Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hotel Barbara, Lucija in Roža- Portorož 23.4.2009 21:36:11
|
|
|
|
barbara b
|
Mi smo bili konec oktobra v hotelu Lucija. Bili smo zadovolni. Od hrane smo imeli samo zajtrk. Notri imajo tudi bazen, ki je namenjen samo hotelskim gostom, kar je zelo OK. Morje ja samo čez cesto. Hotel ima tudi igralnico za malčke. Meni je bil všečno.
|
|
RE: Hotel Barbara, Lucija in Roža- Portorož 24.4.2009 6:55:28
|
|
|
|
tascha
|
Sem bila zadnjič na seminarju v Portorožu in sem prespala v Roži. Majhen hotelček zraven Metropola, kopalnica dobro urejena, soba bolj starinski stil - pač klasika. Imela sem zajtrk - samopostrežen, ni bilo sicer toliko izbire kot npr. na isti fori v kakšnih naših toplicah, pa vseeno kar nekaj izbire. Bazen lahko koristiš v Metropolu. Za otroke v hotelu in okrog ni ne vem kaj, je pa pod hribom, kjer je hotel, gl. cesta in potem plaža. Za otroke se mi zdi bolj primeren Histrion ali pa Vile Park, kjer imajo igrišče.
|
|
|
|
RE: Hotel Barbara, Lucija in Roža- Portorož 24.4.2009 9:45:00
|
|
|
|
Svet
|
Mi smo tud bli v vseh teh hotelih- vsi so super, za majhne otroke, plaža blizu, hrana dobra, dogajanje primerno... Priporočam!
|
|
|
|
RE: Hotel Barbara, Lucija in Roža- Portorož 24.4.2009 22:31:58
|
|
|
|
urša28
|
midva sva bila nazadnje v hotelu marko,,je najbolj ugoden,pa čist pri plaži,,drugač sva pa tudi hodila v hotel marita,ki imajo spodaj bazen,,tud super samo dražji,,priporočam markota
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?