|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Huda muka pri izbiri imena?
28.12.2006 13:44:23   
Anonimen
Punce!

Zanima me kako ste se s partnerjem zmenili za ime? Ali je bilo eno obema takoj všeč, so oni izbirali za fante, ve za punce,...?

Sploh pa me zanima kako ste prišli do imena tisti mojega kova, ki jim nobeno ime ni všeč?

Lp, jjasna
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Huda muka pri izbiri imena?
28.12.2006 14:07:55   
mika
oh ja, izbira imena je bila kar muka, dokler nisva prišla do imena Lucija in Luka. s sestro sva gledali imena na netu in sem našla ti dve imeni, ki sta tudi možu zelo všeč. sedaj imva punčko Lucijo in če bo naslednjiuser posted image  fantek, bo definitivno Luka. če bo pa še ena deklica, pol pa ne vem...spet dolga izbira....

< Sporočilo je popravil mika -- 28.12.2006 14:08:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2006 14:16:01   
katarina2004
Pri nas je bila tudi muka sploh, ker smo 8,5 m pričakovali punčko za katero sva dologo izbirala in na koncu le izbrala ime Maša.  No, 10 dni pred rokom pa sva izvedela, da bova dobila fantka in nastopil je velik problem. Mojemu niso všeč "moderna" imena vse kar sem mu predlagala mu ni bilo všeč dokler nisva prišla do imena LUKA.....no pa imamo Lukca. Tako, da me je že strah, ko bo treba izbirati v drugo..........

Veliko sreče pri izbiri!

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2006 14:18:54   
srki
Nama je šla izbira imena brez problema. Jaz sem brala imena, kljukala tista, ki os bila obema všeč. Za Aljaža sva se takoj oba strinjala.

Če pa ti res nobeno ime ni všeč, od vseh možnih imen, ki so v "ponudbi", potem bo pa res težko.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2006 14:19:42   
CatJa
Pravzaprav je bilo kar zanimivo.

Za punčko sva se že nekaj let strinjala, da bo Ana, ko sem zanosila, pa moj ni želel vedet za spol in je sam sebe prepričal, da bo itak punčka (čeprav sem večino cotk kupla v modri barvi-mater ma lajtngo user posted image ). Jaz sem seveda vedela, da bo fantek in potem sem zadnji mesec previdno predlagala, da bi bilo dobro, da izbereva še kakšno moško ime. Nekaj sva jih zapisala, se o nobenem stoprocentno strinjala, ko se je rodil, mu je k priimku in nežnemu obrazku pasal edino Jan.

Evo, tako.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2006 14:33:13   
Felicity
Jaz sem imela ime zbrano že sedem let nazaj, ko sploh še nisem premišljala o otroku. K sreči je bila punčka in tako ni bilo težav.
Sva pa izbirala oba ime za fantka, jaz sem hotela Bor ali Tilen, moj je rekel samo ti dve imeni ni in sva se skupaj zmenila za Rok(a).

potem pa je prišla Ema...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.12.2006 14:57:33   
muki1
A prav nobeno ti ni všeč ?
Pri prvi user posted image  sva imela Leksikon imen in sva kolebala med Julijo in Nežo.
Pri drugi user posted image  pa sva zelo komplicirala. imeli smo v igri Ema, Mila, Lucija, Lučka, Maruša in kaj vem kaj še....rodila se je Iva user posted image .
Obakrat sva vedela za spol in se z moškimi nisva toliko ubadala. Prvič sva imela v rezervi Jure, drugič pa Matjaž.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.12.2006 15:56:06   
Anonimen
No, za punčko bi takoj našla ime, so mi sigurno ene tri zelooo všeč, pri fantih pa je problem. In ne boste verjele, da bo fantek, že trikrat so nama napovedali tako. Ampak na koncu se vedno najde ime, ane? Lahko pa tud, da mu bo lulček "odpadel" in ne bo problema.user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.12.2006 16:04:40   
petraz
V prvi nosečnosti sem jaz predlagala imeni Anže in Pija... in moj se je strinjal. Dobili smo Anžeta. Sedaj v drugi nosečnosti pa je za user posted image  ostalo ime Pija, za user posted image  pa je ati izbral imeni Luka ali Nejc.... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.12.2006 16:18:41   
nejcko
V prvi nosečnosti je bila kar muka izbrati ime, sploh ker se najina okusa glede tega zelo razlikujeta - jaz sem za domača in ruska, on pa zelo proti kratkim imenom. In sva imela križe in težave. Za punčko je obveljal moj predlog (sva ga porabila potem pri drugorojenki), za fanta pa nikakor nisva našla tistega pravega. On je zahteval vsaj 5 črk, pa če se le da ne ruskouser posted image , jaz pa sem imela v glavi sama ruska imenauser posted image , od slovenskih pa so bila že vsa prepogosta. Rok poroda se je bližal, midva pa brez imena za fanta, in čeprav nisva vedela za spol, sem jaz slutila, da bo glih fant. Še dobro, da sem rodila 12 dni čez rok, ker sva ime izbrala ravno v tem časuuser posted image . Predlagal ga je on: je slovensko, ima 5 črk in ne da se ga krajšati (moja zahteva).
V drugi nosečnosti spet nisva vedela za spol otroka, je pa izbiro tokrat prepustil meni in je bila punčka - za fanta pa sva spet imela kar nekaj problemov, ker strinjati se je pa on kljub vsemu moral, a neuser posted image .

