Rožica*
|
Po vseh prebranih člankih, študijah sem bila tudi jaz prepričana, da je ne bom uporabljala. Pa jo je prinesel Božiček pri sorodnikih. Zdaj jo uporabljam in se mi zdi kar priročna zadeva, če je uporabljena v mejah normale. Odložim ga za nekaj minut, nikoli ni dalj časa v njej, ker se tudi hitro naveliča. Pač toliko da lahko, kaj skuham, se zjutraj umijem,.,.... Tako vem, da je na varnem, da si ne bo kaj naredil, da ne bo kam treščil, ...., pa še všeč mu je. Mali je star 8 mesecev in veselo sedi v njej. Da bi se to uporabljalo za hojo še ni pogruntal. Uporabljava pa jo tudi kot mizico, ko sam eksperimentira z hrano, veliko raje sedi in gricklja v njej, kot v Prima papa, ker je mizica nižja in lažje pobira koščke z nje. Mislim, da če uporabljaš po pameti ni strahu da bi bilo kaj narobe. Seveda pa opazuj otroka, da nebi razvila kakšne hoje po prstih. Saj takoj vidiš kako postavlja nogice, da so malo nesigurni v gležnju je čisto normalno, ne sme pa hoditi po prstih, po strani,.... vsekakor pa sem mnenja, da se mora otrok sam postopoma naučit hoje, ker je to naraven razvoj in ne da jih silimo v pokončno hojo, ko pa se ne znajo niti pobrat s trebuščka ali sami dvignit ob opori,...... Zato je naš malček veliko več na blazini ali v stajici. lp
< Sporočilo je popravil Rožica* -- 18.4.2008 12:03:41 >
|