ninocka
|
Kristina, sem zadovoljna s strojem, edino boben semi zdi skoz nekam prazen Pa naucit se moram se pravilno dozirat prasek, se mi zdi, da ga dam vedno premalo. Sva mela pa drugace ful nesreco s tem strojem - najprej sva cakala 1 teden, da sva ga dobila, ko je prisel, sem oprala eno zehto in je javilo nek error. Klice moj na uvoznika in pravijo, da ta napaka pomeni, da stroj nima SW nalozenega ??? OK, nic jasno, kako je pa potem pral eno zehto? Zahtevava novega, cakava spet 1 teden, da pride, ga moj priklopi in javi isto napako. In seveda najina sreca - je blo to ravno v petek zvecer, tko da nisva mogla nic. V ponedeljek je prisel serviser pogledat, da ni v cem drugem fora, potem nama je pa samo nalozil SW in zdaj dela...recimo Pri programiranju mi vedno preskakuje 60 stopinj in moram pol 2x stimat...bom ob priliki poklicala serviserja, zdej nisem mela casa Je pa rekel serviser, da je to cist nov model,da sploh se pojma nimajo o njem in da je do takrat melze ene par srank z isto napako...ne vem, a so dali vencelo serijo brez nalozenega SW, al kaj? Ma pa 5 letno garancijo Aja, programov pa se nisem vseh sprobala, so tko glupo napisana navodila, za popi.... Tega na paro semi zdi, da sem sprobala, nisem pa ziher...