|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hormon LH
12.4.2008 22:32:50   
metuljcek27
Drage moje punce za vas imam vprašanje,ker ste že veliko pred mano,bi vas prosila,če katera ve kaj se dogaja s hormonom LH med nosečnostjo.Zamuja mi 1 teden in imam vse znakeuser posted image ,tudi vgnezditvena naj bi? bila.Za hec sem pa naredila ovulacijski test in je +.Ne vem kaj naj zdaj,če ima katera odgovor bi lepo prosila zanj.Pa lepo in zdravo nosečnost vsem puncam tle goruser posted image ,hvala.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 13.4.2008 6:51:24 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hormon LH
13.4.2008 8:38:57   
kjava
Oj!
LH je odgovoren za ovulacijo, med nosečnostjo pa se ne izloča, pač pa ga nadomesti hCG (humani horijski gonadotropin), ki ga izločajo celice zarodka.

Kaj pa če bi naredila nosečniški test? Koliko ti pa M zamuja?

(odgovor članu metuljcek27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2008 10:02:08   
Anonimen
Zakaj nekatere tako komplicirat, saj tako drag pa ta test za nosečnost tudi ni. user posted image Pač ga nardiš in veš pri čem si.

Pa upam, da ti je uspelo...

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2008 12:32:24   
metuljcek27
Zamuja 1 teden.Test pa bom naredila v ponedeljek,ker ne bi rada prehitevala...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2008 13:32:10   
metuljcek27
Tole je moja zgodba...
1,5 leta se matrava nauser posted image .Vseuser posted image so redne(27 dni),ovulacije nastopijo 2-3 dan pouser posted image ,to sem ugotovila sama po temperaturi in sluzu,ovulacijski test sem vedno delala po 1.tednu,po končaniuser posted image in nikoli ni bil+.13.03. sem dobilauser posted image (7 dni) do tukaj vse ok.20.03 sem dala prvič kri in so mi ugotovili,da imam povišan prolaktin,16.03 se mi je pojavila črna sluz in rjav izcedek,ki je trajala do 29.03(14 dni)v zelo majhni količini,ni bilo podobnouser posted image ,pa tudi znaki zauser posted image niso bili prisotni,03.04.sem dala ponovno kri ampak mi niso kontrolirali prolaktin temveč ostale hormone,ki pa so bili vsi super.Včeraj 12.04.sem pa za hec delala ovulacijski test in je+.Doma imam clear blue in ga bom delala v ponedeljek,ker mi po vseh izračunih zamuja 1 teden.Mene zanima samo če mislite,da obstaja možnost da semuser posted image ?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2008 23:00:52   
metuljcek27
Če bo vse ok se vam kmalu pridružim...user posted image Danes je bil +user posted image

(odgovor članu metuljcek27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?