|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hribi ali morje
3.6.2007 22:41:26   
Ayo
Pozdravljene souser posted image !

Z user posted image  se v teh dneh veliko pogovarjava o dopustu, pa sem malo neodlocena in me zanimajo vasa mnenja (mogoce predvsem tistih, ki imate ze izkusnjo z user posted image ).

Sva ljubitelja tako morja kot hribov, zato sva se ze dolgo nazaj (ko se sploh vedeli nismo da bo prisel user posted image ) odlocili, da gremo konec julija za 1 teden v hribe, in potem za 1 teden v septembru na morje.

Morje v septembru ostane, tisti julijski teden (bom v 20t) pa kar ne vem user posted image user posted image  
Mam ful rada hribe, seveda vem da zdej ne bom mogla plezat po ne vem kaksnih vzponih, si zamisljam sprehode in tako vse bolj na izi seveda (sama, ker moj bo lazu po vrhovih).
Razmisljam, da mi bo gorski zrak in odmik v naravo sigurno ful pasal in tko, samo ne vem, ce se ne bom hitro navelicala teh sprehodov vsak dan, sama, pa me zanima kaj mislite ve?
Drugace bi sla pac na morje, ampak tista julijska vrocina in ful folka pa tud ne vem kolk mi bo sedlo.

Hvala za vasa mneja in prijazno pomoc!

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hribi ali morje
4.6.2007 9:12:03   
Katrin
Najprej čestitke za user posted image

Lahko ti povem mojo izkušnjo prve nosečnosti: zanosila sem junija in bila na morju dober mesec (skoraj dva). V hribe pa sem hodila vsaj enkrat na mesec in sicer sem bila še v 8.mesecu nosečnosti na enem manjšem hribu user posted image  Pri treh mesecih pa tudi v visokogorju user posted image

Odloči in presodi sama, glede na svoje počutje! Če se počutiš dobro, ni ovir: samo ne pretiravat in ne imej pretežkega nahrbtnika user posted image

Srečno!

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hribi ali morje
4.6.2007 12:16:50   
ronja
Meni je g. celo priporočala hribe, ker je tam redkejši zrak, ki zahteva proizvodnjo več rdečih krvničk, tako da so dobri za kri (proti slabokrvnosti - premalo železa). Iz istega razloga kot majo športniki višinske priprave. Le pojdi v hribe, če te je strah, ti seveda ni treba lih po klinih lest, vse ostalo je pa ok, tudi na vrhove greš komot, saj nisi tik pred rokom, da bi se bilo za bat, da boš tam rodila in te bojo reševalci hodili iskatuser posted image .

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?