da bo najbolje, da greva. Sprva sploh nisem dojela. Pa saj ima najinega sina ja neizmerno rad.  Ampak bil je trdno odločen, da je to konec in da ni poti nazaj. Vprašala sem ga, kaj je razlog? Rekel je, da se počuti utesnjeno, da mu jemljeva svobodo in da ne more uresničevati svojih ciljev. Cilje je vedno lahko uresničeval, nikoli mu nisem oporekala zadev, vendar po rojstvu ni in ni hotel razumeti, da bodo zadeve morale nekaj časa počakati. Začel me je popolnoma ignorirati. Kot da zanj ne obstajam več. Hodi mimo mene, nič ga ni doma, da se mu ni treba ukvarjati z nama (druge ženske nima), včasih vzame sina in gresta ven, vendar želi da gresta sama. Pa saj se vede ko en pubertetnik, maha pa jo že proti 35-tim. GROZNO SE POČUTIM, počutim se izdana in zavržena, neizmerno huda nanj (najraje bi ga TAKO na g...., da bi vse zvezde videl). 

Veste, zadeva se mi ne zdi zrela za ločitev, pa nisem naivna, vendar preprosto ne vem, kaj narediti da bo bolje. Že večkrat sem mu predlagala, da greva zvečer ven, v kino, na bazen,..., da bi bila malo sama, vendar ne želi. Mi znate povedati, kaj ga je pičilo??? Predvsem me zanimajo mnejnja moških...

Prestrašena. 

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Huda preizkušnja
5.2.2007 10:46:32   
Anonimen
Pa saj se vede ko en pubertetnik, maha pa jo že proti 35-tim.

Ja, reveži so tile moški, dušimo jih, so utesnjeni, kar naenkrat se pučutijo manjvredni po rosjstvu otroka. Ma kakšno nakladanje je zdaj to, a so iz vate in cukra mogoče?

Veš, meni so vedno govorili, da imam tri otroke doma (dva otroka + partnerja) in še kako bo držalo, očitno je tudi tale tvoj en velik sebičen, egoističen lole.

Tebi in vajinemu otročku želim veliko sreče in veliko lepega, držie se, probaj se pogovoriti, kaj pa vem, upam, da vam rata. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2007 10:48:05   
elizabeta p
Ne vem kaj naj ti rečem. Mora ti biti grozno. Poskusita se pogovoriti, če je pa res odločen da je konec, pa pejta vsak svojo pot, če vaju otrok takole gleda sigurno vidi da ni vse v redu, pa tudi ti ne moreš tako živeti. Upam, da se bo srečno izšlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2007 10:59:02   
Tia27
mislim, da se morata res odkrito pogovoriti, skrajni čas, če že ni prepozno, jaz bi posumila, da ljubi drugo, vsaj obnaša se tako, pa tako je, če bi bila jaz namesto tebe in bi mi moj rekel naj odidem z otrokom, me ne bi nikoli več videl,nikoli, ne bi bil vreden da mu še sploh živjo rečem.Pa saj to je njegov lasten otrok!Ne dopuščaj tega, pa ne rečt, da ti ne bi z njim šla narazen zaradi OTROKA, ker otrok nima prav nič od njega, če se tako obnaša, veliko sreče,lp

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2007 11:10:27   
pin
Jaz bi na tvojem mestu odšla. Pa naj se sliši še tako hudo. Glede na to, da to traja že tri leta. On si družine očitno ne želi. Pa da ga ni sram!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2007 11:25:11   
baguSka
Verjetno si v teh treh letih poskusila ze marsikaj, da bi resila nastalo situacijo. In verjamem, da je tudi sam poskusal.. Ampak ce je prisel do spoznanja, da tako naprej ne more, ga bos pomoje tezko premaknila. Na vajino veeeliiiiko zalost, ocitno ni pripravljen bit oce svojemu otroku. Cudno mi je samo to, da se vcasih sam odpravi ven z malim, nikakor pa noce, da bi sli vsi trije skupi!? Tole mi sploh ne gre v betico.. Ocitno je, da s tabo ni vec srecen.. Da ga tako zivljenje unicuje oz. onesrecuje. Sem skor prepricana, da sta o tej situaciji ze veliko predebatirala, zato tezko verjamem, da bo uspeh se en iskren in odkrit pogovor!? Vec kot ocitno je, da se z njim nekaj dogaja in da ni srecen in s tem onesrecuje tudi vaju. In ste vsi trije nesrecni. Vec kot posteno se mi zdi, da ti vsaj pove kako si predstavlja naprej.. Ker otrok je pa se vedno tudi njegov in vsaj otrok ima to pravico, da ima z njim se vedno stike. In da seveda zanj skrbi tako financno kot mentalno. Saj sta ga nardila skupi, ne!? In prisel je na svet iz vajine ljubezni in mali ni kriv, ce se danes ne ljubita vec..

