Pikabu
|
Tukaj je super, prav res. Mi smo bili prej že trikrat, vmes se odločili, da bomo kampirali, letos smo šli pa spet, ker je bila najmlajša premajhna za šotor. In sem si prav rekla, da je tole družinam prijazno. Letos sem najbolj opazila to, da smo povsod prišli z vozičkom. Smo bili par dni na Krku in sva ves čas voziček nosila čez kakšne stopnice, ovire, tukaj je pa res vse prav lepo prilagojeno. Plaža je fajna, imaš več možnosti. Na notranjo stran je en tak majhen zalivček, z majhnimi kamenčki. Do letos sem bila prepričana, da tukaj nikoli ne piha in ni valov, no letos smo bili šele septembra, pa je očitno veter ravno tako pihal, da je ravno v tem zalivčku in so bili valovi, ampak naših dveh to ni motilo, ni bilo nič hujšega. Čez poletje pa res nikoli tukaj nismo imeli valov in vetra. Na zunanjo stran pa pogosto piha in so visoki valovi, ampak itak je ta zalivečk bolj primeren za otroke. Je tudi bolj nizka voda, na zunanji strani hitreje postane globoka. Blizu je do mesta, kjer imajo avtomate in tiste mini avtomobilčke za otroke, pa vlakec, trampolin. Hrana v hotelu je bila meni zelo dobra in tudi raznolika. Čez poletje imajo za otroke tudi animacijo, prej tega nismo koristili, ker sta bila premajhna, letos smo bili septembra, je pa ni bilo več. Nam je res zelo, zelo všeč tukaj in če bomo še kdaj šli v hotel, gremo zagotovo sem. Ko sva se letos odločala, kam bi šli, sva gledala na Braču en drug kraj, cenejši hotel, pa sva se vseeno odločila za tega, ker imava dobre izkušnje in ker sva vse vedela, kako je.