|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hranjenje oz.stolčki v vrtcu-jasli?
12.9.2006 22:00:29   
Anonimen
Zanima me, kakšne stolčke za jesti imajo kaj v drugih vrtcih oz. kako hranijo malčke, ki še ne znajo sami jesti in tudi še ne prav sedeti???
Ker naš user posted image  se je danes med hranjenjem (2.dan vrtca, se uvajava) odrinil z nogicami od mize in padel na hrbet user posted image user posted image . Imajo take male stolčke, seveda vzgojiteljice ne morejo vseh pazit, saj sem bila zraven pa nisem mogla preprečituser posted image

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hranjenje oz.stolčki v vrtcu-jasli?
12.9.2006 23:05:10   
frutka_
Pri nas imajo za najmanjše stolčke z ročaji, tako da ne more opletat levo in desno. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2006 6:48:55   
diva 4
Tako kot pri frutki.Samo so vzgojiteljice že pogruntale kateri otroci znajo sedet, ostale pa si posadijo na kolena in jih tako nahranijo.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2006 8:44:17   
kaja11
Pri nas imajo take navadne stole, samo da so majhni. Moj srček je tudi prvi dan v vrtcu direkt na glavo iz stola padeluser posted image . Potem smo pa hitro doma podoben stolček in mizo kupili, da je malo vadiluser posted image

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2006 13:52:56   
dana
Pri nas imajo te tamale lesene stolčke brez ročajev. V triptrap stolčkih hranijo samo tiste, ki še ne hodijo. Vsi ostali sedijo za mizico.

Jaz sem tudi našega gledala na uvajanju ker se ni znal usesti na ta tamali stol, ker je bil doma vajen sedeti na ta velikem stolu, pa je splezal gor. V vrtcu je hotel narediti isto pa se mu nikakor ni izšlo, je pa kmalu pokapiral.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2006 14:00:39   
dskubin
Jaz sem delala v jaslih in smo imeli tamale stolčke z ročaji, za otroke, ki že sami hodijo in sedijo. Zaq čisto tamale pa smo imeli Stokkejeve trip-trap stolčke. V začetku, smo z juhico ali mineštro pomagali čisto vsem (no delala sem v skupini do 2 let), pa tudi hitreje (in predvsem bolj čisto) je bilo tako, prikuho so pa jedli sami, oziroma so vsaj poskusili. No, če je kdo že znal čisto sam, smo mu seveda dovolili. Z žličko smo vadili na malo trših jedeh (polenta, puding, čokolino,..), ker juha pa je res bila povsod, ko so poskušali sami. Volk sit in koza cela. Sej ne rečem, da ni prav, da otroci sami poskušajo z juho, samo v želodčhik pa tudi ni bilo bore veliko user posted image .

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2006 14:33:23   
tamala83
Jaz sem pa danes slučajno videla kak je z hranjenjem pri kosilu v našem vrcu, ker sem pšrišla ko so glih pojedli.
Ker imajo tudi take male stolčke brez ročajev, v skupini pa sta dva ki še ne hodita (moja in še en fantek), sta vzgojitelici imele tamala v vozičku in sta jih hranle.

Kak je drugače ne vem, ker je danes prvič tam jedla kosilo, se mi pa zdi pametno ta v vozičku če nimajo drugih stolčkov za take male

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2006 15:25:35   
nana 27
Naš tudi še ne hodi. V vrtcu, kjer ga uvajam, sedi na navadnem majhnem stolčku in me tudi skrbi, če se ne bo (ko mene ne bo tam) prekucnil na glavo ali pa padel pod mizo. Sem že razmišljala, da bi mu tudi za doma kupila majhno mizico in stolček, da malo potrenira pa še kasneje bi lahko kaj ustvarjal za mizico.

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2006 17:59:14   
Špacka

Pri nas v jaslih sicer imajo lesene stolčke z ročaji, vendar otroke, ki še ne hodijo in še ne sedijo damostojno, hranijo v vozičkih.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2006 14:10:25   
piščanc
našemu nadebudnežu so bili ti mali stolčki in mizice v vrtcu tako všeč, da smo ga doma komaj prepričali, da mora sedeti v trip trapu. je veliko bolj samostojen in uživa v tem da sam je, sam vstane...

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.9.2006 20:59:16   
Grascakinja
Stolčki z ročaji. Tudi naša je 1x padla, celo med mojim uvajanjem, se ji je stolček spod ritke izmaknil. Kaj čmo. Ji je pa ta stolček tako všeč, da smo ga kupili brez ročk še za doma in super paše k klubski mizici, ker packamo, rišemo ipd.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?