|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hotel EL MOURADI PALACE-Tunizija
5.8.2011 13:50:27   
Pia*
Je katera bila v tem hotelu?
Predvsem me zanima čistoča, hrana in pa ali moraš res na večerjo hoditi v dolgih hlačah?
Na enem forumu so deljene informacije, ki gredo iz ene skrajnosti v drugo. Tako, da me že pošteno skrbi.
Hotel ima 5* in vzela sva ponudbo Al.

Ali priporočate kater drug hotel?

Prosim mal informacij
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hotel EL MOURADI PALACE-Tunizija
5.8.2011 13:56:27   
pikica*
Tukaj preveri. Pa še slike, ki so jih posneli turisti, imaš ponavadi zraven. http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297952-d302596-Reviews-El_Mouradi_Palace-Port_El_Kantaoui.html

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2011 14:40:37   
sončnica14
Imam zelo dobre izkušnje z verigo Mouradi hotelov - mislim, da nimaš kaj skrbet.

Kar se tiče dolgih hlač za moške na večerji je pa itak povsod v boljših hotelih (Tunizija, Grčija, Turčija) napisano, da morajo moški ob večerjah nositi dolge hlače.

Trip Advisorja pa jaz raje ne gledam. Sem že prevelikokrat videla, ko so ljudje kritizirali hotele, v katerih sem bila in so se mi zdeli super. 

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2011 15:03:57   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica14

Trip Advisorja pa jaz raje ne gledam. Sem že prevelikokrat videla, ko so ljudje kritizirali hotele, v katerih sem bila in so se mi zdeli super. 

No, meni je všeč, da so gor slike turistov. Tako šele dobiš pravi vtis o dejanskem stanju hotela in okolice. Kar pa se kritik tiče - vsaj vidiš kaj konkretno je nekoga motilo, potem pa sam preceniš, če bi tebe tudi ali ne.

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2011 15:08:35   
sončnica14
Ja, sem že doživela, ko mi je ena oseba hvalila hrano v enem hotelu, kako je bila dobra in pestra, druga oseba pa hrano skritizirana do konca (da je bilo vsak dan isto, brez okusa ipd.) user posted image  Kaj naj si pol mislim?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.8.2011 15:22:49   
naja17
El Mouradi hoteli so vsi super, nimaš kej skrbet, tu imaš tud tako fajn potko do plaže, plaža majka.... Jooojjj drugoo leto pade Tunizija! Anyway, tud mestek Port el Kantoui je super, luštkan, za sprehodit... Aja, hrana - jedla boš fenomenalno, sploh če imaš rada sladice user posted image ...

Ti sam uživej!

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.8.2011 15:34:46   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica14

Ja, sem že doživela, ko mi je ena oseba hvalila hrano v enem hotelu, kako je bila dobra in pestra, druga oseba pa hrano skritizirana do konca (da je bilo vsak dan isto, brez okusa ipd.) user posted image  Kaj naj si pol mislim?

Ne kompliciraj.  Avtorica je spraševala za izkušnje in sem ji želela pomagat na ta način. Na koncu se bo itak sama odločila. Sama ponavadi vedno preverim hotel tudi na tripadvisorju in si na osnovi mnenj ustvarim pač neko svoje mnenje. Glede na to, da je ocen tukaj kar precej pa nek splošen občutek o določenem hotelu že lahko dobiš, ne glede na to, da so si mnenja včasih tudi nasprotujoča.

Neposredna povezava do sporočila: 7
5.8.2011 17:32:33   
Pia*
user posted image user posted image hvala punce, prav vsaka informacija mi pride pravuser posted image

Meni je važna čistoča, mojemu da se dobro je.

Kar se pa tiče sladkarij jih pa obožujem tako, da sedaj pa res komaj čakamuser posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?