Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hotel z ogrevanim notranjim bazenom 12.7.2010 14:46:04
|
|
|
|
kesi
|
Hotel Histrion v Portorožu, imajo super notranje bazene z ogrevano morsko vodo.
|
|
RE: Hotel z ogrevanim notranjim bazenom 15.7.2010 10:18:51
|
|
|
|
lunka1
|
Hm... zmerna cena?! V Histrion sva z mojim hodila, ko so imeli v njegovi prejšnji firmi izmenjavo in naju je stalo praktično nič... Da bi pa zdele dala 170€ za nočitev za sobo na dan (s polpenzionom pa še +15€), se mi pa ne zdi zmerna cena... Potem že raje Vile Park, kjer imaš tudi vstop za bazen, pa mi je še to kar malo veliko... (130€). Drugače pa je super, sobe so lepe, bazen tudi, vstop na kopališko plažo, hrana 1a, super za sprehajanje z vozičkom do Pirana, ampak d.r.a.g.o....
|
|
|
|
RE: Hotel z ogrevanim notranjim bazenom 15.7.2010 11:53:47
|
|
|
|
kalbo
|
Zakaj za hudiča rabiš sredi poletja bazen z ogrevano morsko vodo, ko je ogrete morske vode na pretek v morju? Ne štekam tega, res.
|
|
|
|
RE: Hotel z ogrevanim notranjim bazenom 15.7.2010 12:08:09
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Zakaj za hudiča rabiš sredi poletja bazen z ogrevano morsko vodo, ko je ogrete morske vode na pretek v morju? Ne štekam tega, res. točno moje misli, sploh glede na to da ma morje dans 29 stopinj?
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Hotel z ogrevanim notranjim bazenom 15.7.2010 15:14:28
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Zakaj za hudiča rabiš sredi poletja bazen z ogrevano morsko vodo, ko je ogrete morske vode na pretek v morju? Ne štekam tega, res. točno moje misli, sploh glede na to da ma morje dans 29 stopinj? PRVIČ: gremo šele septembra DRUGIČ: imamo majhnega dojenčka Še kaj?!
|
|
|
|
RE: Hotel z ogrevanim notranjim bazenom 15.7.2010 16:33:13
|
|
|
|
kesi
|
170 eur za eno noč, ja to je na njihovi strani, preko agencij je pa 330eur za 7 dni, če greste septembra.
|
|
RE: Hotel z ogrevanim notranjim bazenom 16.7.2010 12:13:27
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Zakaj za hudiča rabiš sredi poletja bazen z ogrevano morsko vodo, ko je ogrete morske vode na pretek v morju? Ne štekam tega, res. točno moje misli, sploh glede na to da ma morje dans 29 stopinj? PRVIČ: gremo šele septembra DRUGIČ: imamo majhnega dojenčka Še kaj?! In? Še vedno mi ni jasno zakaj rabiš za malega dojenčka bazen z ogrevano morsko vodo. Septembra je pa naravna morska voda še najbolj prijetna, podnebje pa tudi.
|
|
|
|
RE: Hotel z ogrevanim notranjim bazenom 16.7.2010 14:10:58
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Zakaj za hudiča rabiš sredi poletja bazen z ogrevano morsko vodo, ko je ogrete morske vode na pretek v morju? Ne štekam tega, res. točno moje misli, sploh glede na to da ma morje dans 29 stopinj? PRVIČ: gremo šele septembra DRUGIČ: imamo majhnega dojenčka Še kaj?! In? Še vedno mi ni jasno zakaj rabiš za malega dojenčka bazen z ogrevano morsko vodo. Septembra je pa naravna morska voda še najbolj prijetna, podnebje pa tudi. Pa kaj se je treba vtikat v odločitve posameznika??? Sem napisala da me zanima, če katera pozna tak in tak hotel, ne pa da me zanima, kaj si katera misli o kopanju v ogrevani vodi? Mogoče se ne gre samo za kopanje dojenkla, mogoče tudi meni paše tako... A veš - toplice s toplo termalno vodo obratujejo tudi poleti, pa tudi če je zunaj +50...
|
|
|
|
RE: Hotel z ogrevanim notranjim bazenom 16.7.2010 14:11:23
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kesi 170 eur za eno noč, ja to je na njihovi strani, preko agencij je pa 330eur za 7 dni, če greste septembra. Hvala kesi, se bom pozanimala
|
|
|
|
RE: Hotel z ogrevanim notranjim bazenom 17.7.2010 12:02:12
|
|
|
|
kalbo
|
Ker pišeš vprašanja na javni forum, ti najbrš lahko napišem, da se mi zdi kopanje v bazenu ob morju totalna blesarija, pa naj gre za dojenčka al pa staro mamo in za tem stojim.
