Abbey
|
Evo, jaz sem se danes vrnila iz Pinije, tako da če katero kaj zanima naj me kar vpraša....na hitro pa....hrana enkratna, toliko izbire še nisem videla, ostalo pa..obupno. Najprej so nas nabrisali za balkon, plačali smo 63 evrov za balkon ki gleda na morsko stran, pridemo tja so bile pa itak vse sobe z balkonom, razen enih par manjših... okoli hotela umazanija, kozarci, čiki, odpadki, bljak, fuj, voda umazana, nekaj je plavalo v njej, sladoledar totalno zanič, tamala je bruhala po tistem sladoledu...tam je tuga, nimaš kaj početi, če si navajen večjih mest, na recepciji te ne šlivijo pet posto, če se kaj pritožiš, mojemu je vode zmanjkalo ko je bil ves našamponiran...pa so mu rekli, desi se, čekaj, da prođe..itd... drugače pa kot sem rekla, hrana super, vedno čisti prti, pa animacija za tamale je bila čudovita, ob 10h miniklub, ob 17h aerobika,ob 20h spet ples za tamale, celo eno diplomo je dobila naša in bila vsa presrečna, no otroci so se zabavali, bazenčič še kar, samo majhen je, na sliki je večji.... prve par dni bi kar domov ušla, no potem sem se pa navadila, vrnila se pa ne bi več nazaj
|