Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Huda bolečin v roki po abraziji 16.11.2007 13:26:09
|
|
|
|
glen
|
Pozdravljeni. V sredo sem imela abrazijo ( 11 ted,plod 7 ted,brez utripa) . Ker sem slabo prenesla anestezijo,sem ostala čez noč v bolnišnici na opazovanju. Ful mi je bilo slabo,se vrtelo,bruhanje,... Zdaj sem o.k.,samo roka kjer sem imela anastezijo me zelo boli,tak težek občutek,,bolečina,rahlo mrtvinčenje,... Naj povem da me je najmanj 5 x pičla da je našla žilo,tako da mam celo zapestje in roko plavo. Najprej mi je iskala žilo na zapestju in ker ni bilo uspeha mi je dala iglo v drugem poskusu v prepogib roke. A je to normalno da me tolko boli?
|
|
|
|
RE: Huda bolečin v roki po abraziji 16.11.2007 17:45:31
|
|
|
|
Mavrica32
|
Ojla, meni se ne bi zdelo nič čudno, če bi te. Mene je tudi pa me je samo trikrat špiknila. pismo, ej a si bila v kliničnem v Lj? Res me zanima. Se še berava, oglasi se, lep vikend
|
|
|
|
RE: Huda bolečin v roki po abraziji 18.11.2007 19:33:44
|
|
|
|
glen
|
Oj. Jaz sem jo mela v Izolski. Danes je veliko bolje,malo še boli roka pa je še zmeraj cela plava
|
|
|
|
RE: Huda bolečin v roki po abraziji 19.11.2007 16:56:24
|
|
|
|
...Martina...
|
Jaz bolečin pa nimam, roko, kjer sem imela metulčka pa imam še danes čisto plavo. Me pa nič ne boli, razen, ko me prime na stranišče, imam ful krč. A ve tudi? Aja, jaz sem imela ss v 14t s tabletko in pol malo abrazijo. srečno
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?