Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hostija za torto-nujno! 18.1.2014 21:12:24
|
|
|
|
patrino
|
Po moje je odvisno od kvalitete (debelina, kompaktnost, obstojnost barve) hostije, pa tudi od tega, kakšno torto imaš ( sadno, čokoladno)- zaradi same vlažnosti. Jaz sem jo dala samo enkrat prejšnji dan gor, pa je bila žal drugi dan vsa preveč navlažena, zgubana in razbarvana. Mogoče sem imela tudi slabše kvalitete hostijo. Jaz jo od takrat dajem gor le kakšno uro predenj jo dam na mizo. Torto dokončam že prejšnji dan, tudi okrasim jo, le na mestu , kamor dam potem hostijo pustim prazno.
|
|
RE: Hostija za torto-nujno! 18.1.2014 22:18:15
|
|
|
|
ona
|
Sej menda bom tudi jaz tako naredila,jo bom okrasila,le tam kjer bo slika bom pustila prazno,pa bo ok. Hostija pa izgleda,da je dobre kvalitete,ma ne bom reskirala :)
|
|
|
|
RE: Hostija za torto-nujno! 19.1.2014 18:35:53
|
|
|
|
blaža
|
Kvaliteta hostije ponavadi ne vpliva dosti na izid ;). Če daš en dan prej se ti bo preveč navlažila in bo slika zabrisana. maš edino malo debelejše hostije in malo tanjše. jaz kupujem raje preko neta iz Anglije, ker Peki ima debelejše. Pri printanju je to enako, pozna se pa le to, da ta debelejša včasih premalo vlage pobere in se slabše zgladi. Ti priporočam, da hostijo daš vsaj dve uri prej na torto, lahko jo pa daš komot dopoldne oz zjutraj za popoldne. Se bo lih prav vpila in zravnala. Fora je pa kako ti stepeš smetano oz kakšno smetano daš. Če ti fajn stepeš na trdo samo rastlinsko smetano, ni neke vlage in pol se hostija ne zravna lepo, pa ni zato kriva hostija ;). Če je pa npr. samo ta prava smetana, se ti pa zna premočit. Ti svetujem, da delaš iz pol pol smetan in bo lih prav.
< Sporočilo je popravil blaža -- 19.1.2014 18:36:42 >
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?