Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 10:18:22
|
|
|
|
pi
|
Držim pestzi za :modri:. Jaz bi na tvojem mestu raje počakala do jutri zjutraj in test delala s prvim jutranjim urinom.
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 10:19:08
|
|
|
|
pi
|
Sporoči veselo novico.:miska::miska::miska:
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 10:26:19
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, glej, da sporočiš. Držim pesti!!!! LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 10:29:45
|
|
|
|
tinkamiška
|
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 10:41:22
|
|
|
|
muriel
|
drzim pesti in upam, da je to zadnji test, ki si ga (vsaj letos, no) kupila. drugace je bil meni Romed (400 SIT) cisto ok. je pokazal :modri: in se ni lagal!
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 10:42:06
|
|
|
|
mujcek
|
Takšna cena je že od septembra, ko sem ga jaz prvič kupila!!! Držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska: da se bo nakup izplačal
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 10:55:50
|
|
|
|
borovnička
|
a da se je podražil? Men se pa zdi, da sem jest pred parimi meseci, ko sem ga kupovala, dala celo več... skoraj 2000 :zmeden::zmeden: No ampak punce, priznejte, da se ga splača kupit če ti pokaže :modri::roza:!!! No men ga še ni :(
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 11:12:38
|
|
|
|
cmokec
|
:miska::miska::miska::miska::miska::miska: za :roza::modri:
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 11:21:17
|
|
|
|
Skye
|
tud jaz se pridružujem stiskanju :miska::miska::miska::miska:, da bo test pokazal :modri::roza:
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 11:29:57
|
|
|
|
ČITA
|
NAREDILA!! SE MI ZDI DA KAŽE +++++++++. AMPAK VODORAVNA ČRTA JE TAKA BOLJ ŠVOH (niti približno ni tako močna kot navpična). AMPAK PO MOJEM JE TO TO. ŠMENT, MI JE PA TOLE MALO NAČRTE ZRUŠILO. AH, BO ŽE. SMO BOLJ ZA POLETJE NAČRTOVALI AKCIJO. NO, ČE IZ GLAVE ZRAČUNAM BO PDP 8.12. JIH JE POLNO V ŽLAHTI ROJENIH KONEC LETA. KOK BO TO ŽUROV. NO, PO DRUGI STRANI JE PA DOBRO KER JE TUDI TA PRVI :duda: JESENSKI IN BODO VSAJ STVARI ZA OBLEČT ŠTIMALE. ME PA MALO SKRBI DA NE BO KAJ NAROBE KER SEM RAVNO TAM OKROG OVULACIJE OZ. MALO KASNEJE JEMALA TABLETE KER SEM IMELA VNETJE LEDVIC. PA NA ŠKATLICI PIŠE DA NI RAVNO ZA NOCEČNICE NA ZAČETKU NOSEČNOSTI. ZDAJ BOM POČAKALA ŠE 14 DNI, POTEM SE PA NAROČIM K G!. ČE POVEŠ DA SI NOSEČA TE VZAME TAKOJ - ISTI ALI NASLEDNJI DAN!! JOJ, RAVNO PRED 1,5 MESECEM SEM BILA TAM KER SEM HOTELA DA MI PO 1,5 LETU PREGLEDAJO BRIS (prav zato ker smo poleti načrtovali akcijo). NO, ZDAJ BOM PA ZELO HITRO PRIŠLA NAZAJ - NOSEČA. bOM PA SIGURNO POROČALA. LP. TA NOVA :nosecka: (menda)
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 11:36:56
|
|
|
|
ElaM
|
Ja, kaj naj rečem čestitkeee:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 11:40:55
|
|
|
|
emaa
|
Čestitam :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 11:46:42
|
|
|
|
biba77
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 11:59:57
|
|
|
|
tinkamiška
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 12:07:19
|
|
|
|
TANTRA
|
Ojla, pri + na clearblue pokončna črta bolj vidna kot vodoravna. Tako da si definitivno :nosecka: in ti čestitam :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 12:14:22
|
|
|
|
Anonimen
|
No, zarad tebe se lahko CB še podraži, a ne? ;)
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 12:21:56
|
|
|
|
Kris
|
Čita, držim pesti zate in za tvojo :duda:.
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 13:37:44
|
|
|
|
mujcek
|
ČESTITAM :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 13:51:18
|
|
|
|
pi
|
Čestitke !!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 14:01:09
|
|
|
|
Nyah*
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: se eni srecki :nosecka:! To vas je letos, supeeeeer, se jaz, se jaz :)-:)-:)-:)-! Pazi nase in na malo :duda:!
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 14:08:16
|
|
|
|
buškica
|
:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 14:09:29
|
|
|
|
ČITA
|
Ja hvala vsem za čestitke. Madonca, v marcu je bil mož ful na službenih poteh in ful mal doma tako da sva samo nekajkrat :sloncek::sloncek:. Zdaj pa kar :nosecka:. Pa že ta prvič je blo tako da je rekel da je samo gate vame vrgel pa sem bila noseča. Prav vsem ki si želite biti :nosecka: želim da bi lahko napisale podobo zgodbo. Velikokrat pomislim na tiste ki se to trudijo biti že dalj časa. Za vse držim pesti, da vam uspe čimpreje, da bo decemberski seznam čiiiiiiiiimdaljši. LP
|
|
|
|
Huda podražitev clear blue 4.4.2005 14:18:34
|
|
|
|
Anitka
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Čestitke in lepo nosečnost ti želim, Anitka:pika:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?