|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hsg - info....
1.4.2009 7:45:49   
tweety83
 Jutroooooo

Imam eno vprašanje za kolegico, in sicer: dobila je napotnico za hsg v mb, ampak ima datum komaj v avgustu. In jo zanima:
- če lahko gre samoplačniško
- koliko to stane
- kako dolgo se čaka
- če dajo kaj proti bolečinam
- in kako dolgo se čaka na izvid.

Sej bi poiskala sama tu gori, ampak sem trenutno v službi in nimam glih časa, ona bi pa potrebovala čimprej.
Hvala in lp
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hsg - info....
1.4.2009 10:50:16   
Anonimen
Najbrž na napotnici ne piše MB. Lahko gre tudi v Trbovlje - nobene čakalne vrste!

V trbovljah dobiš nekaj proti bolečinam, izvid je prišel v nekaj dneh.

(odgovor članu tweety83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2009 13:46:26   
taši84
js sm šla v lj.  pa sm poklicala takoj ko sem imela M in so me naročili. mela sm napotnico.
samoplačniško ne vem če se sploh da pa kolk bi to stal. malo čudno je da ima datum šele avgusta.
dajo ti dva tabletka kao za bolečine. spiješ, spraznit greš mehur in čakaš da si na vrsti. izvid sem dobila cca.v eni uri. kar tam počakaš.

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2009 15:18:06   
T1979
Tudi v Postojni prideš takoj na vrsto, ker mislim, da slikajo vsak dan. Pregled pri ginekologu sem imela 20.2. in mi je rekel, naj bom 22.2. kar v Postojni da mi naredijo HSG. Sprejmejo te, ti dajo haljo, slikajo in takoj zveš rezultate.
Samo napotnico moraš imeti, pa kri ti tudi vzamejo.
Jaz sem izvide od krvi že imela s sabo, tako da sem res hitro opravila, drugače pa moraš še čakati na izvide od krvi.

Srečno.

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.4.2009 18:31:43   
čebelca2
v mb je verjetno malo večja vrsta ker imajo najnovejši aparat za hcg, in naredijo v lokalni anasteziji ne pa v splošni kot drugod. baje da je tudi varnejše ker ti manj raztegnejo maternični vrat in mislim da greš že isti dan domov. lahko gre pa tud drugam kot so druge napisale, so pa verjetno čakalne vrste različne, jst sem bla na vrsti mesec in pol po tem ko sem se naročila... kar se izvida tiče - odpusnico dobiš in tam piše kaj so ti delali (drugega izvida nisem dobilauser posted image ), drugače pa ne vem če se da to samoplačniško ker če je pregrada oz sum na pregrado ti to pripada, ne vem zakaj bi plačevala... bi znalo bit kr drago (npr da ti delajo v splošni ansteziji - anestezist, dohtar, sestre... se nabere neki folka:) in teh anlgetikov,infuzij in nevemkajševse, te operacije in posegi kr nanesejo npr da ti abrazijo delajo stane 420€...pa če še k temu prišteješ krvne in urinske preiskave pred operacijo...po posegu so me vprašal če kaj boli pa sm rekla da me mal tišči v trebuhu. pol me pa niso nč več vprašal če bi želela kej proti bolečinam, samo en tipson je prletu in reku da je to proti bolečini in mi je dal eno konjsko inekcijo v bedrouser posted image sploh nisem mela časa ugovarjatuser posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2009 7:33:56   
Anonimen
čebelca, ti pišeš za histeroskopijo, ne HSG. HSG je slikanje prehodnosti jajcevodov pod rentgenom, kjer nimaš nobene narkoze.

(odgovor članu čebelca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2009 19:41:19   
Anonimen
Jaz sem bila pred kratkim na laparo in histero, pa so mi rekli, da laparo niso delali ker naj bi bilo vse v redu. A mislite, da bi mogla iti še na hsg ????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.4.2009 22:41:02   
Anonimen
jaz sem imela hsg dober teden nazaj v Postojni. Delajo jih vsak torek, ne rabiš se nič naročit, samo napotnico potrebuješ. prideš tja za 10h, ti vzamejo kri, te pregleda ginekologinja, potem te okrog 12h odpeljejo na rentgen kjer izvedejo cel postopek: vbrizgajo ti barvno tekočino, da vidijo prehodnost jajcevodov, medtem pa slikajo. slike in izvide sem dobila takoj in ob 12.30 odkorakala domov.

(odgovor članu tweety83)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.5.2009 19:56:36   
tecnobica
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Tudi v Postojni prideš takoj na vrsto, ker mislim, da slikajo vsak dan. Pregled pri ginekologu sem imela 20.2. in mi je rekel, naj bom 22.2. kar v Postojni da mi naredijo HSG. Sprejmejo te, ti dajo haljo, slikajo in takoj zveš rezultate.
Samo napotnico moraš imeti, pa kri ti tudi vzamejo.
Jaz sem izvide od krvi že imela s sabo, tako da sem res hitro opravila, drugače pa moraš še čakati na izvide od krvi.

Srečno.

Ravno ta podatek sem rabila. Hvala.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.5.2009 19:56:59   
tecnobica
IZVIRNO SPOROČILO: *rebecca*

jaz sem imela hsg dober teden nazaj v Postojni. Delajo jih vsak torek, ne rabiš se nič naročit, samo napotnico potrebuješ. prideš tja za 10h, ti vzamejo kri, te pregleda ginekologinja, potem te okrog 12h odpeljejo na rentgen kjer izvedejo cel postopek: vbrizgajo ti barvno tekočino, da vidijo prehodnost jajcevodov, medtem pa slikajo. slike in izvide sem dobila takoj in ob 12.30 odkorakala domov.

Se pravi, da bom lahko peljala pol ure domov?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?