|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hofer
30.4.2010 17:30:22   
Anonimen
Tiste, ki delate oziroma, ki ste kdaj delale v tej trgovini--zanima me splošno mnenje o sistemu dela? A vam je všeč hitrost na blagajni, to, da prodajalke nimajo za vas dosti časa, da v bistvu sploh ne smejo biti z vami prijazne?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hofer
30.4.2010 17:51:51   
baguSka
user posted image jst pa nism mela do zdej se slabih izkusenj z njimi... user posted image kvecjemu mam v spominu prijaznost user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2010 17:52:21   
baguSka
aja seeeej res. jst nism zaposlena tam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2010 17:56:30   
sonček33
meni je všeč tekma - kdo bo hitrejši, jaz s pospravljanjem ali prodajalka z računanjem ... do sedaj me prodajalke vodijo, amapk treniram, treniram ...

malo za hec, malo zares ...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.4.2010 18:10:45   
baguSka
sam ti tud nisi zaposlena tam... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.4.2010 18:18:50   
Ribica **
Pa saj prodajalec/-ka ne rabi bit prijazen, da s tabo 2 uri na blagajni cveka ... zarad mene je lahko blagajnicarka v Mercatorju se tako prijazna, pa kaj ji naj, ce je pa pocasna. Mi je tole v Hoferju na hitro cist vsec.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.4.2010 18:20:35   
marta82
Če bi imela več časa za pospravljanje stvari in malo dalši pult bi bilo super. Tak pa samo mečem v voziček in še to delam počasneje kot prodajala "računa".user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.4.2010 18:21:51   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

Pa saj prodajalec/-ka ne rabi bit prijazen, da s tabo 2 uri na blagajni cveka ... zarad mene je lahko blagajnicarka v Mercatorju se tako prijazna, pa kaj ji naj, ce je pa pocasna. Mi je tole v Hoferju na hitro cist vsec.

Ja Mercator je pa druga skrajnost. Tam si moraš pa res cajt za blagajno vzet.

BE NICE!

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.4.2010 18:23:42   
baguSka
Punce - dejte si se enkrat vprasanje prebrat!!!user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: _mala_

Tiste, ki delate oziroma, ki ste kdaj delale v tej trgovini--zanima me splošno mnenje o sistemu dela? A vam je všeč hitrost na blagajni, to, da prodajalke nimajo za vas dosti časa, da v bistvu sploh ne smejo biti z vami prijazne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.4.2010 18:25:25   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Punce - dejte si se enkrat vprasanje prebrat!!!user posted image user posted image user posted image

Ma smo površne...user posted image

BE NICE!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.4.2010 18:26:21   
Ribica **

svoboda govora, pa to user posted image  sem pa danes na Hoferju brala oglas za prodajalko, ce steje user posted image  pa delo na blagajni se mi je vedno zdelo zanimivo, zato mi je super, odkar ima mecrator tik tak oz. spar ekspres blagajne (te imam rajsi).

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.4.2010 18:26:47   
barika

pa sej je še drug del vprašanja user posted image user posted image user posted image user posted image
ja mi je všeč hitrost, dam na pult, "zmečem"  v vozek, plačam in v miru zložim pri avtu.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.4.2010 18:33:34   
baguSka
Ampak to vprasanje se nanasa na te posameznice, katere omenja na zacetku. Vsaj tko razumem jst. Ceprav sm tud na zacetku zaje_bala.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.4.2010 18:35:24   
luan

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

meni je všeč tekma - kdo bo hitrejši, jaz s pospravljanjem ali prodajalka z računanjem ... do sedaj me prodajalke vodijo, amapk treniram, treniram ...

malo za hec, malo zares ...

...evo sm na istem...user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.4.2010 18:44:10   
nejcko
Še ena, ki ni zaposlena v Hoferju, mi je pa njihova brzina neprecenljiva, poleg brzine pa so prodajalke še prijazne.user posted image

Mercator ... ojej user posted image

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.4.2010 19:00:08   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Še ena, ki ni zaposlena v Hoferju, mi je pa njihova brzina neprecenljiva, poleg brzine pa so prodajalke še prijazne.user posted image

Mercator ... ojej user posted image

user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.4.2010 19:20:45   
rija
meni pa v ms hofer vedno nadigne pritiskuser posted image

dela vedno samo ena blagajna, dokler nekdo ne znori, in kakorkoli, da so hitre, je včasih vrsta nepopisna, jaz pa samo dva litra mleka recimouser posted image

v lidlu recimo, če je kolona več kot 5 m si že zvonijo in spucajo trgovino v minut, dveh....špar pa si itak kasiram sama.....in gre tudi hitreje od marsikatere prodajalke.

škoda, da v ms ni spletne špecerijeuser posted image  ker meni se da čedalje manj hoditi v te trgovine....

...vox populi...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.4.2010 19:28:37   
baguSka
a dej dej.. pa ja ne bos leno rit podpirala..user posted image

men grejo pa extra na zivce tisti kupci, k na blagajni zacnej v vrecko zlagat... mamicu. zarad takih se delajo vrste!! in nocjo niti slisat o kaksnem hitrem sistemu... sicer pa mam jst do zdej vedno izkusnje, da hitro odprejo se eno blagajno, cim se kolona nardi.. tud ce je ze vec blagjn odprtih. pa hodim v minimalno 3 hoferje v LJ, vcasih grem tud v cetrto...user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.4.2010 19:33:39   
rija
ne, ms je v drugi republikiuser posted image  pri nas dela vedno samo ena.

...vox populi...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.4.2010 19:35:21   
baguSka
ena blagajna al ena zaposlena?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.4.2010 19:36:01   
rija
ena blagajnauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.4.2010 19:37:03   
baguSka
zihr v vasi republiki ni veliko prezivelih.user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.4.2010 19:41:08   
rija
ne vem....grem zdaj malo ven pogledatuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.4.2010 19:42:13   
baguSka
tko ja. bejz mal u life. da ne bojo mimoidoci misnli da kaksna bolezen razsaja... user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.4.2010 19:54:05   
tasa_m

ne delam v trovini (ne še user posted image ) ampak jaz v Hoferju nimam problemov, tudi z prodajalko kakšno rečemo. Itak pa si pr avtu vse zložim v škatlo, tak da mi je itak vseeno za njeno hitrost. Itak stalno zmaga ona, ker jaz ne folgam tak hitro zlagat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?