|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hrčkarjenje
5.5.2008 21:00:55   
Anonimen
Ja... obolevam za sindromom hrčkarjenja... in to pride sedaj, ko pakiram (pred selitvijo), še bolj do izraza... srce mi poka, če vržem stran kakšno stvar, ki jo že 5 let ne potrebujem, jo pa vlačim s sabo kakor mačka mlade... če jo bom pa spet vzela, bo pa 3-sobno stanovanje premajhno... saj če bi bila to samo ena stvar, sploh ne bi bilo problema, ampak tega je pol hiše!... prazne stekleničke parfumov enostavno morajo iti z mano... obleke, ki sta jih otroka prerasla, tudi (zakaj jih nekam ne podarim, mi ni čisto jasno... 365 skodelic za kavo (pijem pa iz dveh)... itd., itd., itd....

Heeelp!... a naj naredim, kakor Američani, "garage-sale", pa pridete v shopping? user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hrčkarjenje
5.5.2008 21:11:32   
Kaliope
v nedeljo zjutraj se postavi ob Ljubljanico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2008 21:13:01   
nejcko
Poznam ... tudi sama obolevam za tem sindromom, tko da ti ne znam svetovatiuser posted image

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.5.2008 21:13:02   
Anonimen
Če misliš na bolšji sejem oz. sejem starin, potem ne bo šlo - ker nimam starin. Če pa misliš, da bi vse skupaj treščila v Ljubljanico - hja... potem me bodo pa v Polje odpeljali (kar morda niti ne bi bilo tako slabo). user posted image

(odgovor članu Kaliope)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.5.2008 21:13:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko
Poznam ... tudi sama obolevam za tem sindromom, tko da ti ne znam svetovatiuser posted image

O, bodoča soseda... a bova skupaj hrčkarili? user posted image

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.5.2008 21:16:09   
Šarki
plemenita te čist zastopim. mi se tudi ravno selimo, ampak jest bom pa vse s sabo vlekla, me sploh ne zanimauser posted image user posted image drgač je pa moj dragi še hujšiuser posted image ma en kup delov za rač, če slučajno kej crkne, pa ene 10 avtoradiov, k so itak vsi skurjeni al pa na kasete... ipd...user posted image mislim da je ta tvoj sindrom ornk epidemijauser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.5.2008 21:17:00   
nejcko
Jao, jaouser posted image , boga Šiška

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.5.2008 21:17:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi
drgač je pa moj dragi še hujšiuser posted image ma en kup delov za rač, če slučajno kej crkne, pa ene 10 avtoradiov, k so itak vsi skurjeni al pa na kasete... ipd...user posted image

Ja... moj tudi... 4x TV... 2x monitor... 100x računalniške komponente (miške, slušalke, kabli, igralne konzole)... 3x avtoradio... eh, ja... eno rundo s selitvenim kombijem bomo kar na Barje odpeljali, verjetno user posted image .

< Sporočilo je popravil Plemenita007 -- 5.5.2008 21:18:57 >

(odgovor članu Šarki)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.5.2008 21:18:41   
Anonimen
Jao, jaouser posted image , boga Šiška user posted image

Čez obvoznico so že Dravlje... Šiška je varna. user posted image

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.5.2008 21:21:16   
nejcko
Aha, no pol pa lahko kar na obvoznico zloživa robo ... tam, rečmo v petek popoldne ali pa čez kakšen mesec ob nedeljah proti večeruuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.5.2008 21:23:26   
Anonimen
A bova bolšjaka naredili pri Hoferju na parkirišču? user posted image

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.5.2008 21:25:20   
nejcko
Tudi lahko, ja. Samo pri meni je ta problem, ker men je takooooooooooooooooooooooo hudoooooooooooooooo za vsako stvarjo ... saj veš, čez 7 let vse prav pride. Jaz bi sam dnarčke pobrala, dala pa ničuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.5.2008 21:26:35   
Anonimen
Veeem... jaz nimam pojma, kako bom vse to spakirala... in predvsem KAM user posted image ... na srečo je moj dedc skoraj enak glede tega, samo on hrčkari z drugimi stvarmi... najbrž bo ena soba od obeh otrok, midva bova imela pa vsak svojo (zaradi šare za čez 7 let). user posted image