< Sporočilo je popravil kalbo -- 17.7.2010 12:03:09 >
|
|
|
|
RE: Hotel z ogrevanim notranjim bazenom 17.7.2010 12:08:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Krkin hotel v Strunjanu je imel ogrevano morsko vodo. Ne vem, če jo ima še in kakšna je cena. Sicer pa za september-vprašanje popolnoma na mestu. Če je deževno (kar je v tem delu Jadrana) že možno, se nimaš kopat kje kot v notranjem bazenu.
|
|
|
|
RE: Hotel z ogrevanim notranjim bazenom 18.7.2010 15:10:57
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Krkin hotel v Strunjanu je imel ogrevano morsko vodo. Ne vem, če jo ima še in kakšna je cena. Sicer pa za september-vprašanje popolnoma na mestu. Če je deževno (kar je v tem delu Jadrana) že možno, se nimaš kopat kje kot v notranjem bazenu. Tole je super! HVALA
|
|
|
|
RE: Hotel z ogrevanim notranjim bazenom 28.7.2010 20:38:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Žusterna še pride v poštev (Terme Čatež). Sicer pa Istra - Umag, Novigrad (Maestral)... čeprav se bojim, da so notranji bezeni zaprti do konca septembra.
|
|
RE: Hotel z ogrevanim notranjim bazenom 28.7.2010 20:41:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Krkin hotel v Strunjanu je imel ogrevano morsko vodo. Ne vem, če jo ima še in kakšna je cena. Sicer pa za september-vprašanje popolnoma na mestu. Če je deževno (kar je v tem delu Jadrana) že možno, se nimaš kopat kje kot v notranjem bazenu. Tole je super! HVALA Lunka1, ste že uspeli kaj zbrat? Sicer pa, glede na temperature, bo tako vprašanje na mestu tudi v najbolj taglavni poletni sezoni .
|
|
|
|
RE: Hotel z ogrevanim notranjim bazenom 28.7.2010 20:58:15
|
|
|
|
branka81
|
oj...po moje se ti bolj splača it na hrvaško k tle tok zaračunajo a ponudjo nč
|
|
|
|
RE: Hotel z ogrevanim notranjim bazenom 28.7.2010 21:02:54
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Krkin hotel v Strunjanu je imel ogrevano morsko vodo. Ne vem, če jo ima še in kakšna je cena. Sicer pa za september-vprašanje popolnoma na mestu. Če je deževno (kar je v tem delu Jadrana) že možno, se nimaš kopat kje kot v notranjem bazenu. Tole je super! HVALA Lunka1, ste že uspeli kaj zbrat? Sicer pa, glede na temperature, bo tako vprašanje na mestu tudi v najbolj taglavni poletni sezoni . Ne, ampak mislim, da bomo šli kar sem, kar si predlagala. Bomo še počakali, če bo kakšna akcija preko sončka, in če bo, bomo šli verjetneje v Portorož. Kako pa je s tem hotelom in morjem - koliko je do morja? So mi ful všeč tiste hiške - vile! Ja, glede na sedanje temperature pa res... Ma nič ne moreš planirat prav dolgo vnaprej, je le fino, da imaš takole ogrevan bazen za naše pikce! Kar se pa tiče ponudbe.. (branka81) - v Portorožu (Histrion) imaš kar dovolj ponudbe, pa še hrana je super!
|
|
|
|
RE: Hotel z ogrevanim notranjim bazenom 28.7.2010 21:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Hotel je praktično tik ob morju, enako hiške. Do plaže imaš, 20, 30 metrov, kaj vem. Skratka si tam .
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?