sonchek
|
Pozdravljene...mene pa nekaj zanima... Kakor jaz vem naj se ne bi določene hrane uvajalo pred enim letom,..mleko, svinjino, med..in še druge stvari... Ampak naša gre v vrtec in kokr jaz vem tam jejo že skoraj vse... evo tukaj vam pripnem njihov jedilnik... -jasli- PONEDELJEK ZAJTRK: ajdov kruh, medeno maslo, bela kava, grozdje KOSILO: golaž, polenta, stročji fižol v solati, sadna kupa POP. MALICA: rogljiček, alpsko mleko TOREK ZAJTRK: koruzni kosmiči/hrustki, mleko, banana KOSILO: čista juha, pečen piščanec, pire krompir, kuhana zelenjava v solati POP. MALICA: slive, PZ kruh SREDA ZAJTRK: graham kruh, piščančja hrenovka, alpski čaj z medom, sadni jogurt KOSILO: ričet s zelenjavo, skutini štruklji, 100% pomarančni sok POP. MALICA: sojin kruh, sadna skuta ČETRTEK ZAJTRK: mlečen riž, slive KOSILO: ohrovtova juha, puranji zrezki v smetanovi omaki, kus-kus, rdeča pesa POP. MALICA: biobombeta, breskovi nektar PETEK ZAJTRK: graham kruh, alpski sir, bela kava, rezina hruške KOSILO: goveja juha, kuhana govedina, pire krompir, sladko zelje, 100% jabolčni sok POP. MALICA: navadni jogurt, keksi Otroci imajo na voljo neomejene količine vode in čaja. To bo pri nas, čez mesec dni...pri nas še ne je alpskega mleka..a to pomeni, da je fajn če ga začnem kr uvajat, al kako? Jaz tega sploh ne razumem..pa med .. jaz sem res čist zmedena....