|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Homeopatija
11.9.2008 18:23:24   
bebii
živjo,

Kaj mi lahko  kdo svetuje glede obiska pri homeopatu, ker iščem vse možnosti za  pomoč otroku, ki mu pediater enostavno ne more pomagat. user posted image  Ima zelo pogosto (vske 3-4 tedne) zelo visoko vročino (40 in več) tudi po cel teden , brez drugih simptomov in zdravniki  ne vedo kaj je.Ker nimam izkušenj s homeopatijo, se obračam na vas in prosim če mi lahko kdo svetuje na koga konkretno naj se obrnem oz. kakšne izkušnje imate,
hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Homeopatija
13.9.2008 13:17:30   
Anay
Bioenergetik Tomo Brunec  v Olimju- hotel Rosa. Ali pa dr. Kajumov na Zaloški. Mi imamo z obema dobre izkušnje. Prav tako smo imel vročine in angine.

(odgovor članu bebii)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2008 15:28:41   
lenika
A katera mogoče pozna homeopata Borisa Wakouniga? Kolegica je hčerko naročila k njemu in jo zanima če ima kdo kakšne izkušnje z njim.

< Sporočilo je popravil lenika -- 13.9.2008 15:29:42 >

(odgovor članu Anay)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2008 14:03:38   
karin412
Mi imamo homeopata Živana Krevela, ki je tudi zdravnik. Ordinacijo ima v Šiški, Ljubljana. Tel.: 041/757 703. Nam je že pomagal.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2008 21:17:57   
kristin
V Šiški dela še znana zdravnica homeopatija - dr. Katarina Velikonja, www.essentia.si

Bodite pozorni - homeopatijo lahko od oktobra 2007 (po novem zakonu) delajo samo zdravniki oziroma osebe, ki imajo univerzitetni naziv - doktor medicine.

Vsi tisti, ki jo izvajajo, pa nimajo medicinske izobrazbe, so v prekrški.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2008 15:16:55   
Lidy
Zelo smo zadovoljni z dr. Krevlom

(odgovor članu kristin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2008 19:46:33   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Lidy

Zelo smo zadovoljni z dr. Krevlom

Tudi mi.

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.9.2008 13:10:28   
Caarmen
Mislim, da nimaš kaj izgubiti če se obrneš na PLANET ZDRAVLJA. Vodi ga IRMA 051 337 811, imajo pa "ordinacije" v večim mestih...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?