Primoza
|
Hotel ALAN Paklenica-že kdo bil? 26.2.2007 13:00:49 tajtaja Objave: 228 Status: odsoten Naša velika družina gre letos tja v juniju? Imamo rezervirano suito in me zanima, če so sobe prostorne, ponudba, okolica ... RE: Hotel ALAN Paklenica-že kdo bil? 26.2.2007 13:08:51 jela5 Objave: 13 Član od: 8.8.2005 Status: odsoten Živjo! Za sam hotel ne vem, vem pa za okolico . Morje in plaža niso bog ve kaj, imaš pa tam kanjon Velike Paklenice in Male Paklenice , ki sta oba paša za oči in balzam za dušo. V kanjonu Velike Paklenice je raj za plezalce, pa tudi lepa urejena peš pot po kanjonu je speljana. V juniju boste imeli veliko možnosti, da voda BO!, tako da se lahko skopaš v s hribov pritekli ledenici, UAUUU !!! Uživejte! RE: Hotel ALAN Paklenica-že kdo bil? 26.2.2007 13:13:49 tajtaja Objave: 228 Status: odsoten Vau, lepa tolažba. Glede na to, da bomo imeli zraven enoletna dvojčka in petletnika, pa še dve večji punci, plezali ravno ne bomo. Kopanje v ledenici, to tudi ni zame. Ah, ne vem, če se ne bomo dali prečekirati (kakšna Tunizija me spet mami111). RE: Hotel ALAN Paklenica-že kdo bil? 26.2.2007 14:01:43 Urša Objave: 2585 Član od: 19.2.2004 Kraj: okolica Lj Status: odsoten Poglej na Počitnice na Jadranu, je že ta tema odprta...mi smo bili v Alanu, soba suita špica, hrana pa bljak, zelo mastna in neokusna. RE: Hotel ALAN Paklenica-že kdo bil? 26.2.2007 14:03:44 N&N 6. avgusta 2004 je tudi k nam posijal sonček. Ime ji je Neja. Objave: 2645 Član od: 14.3.2004 Kraj: Maribor Status: odsoten Mi smo hoteli iti tja lani, pa je bilo vse zasedeno do konca... Mi je bilo kar malo žal, ampak smo potem našli fajn hotel v Šibeniku, ki je bil tudi fajn za male otroke (takrat je bila Neja stara 2 leti). Če je taka gužva, potem ziher ni slabo. Pa če se ne motim imajo tudi notranji bazen itd...super za male otroke. RE: Hotel ALAN Paklenica-že kdo bil? 26.2.2007 14:03:59 Samoyedka Objave: 416 Član od: 25.4.2006 Kraj: Koroška Status: odsoten Sobe so velike, svetle, lepe...vse ostalo- me živboh ne spravi tja na dopust- živa tuga! Da ne bo pomote- nisem noben partimaher, ampak sva bila z mojim predlani na obisku pri njegovi sestri, ki je tam dopustovala...mrtvilo. Ja, Paklenica je lepa pa raj za plezalce- poudarek na plezalci. Jaz sem si ta naravni park predstavljala malo drugače kot pa je: kamenje, kamenje, kamenje...aja, pa kamenje Jaz z otroki ne bi šla tja, niti posebne sence ni bilo kje. Dvomim pa, da boste ves čas v lepih sobah ;) RE: Hotel ALAN Paklenica-že kdo bil? 26.2.2007 14:08:55 al bina Objave: 8955 Status: odsoten Mi smo pa bili lani s štiriletnikom in smo bili zadovoljni. Privat apartma, vreme tako tako (avgust) zato smo pa obdelali Paklenico veliko in malo, šli v Zadar, pojedli goro sladoleda (ker drugače tam, kamor vsako leto hodimo, g ani za dobit), ma nam ni bilo ravno panike. Gospodinja je kuhala, da bi se lahko pet kil zredila v enem tednu...samo čez Korčulo ga pa vseeno ni, tako da upam, da grem letos spet nazaj na "svoje". RE: Hotel ALAN Paklenica-že kdo bil? 26.2.2007 21:23:10 tajtaja Objave: 228 Status: odsoten Tudi mi smo bili pred leti dvakrat zapored na Korčuli. In mi je bila zeeelooo všeč. (odgovor članu al bina)
|