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.12.2006 18:50:14   
jooly
Jaz se strinjam, da ko user posted image  vidiš v svojem naročju, mu določeno ime prav paše. Seveda moraš imeti vsaj 2 pripravljena, da je izbira lažja. Meni so ful všeč šumniki, tudi v priimku ga imamo, tako da to gre lepo skupaj. Nekateri pa ravno tega ne marajo. Brez skrbi - ko boš na tem, ime ne bo več problem, samo da bo detece zdravo.
Srečno!

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.12.2006 23:34:42   
zaspancica
Pri nama pa je tako,da se za user posted image  oba strinjava za user posted image se pa nikakor ne moreva uskladit.Sej je ze res da imas na razpolago ogromno imen ampak ko je enemu vsec eno ni drugemu.Za spol pa nisva vprasala pa se mi zdi da bo ravno fante v kratkem prisel na svet!user posted image Zato vem da  se je uskladit kar tezko!Je pa tut res ko pravijo da ko otroka zagledas mu doloceno ime pase, mu ga das in to je to!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.12.2006 23:46:44   
Jančika_
Kako sva se zmenila? Kaj pa vem, neka osnovna merila sva imela itak podobna, potem so pa pač padali predlogi z obeh strani, pa zgražanja tudiuser posted image . Jaz recimo sem tam nekje kot nejčko in sem totalno za ruska imena, moj favorit je Kolja - ni šans, je rekel mož. No, on je sicer tudi za Ruse, pa je prišel ven z Arkadijem (še danes ne vem, če je resno misliluser posted image ). OK, pol sva našla Vasjo.

Ker nama je obema Kajetan Kovič car, sva v igri imela tudi Kajetana in potem sva se dva dni po porodu (ja, tudi taki primerki obstajamo, ki nam ob pogledu na otroka ni takoj jasno, kako naj mu bo imeuser posted image ) odločala med Vasjo in Kajetanom. Tako je prvi Vasja, drugi pa je Kajetan, sploh ni bilo treba ekstra razmišljati. In ker sva pri drugem čisto čisto malo razmišljala tudi o Vladimirju, bo tretji (ko bo, če bo, itd) pač verjetno Vladimir.

Vsakič sva vprašala za spol in potem seveda nisva več razmišljala o ženskih imenih. Je pa hec, da sva za punco vsakič imela kaj drugega v rokavu (prvič Liza, drugič Tisa, za naslednjič imava pa nekaj čisto izven tega izbrano, če si seveda vmes ene stokrat ne premisliva), za fante pa izbirava vsakič med tistimi, ki so ostali od prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.12.2006 17:28:11   
Lianna
Midva ne pričakujeva otročka. Ampak sva se že neki časa nazaj pogovarjala glede imen. Tko mal za foro. In sva napisala na listke imena. Vsak 5 imen za fantka in 5 za punčko. Potem sva jim dajala točke. In na koncu izbrala 4 imena, ki so imela največ točk. To pa so: Trina, Lana, Timotej in Tibor. Drugače je pa moj dragi dolgo časa "težil" z imenom Vladimir. Ampak ne popustim.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.12.2006 18:26:19   
ElaM
Midva sva za punco imela izbrano, jaz Zalo, mož Zojo, no rodila se je Tinkara.user posted image  Za fanta pa nisva vedela tudi pod razno.
Če bom imela še enega otroka bova za punco izbirala med Katarino in Meto, za fanta pa ne vem.

< Sporočilo je popravil Irmy -- 29.12.2006 18:27:02 >

:)

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?