Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hotel EL MOURADI PALACE-Tunizija 5.8.2011 14:40:37
|
|
|
|
sončnica14
|
Imam zelo dobre izkušnje z verigo Mouradi hotelov - mislim, da nimaš kaj skrbet. Kar se tiče dolgih hlač za moške na večerji je pa itak povsod v boljših hotelih (Tunizija, Grčija, Turčija) napisano, da morajo moški ob večerjah nositi dolge hlače. Trip Advisorja pa jaz raje ne gledam. Sem že prevelikokrat videla, ko so ljudje kritizirali hotele, v katerih sem bila in so se mi zdeli super.
|
|
|
|
RE: Hotel EL MOURADI PALACE-Tunizija 5.8.2011 15:03:57
|
|
|
|
pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica14 Trip Advisorja pa jaz raje ne gledam. Sem že prevelikokrat videla, ko so ljudje kritizirali hotele, v katerih sem bila in so se mi zdeli super. No, meni je všeč, da so gor slike turistov. Tako šele dobiš pravi vtis o dejanskem stanju hotela in okolice. Kar pa se kritik tiče - vsaj vidiš kaj konkretno je nekoga motilo, potem pa sam preceniš, če bi tebe tudi ali ne.
|
|
|
|
RE: Hotel EL MOURADI PALACE-Tunizija 5.8.2011 15:08:35
|
|
|
|
sončnica14
|
Ja, sem že doživela, ko mi je ena oseba hvalila hrano v enem hotelu, kako je bila dobra in pestra, druga oseba pa hrano skritizirana do konca (da je bilo vsak dan isto, brez okusa ipd.) Kaj naj si pol mislim?
|
|
|
|
RE: Hotel EL MOURADI PALACE-Tunizija 5.8.2011 15:22:49
|
|
|
|
naja17
|
El Mouradi hoteli so vsi super, nimaš kej skrbet, tu imaš tud tako fajn potko do plaže, plaža majka.... Jooojjj drugoo leto pade Tunizija! Anyway, tud mestek Port el Kantoui je super, luštkan, za sprehodit... Aja, hrana - jedla boš fenomenalno, sploh če imaš rada sladice ... Ti sam uživej!
|
|
|
|
RE: Hotel EL MOURADI PALACE-Tunizija 5.8.2011 15:34:46
|
|
|
|
pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica14 Ja, sem že doživela, ko mi je ena oseba hvalila hrano v enem hotelu, kako je bila dobra in pestra, druga oseba pa hrano skritizirana do konca (da je bilo vsak dan isto, brez okusa ipd.) Kaj naj si pol mislim? Ne kompliciraj. Avtorica je spraševala za izkušnje in sem ji želela pomagat na ta način. Na koncu se bo itak sama odločila. Sama ponavadi vedno preverim hotel tudi na tripadvisorju in si na osnovi mnenj ustvarim pač neko svoje mnenje. Glede na to, da je ocen tukaj kar precej pa nek splošen občutek o določenem hotelu že lahko dobiš, ne glede na to, da so si mnenja včasih tudi nasprotujoča.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?