ronja
|
Hehe, no, mi pa nismo imeli NIKOLI problemov v bloku, kjer sem slišala dobesedno, če je sosed/a odložila vilico na mizo, ker se je res VSE slišalo. Ampak so bili ljudje super in smo bili vsi tolerantni en do drugega, nikoli ni nihče težil, razen, ko sva obnavljala so parkrat rekli, kar razumem, ker res grozno ropota. Ampak ko sva mela 3 dojenčke, pa 3 malčke, ki so dirjali sem pa tja, porivali stole, tekali, se igrali, so jim padale kocke na tla... nikoli in nikdar nobene pripombe! Pa sva včasih vprašala/rekla, če so fejst glasni in če motijo, pa je bila soseda pod nami super, okoli nas so meli pa tako vsi svoje otroke. Ja, seveda so mi male dostikrat zbudili, ampak j* ga, ni ti všeč, ampak boljše to, ko da si vsi težimo. Super spomin na blok, pa sem živela že v treh! Samo so bili vedno ok sosedi, kar za hiše ne bi mogla rečt:D. Zdaj smo v dvostanovanjski hiši in vem, da ni fajn, če ti kdo skoz nekaj naprej meče (čeprav tudi sam žaga in kosi in brusi in karkoli ob nedeljah;) - kar je meni čisto ok, samo potem velja to za obe strani;). no, zdaj vem da ali blok ali pa samostojna hiša, če se bomo še kdaj selili:).