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2007 11:35:22   
Angellina
Hudo mi je za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .

Močno upam, da moža sreča pamet...zgleda, da jo je izgubil, mogoče, pa mu jo mora nekdo potisniti nazaj v glavo...

Javljaj se še...

Držim pesti, da se ne konča slabo...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2007 11:39:32   
total
Kam da odideta,ne razumem?? Kaj pa otrok? Kja pa tvoje potrebe?

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2007 11:54:43   
Anonimen
Ne vem, kam bi šla, verjetno živeti v blok, kjer nikoli v življenju nisem živela. user posted image
Žalostno je tudi to, da sem se zavoljo srečnega zakona preselila 120 km stran od tam, kjer sem živela prej, zamenjala službo,... V vsem sem se prilagodila. On.... V NIČEMER! Tu poznam komaj kaj ljudi, vse mi je še precej tuje. Si zamišljate, kaj bi pomenilo, če bi se želela vrniti v rodni kraj? Ponovno zamenjati službo... Ali pa ostati v krajih, ki jih ne poznam????

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2007 11:55:31   
romy
Pred enim tednom pa me presenetil s strašno novico, in sicer je želel, da ODIDEVA! Rekel je, da je dolgo premišljeval in se odločil, da bo najbolje, da greva

user posted image user posted image user posted image

In ti še čakaš in čakaš in čakaš....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2007 12:00:05   
Anonimen
Zakaj bi pa ti odšla z otrokom? Če ne more več živeti z vama,naj gre sam.Edino če ne živiš z njim pri njegovih,potem je pa res težko.Vztrajaj,da ti pove,zakaj se je tako spremenil in kaj ga v vajinem zakonu moti.Mislim,da mora biti kar velik vzrok,zakaj je postal tak.Kaj pa če ima drugo,ko praviš,da noče da greš zraven njega, ko pelje otroka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.2.2007 12:01:55   
Anonimen
In ti še čakaš in čakaš in čakaš....

ja punce no, pa to ni tako enostavno, kar iti, kam na cesto? z otrokom?

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.2.2007 12:06:28   
lev76
Moje mnenje,...
Jaz teh mladih moških čisto zares ne razumem več.To je zdaj že ne vem kateri primer po vrsti z isto zgodbo.To je noro. Pa vsi tam mal čez trideset stari. Seveda ni leta za povezovat in normalno obnašanje ki letom pritiče pa vendar malo pomisliš,kakšne egoiste se zdaj vzgaja.
Malo sem zašla s teme, ampak tole je splošno stanje ki trenutno vlada.Narazumljivo.
Pa žeijo si otroka recimo, potem pa pobegnejo.Tako ali drugače.Ženske so same s svojimi malčki in se razdajajo za njih.Naj mi še kdo govori o emancipaciji.

Glede vajinega primera pa ne vem kaj naj svetujem.Meni se je dogodilo enako.Vendar je bil otrok dosti mlajši kot v vajinem primeru.Rekla bi ti da za začetek vztrajaj in se poskusi pogovorit z njim.Na lep način vsekakor,Boš videla do kakšnih odgovorov boš prišla.Če ne bo iz tega nič pozitivnega ga začni spraševati o prihodnosti.Moje mnenje je, da taki ki tako razmišljajo niso čisto dobro premislili kako naj bi vse skupaj zgledalo naprej.Vidijo samo kako trenutno rešit situacijo.Ko je pa treba se dogovrit za stike pa preživnino ali pa ločit je pa druga zgodba.Poskusi potem še na to struno.In če ima vse odgovore pripravljene potem verjetno ni več poti nazaj.Žal.

Pa srečno!

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.2.2007 12:07:12   
romy
ja punce no, pa to ni tako enostavno, kar iti, kam na cesto? z otrokom?

