|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hrenovke...
25.6.2005 11:57:43   
sergeja26
Zanima me kdaj ste svojim :duda: prvič poskusile dati hrenovko?
Ena moja kolegica daje svojemu 7 mesečniku že kar nekaj časa, pa ne vem a naj probam ali ne...?
Jure je star 7 mesecev:sloncek: (je dojen, z gosto hrano sva začela malo pred 6. mesecem)

hvala in lp

sergeja:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hrenovke...
25.6.2005 12:02:08   
Divja vijolica
Moj je dva dni mlajši od tvojega pa mu je ne mislim dati še en lep čas. Nisem nevemkako proti samo raje mu dam kaj drugega. Od mesa mu dajem purana, čeprav mi zelooo smrdi (kaj delajo s tem puranom :grrr:).
Drugo meso pa pri nas pride na vrsto kasneje.
Če misliš da to potrebuje (hrenovko) mu jo daj, če ne pa ne. :zmeden2:

(odgovor članu sergeja26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hrenovke...
25.6.2005 12:03:17   
ZARA
Prvič,samo za probat, po 11 mesecu...

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Hrenovke...
25.6.2005 14:11:01   
CUKRČEK
Pri nas tudi nekje pri 11.mesecih....sedaj bi jih pa rada kar naprej jedla, tako da jo je treba prav bremzat.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Hrenovke...
25.6.2005 15:44:38   
Putka
A res nimate nobene druge mesne hrane na razpolago, da je treba že dojenčku dat hrenovke. Če bi katera od vas obiskala mesno industrijo (jaz sem jo) in videle kaj sploh hrenovke so, bi si premislile. Pa še veliko konzervansov in stabilizatorjev (se pravi številnih E-jev) je not. Razen če imate možnost domače in preverjeno kupovat.
Veliko bolj zdravo je meso domačega zajčka, piščanca ali drobnice. Mi smo po 10-em mesecu tudi ribo dajali, jo še danes z veseljem poje.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Hrenovke...
26.6.2005 10:00:18   
CUKRČEK
Joj, Putka, če bi gledali na to, kaj vse je v kupljeni hrani, potem sploh ne bi nič več jedli. Najbolje, da potem spustimo otroke na travo, da se pasejo....joj, pa še trava ni več to kar je bila.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Hrenovke...
26.6.2005 10:40:43   
sergeja26
Ej Putka, sem samo informativno vprašala, nisem rekla da mu jih bom po vsej sili dala... ja drgač sem tudi jaz bolj za belo meso... za hrenovke pa tudi sama vem kaj vse je not zmešano, sam se ne bi u detajle spuščali...

lp

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Hrenovke...
26.6.2005 10:47:05   
Anonimen
Putka, :bravo:.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Hrenovke...
26.6.2005 12:13:17   
Anonimen
Tam okrog 11 meseca je prvič poskusil hrenovke. Do sedaj jih je jedel 3x.

Se strinjam, da hrenovke niso ravno idealne, ampak kaj vse pojemo poleg hrenovk????

Jaz imam hrenovke v hladilniku za primer "hitrega kosila". Ko pridrvim iz službe ob 17h, mož prav tako...in na hitro skuham hrenovke.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Hrenovke...
26.6.2005 13:16:49   
Seven*
Putka, jaz ti dam prav, vendar imam otroka ki je zelo nejesc, hrenovke pa ima strasansko rad. Se pac potrudim pa kupim tiste ta bele, kvalitetnejse iz piscancjih prsi, ki so svinjsko drage. Ker Jakob ne je skoraj nic, mu pac dam to kar ima rad.. Zal.. Sicer smo pa vsi na hrenovkah gor zrastli. Alergij pa ne povzrocajo. :)

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Hrenovke...
26.6.2005 21:10:59   
BARBARA R.
Jaz ji jih še nisem dala in kot kaže tudi ne bom.Poli salama, hrenovke, paštete,.......... so tudi lahko vzrok za kožne težave. Po 20.- h letih težav in preiskav ter dveh zamenjanih zdravnikih smo prišli do ugotovitve, da tega ne smem. Se splača?

:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Hrenovke...
26.6.2005 21:19:57   
frutka_
Sicer malemu ničesar od tega ne dajem za jest ampak jaz pa imam full rada hrenovke...in to piščanjčje s sirom pa tiste frankfurteke, ki jih vedno v IKEI jem. VEDNO!;):)-;)

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Hrenovke...
26.6.2005 21:30:29   
Anonimen
Ah, koliko "dreka" bodo še pojedl :)-:)-:)-

Ne bit taki picajzli ;)

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Hrenovke...
27.6.2005 13:39:44   
Taša
Mislim, da če vsake toliko časa poje kakšno hrenovko ga/jo ne bo nič manj....in nič bolj nezdrav ne bo !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Hrenovke...
5.7.2005 17:21:34   
puri
Jaz sem mu jo prvič dala šele, ko je bil star že več kot 2 leti, pa še to mu dam samo tiste bele, ki je že Seven napisala.

Ne vem, meni se za hrenovko zdi pri 7-ih mesecih še prekmalu. Vsak se pa odloči sam.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.