Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hranjenje oz.stolčki v vrtcu-jasli? 12.9.2006 23:05:10
|
|
|
|
frutka_
|
Pri nas imajo za najmanjše stolčke z ročaji, tako da ne more opletat levo in desno.
|
|
|
|
RE: Hranjenje oz.stolčki v vrtcu-jasli? 13.9.2006 6:48:55
|
|
|
|
diva 4
|
Tako kot pri frutki.Samo so vzgojiteljice že pogruntale kateri otroci znajo sedet, ostale pa si posadijo na kolena in jih tako nahranijo.
|
|
|
|
RE: Hranjenje oz.stolčki v vrtcu-jasli? 13.9.2006 8:44:17
|
|
|
|
kaja11
|
Pri nas imajo take navadne stole, samo da so majhni. Moj srček je tudi prvi dan v vrtcu direkt na glavo iz stola padel . Potem smo pa hitro doma podoben stolček in mizo kupili, da je malo vadil
|
|
|
|
RE: Hranjenje oz.stolčki v vrtcu-jasli? 13.9.2006 13:52:56
|
|
|
|
dana
|
Pri nas imajo te tamale lesene stolčke brez ročajev. V triptrap stolčkih hranijo samo tiste, ki še ne hodijo. Vsi ostali sedijo za mizico. Jaz sem tudi našega gledala na uvajanju ker se ni znal usesti na ta tamali stol, ker je bil doma vajen sedeti na ta velikem stolu, pa je splezal gor. V vrtcu je hotel narediti isto pa se mu nikakor ni izšlo, je pa kmalu pokapiral.
|
|
|
|
RE: Hranjenje oz.stolčki v vrtcu-jasli? 13.9.2006 14:00:39
|
|
|
|
dskubin
|
Jaz sem delala v jaslih in smo imeli tamale stolčke z ročaji, za otroke, ki že sami hodijo in sedijo. Zaq čisto tamale pa smo imeli Stokkejeve trip-trap stolčke. V začetku, smo z juhico ali mineštro pomagali čisto vsem (no delala sem v skupini do 2 let), pa tudi hitreje (in predvsem bolj čisto) je bilo tako, prikuho so pa jedli sami, oziroma so vsaj poskusili. No, če je kdo že znal čisto sam, smo mu seveda dovolili. Z žličko smo vadili na malo trših jedeh (polenta, puding, čokolino,..), ker juha pa je res bila povsod, ko so poskušali sami. Volk sit in koza cela. Sej ne rečem, da ni prav, da otroci sami poskušajo z juho, samo v želodčhik pa tudi ni bilo bore veliko .
|
|
|
|
RE: Hranjenje oz.stolčki v vrtcu-jasli? 13.9.2006 14:33:23
|
|
|
|
tamala83
|
Jaz sem pa danes slučajno videla kak je z hranjenjem pri kosilu v našem vrcu, ker sem pšrišla ko so glih pojedli. Ker imajo tudi take male stolčke brez ročajev, v skupini pa sta dva ki še ne hodita (moja in še en fantek), sta vzgojitelici imele tamala v vozičku in sta jih hranle. Kak je drugače ne vem, ker je danes prvič tam jedla kosilo, se mi pa zdi pametno ta v vozičku če nimajo drugih stolčkov za take male
|
|
RE: Hranjenje oz.stolčki v vrtcu-jasli? 13.9.2006 15:25:35
|
|
|
|
nana 27
|
Naš tudi še ne hodi. V vrtcu, kjer ga uvajam, sedi na navadnem majhnem stolčku in me tudi skrbi, če se ne bo (ko mene ne bo tam) prekucnil na glavo ali pa padel pod mizo. Sem že razmišljala, da bi mu tudi za doma kupila majhno mizico in stolček, da malo potrenira pa še kasneje bi lahko kaj ustvarjal za mizico.
|
|
|
|
RE: Hranjenje oz.stolčki v vrtcu-jasli? 13.9.2006 17:59:14
|
|
|
|
Špacka
|
Pri nas v jaslih sicer imajo lesene stolčke z ročaji, vendar otroke, ki še ne hodijo in še ne sedijo damostojno, hranijo v vozičkih.
|
|
|
|
RE: Hranjenje oz.stolčki v vrtcu-jasli? 14.9.2006 14:10:25
|
|
|
|
piščanc
|
našemu nadebudnežu so bili ti mali stolčki in mizice v vrtcu tako všeč, da smo ga doma komaj prepričali, da mora sedeti v trip trapu. je veliko bolj samostojen in uživa v tem da sam je, sam vstane...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?