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.5.2008 21:31:11   
nejcko
Ampak jaz sem pa danes za pohvalit - em pospravljala predsobo al rumpelkamro za čevlje al nekaj takega in sem nesla v humana zabojnik 3 (PAZI 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) pare čevljev, mojihuser posted image , pa par stvari sem stran pometala (večino pa k mami v bajto - ta bo tudi živčnega en dan fasalauser posted image ) in špajza je zaDIHAlauser posted image . Je ful placa, pa sploh nisem vedlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.5.2008 21:32:10   
Anonimen
Huh... za nekoga s tem sindromom je pa že zmaga oddati 3 pare lastnih čevljev. user posted image

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
5.5.2008 21:33:35   
Udb
Uuuu, jaz se tega trudm odvadit - mi srednje dobro uspeva. Če seveda ne razmišljam preveč, ko mečem stran! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.5.2008 21:34:41   
Anonimen
Tole je hudič, ja... razmišljanje... kaj pa, če bom še potrebovala?... potem bom morala pa spet kupit... a ni bolje, da kar zdaj spravim?... in potem čez 5 let - POTREBUJEM SKLADIŠČE. user posted image

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
5.5.2008 21:34:55   
nejcko
Saj, ne vprašaj, koliko let so čakali na boljše časeuser posted image  Danes sem si pa rekla: nau or neveruser posted image

in ni mi žaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.5.2008 21:36:55   
Anonimen
Ok hrčkarjenje štekam, k se ga tud jst odvajam. Sam zbiranje praznih flaš od parfumovuser posted image Ti ne hrčkaš, ti zbiraš smetiuser posted image
Dej pejd po vreče za smeti pa meči not. Mislm k kaj hudiča počneš z praznimi flašami parfumov? Prah brišeš z njih? In kaj naj bi ti prazne flaše prou pršle čez 7 let? Kaj misliš da bo takrat steklo tak drago pa da jih boš lahko prodala al kugauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
5.5.2008 21:38:04   
nejcko
Joj, razmišljanje, je pa največje sranje, ja.

Jaz tudi tuhtam: slabi cajti se nam obetajo, boh ve, kako bo ... kaj pa če čez par let otrokom ne bom mogla nič kupit, bo revščina ... jih bom vsaj v svoje cote lahko zavilauser posted image
Kaj pa če ...
Kaj pa če ...
Kaj pa če ...

... mah, prav za stolčt semuser posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.5.2008 21:38:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24
Sam zbiranje praznih flaš od parfumovuser posted image Ti ne hrčkaš, ti zbiraš smetiuser posted image

Potem je tudi zbiranje marsičesa drugega zbiranje smeti. Hobiji so različni, veš? In bolezni tudi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
5.5.2008 21:39:33   
Anonimen
prav za stolčt semuser posted image

Nisi, nisi... samo pot do kante morava najti. user posted image

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
5.5.2008 21:39:58   
Anonimen
Kaj pa vem...naj ti pomaga tista dobrodelnica prodat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
5.5.2008 21:42:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
Kaj pa vem...naj ti pomaga tista dobrodelnica prodat user posted image

Katera?

Drugače pa... vse skupaj bom dala na Bolho, pa je... kar ne prodam do konca maja, gre... hja, z mano. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
5.5.2008 21:43:17   
nejcko
Tele zbirateljske fore so tudi pri meni ... v kleti imam celo kartonsko škatlo cigaretnih škatlic iz vsega sveta, sem že tolikokrat razmišljala, da bi jih vrgla proč, ampak ... mi srce ne da, ful se mi zdi škoda, ker sem se res namatrala, da sem jih dobila in skupaj spravila ...

Pa še kakšna taka zbirateljska šara bi se našla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?