To bi se pa mogu tvoj dec vprašat predno te je nagnal, kam boš šla z njegovim otrokom, ne pa jaz. Dost slab dec je, da on tega ne pomisli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.2.2007 12:09:37   
lemavrica
Ja no a ste lohka še malo bolj "prijazne".
Nej gre on, če mu ni kaj prov. Sigurno je da ne bosta ti in otrok kar šla sploh če nimata kam. Jest vem da mojga spakiram tisto minuto k mi pribije kaj takega.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.2.2007 12:19:04   
CAPA
PRVO pojdi do odvetnika za pravni nasvet... kaj ti pripada, če se odseliš...
Kot razumem živiš vsaj 3 leta pri njemu... torej ti nekaj pripada... kar sta skupaj ustvarila... bolj ti bo vedel svetovat ODVETNIK.
Prej se NE izseli, ker boš potegnila kratko!! Drago, drago boš plačevala novo stanovanje, z otrokom so tudi stroški - sama veš... a ti bo finančno zneslo?
Raje se prej dodobro pozanimi.
Če pa dragega tako motita, nej vama pa on omogoči nekaj ugodnega, kjer bi lahko NJEGOV otrok normalno živel!

lp

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.2.2007 12:19:46   
romy
Ja no a ste lohka še malo bolj "prijazne".
Nej gre on, če mu ni kaj prov. Sigurno je da ne bosta ti in otrok kar šla sploh če nimata kam. Jest vem da mojga spakiram tisto minuto k mi pribije kaj takega.

Nisem neprijazna, ampak hotla sem povedat tisto kar si ti.
Spakiram mu prvo minuto, če pa noče it (zaradi skupnega stanovanja) pa sama spakiram sebi in grem z otrokom seveda.
Saj maš kakšne, znance, sorodnike, prijatelje.... počasi se bi postavla na svoje noge.
Jaz takmu decu še otroka nebi zaupala, če vaju ven mečeuser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.2.2007 12:21:40   
lemavrica
Pol pa oprosti, samo napisno pa ni bilo lepo oz. prijazno. user posted image

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.2.2007 12:56:30   
mika
nisem brala vseh postov

res si se znašla v hudi situaciji. verjamem da sta poskušala v treh letih najti rešitev, ampak je za tvojega moža ni. rad bi nazaj staro, neobremenjujoče življenje in misli da ga bo imel z vajinim odhodom. mogoče bo, mogoče pa bo uvidel da to ni to, kar si je zamisli. nekateri morajo 'izgubiti' ljubljene osebe, da bi videli kaj so imeli.
kaj pa vem, po letih truda in krpanja zakona bi odšla, ker to ni zdravo okolje za otroka.
če se ti zdi vredno še poskusi s pogovorom, kaj ga tako duši, kaj bi morali spremeniti, da bi vsi bili zadovoljni. če pa ne bo odziva, pa stopi do odvetnika, da ti bo svetoval kako naprej.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.2.2007 13:13:45   
srki
Prvo vprašanje, ki se mi je porodilo, je to, zakaj bi došla vidva z otrokom? Pa naj gre on!

Drugega pa ne vem, kaj naj ti rečem, pravzaprav se mi smiliš, če je to totalen preobrat. Prej ljubeč, poln življenja, potem pa kar naekrat "caga" nad tabo in nad otrokom.

Jaz se ne bi dala in ne bi odšla, sploh, če si v stanovanja ali karkoli imata, vlagala tudi ti.

Upam, da uspeš vsaj izvedati tisti pravi razlog, zakaj je do tega prišlo.

Eno rožico ti pošiljam in en objem!

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.2.2007 13:24:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Mi znate povedati, kaj ga je pičilo??? Predvsem me zanimajo mnejnja moških...

Ne.. ne vem.. Vcasih bi vedu.. zdej vec ne vem.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
5.2.2007 13:31:42   
Mina1

Jaz teh mladih moških čisto zares ne razumem več.To je zdaj že ne vem kateri primer po vrsti z isto zgodbo.To je noro. Pa vsi tam mal čez trideset stari. Seveda ni leta za povezovat in normalno obnašanje ki letom pritiče pa vendar malo pomisliš,kakšne egoiste se zdaj vzgaja."

Točno tako, pa kaj je to polna luna leta 2006/07? Kam bo šlo tole vse skupaj?

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.2.2007 13:51:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

Pa vsi tam mal čez trideset stari.

Točno tako, pa kaj je to polna luna leta 2006/07?

mal cez 30 let pravs? user posted image

ja.. v petek je bla polna luna... Hmm ocitno je bla mal mocnejsa..

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
5.2.2007 13:52:00   
Taula
Imej rada same sebe in se ga znebi.
Vem da je boleče, vendar ti bo bolje njega, ker se on ne bo spremenil. Ne vem zakaj ene ženske vztrajajo pri takih moških posebej še če je očitno da vas oni nočejo več imeti ob sebi.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.2.2007 14:06:05   
Mina1
V mislih sem imela leto 2006/2007, ne samo včerajšnjo luno oz. kdaj je že bila. Če res pogledaš vse tele žalostne, takšne in drugačne zgodbe, nevem no, to res ni več normalno.

Dnevno bi rekla...

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?